Narciso Poudree Eau de Parfum

21.10.16


Nu am nimic de spus in aparerea mea si nici nu vreau sa fac asta, nu aveam nevoie de un alt parfum, insa consider ca in viata trebuie sa ne facem mici bucurii atunci cand putem, iar eu ma gandesc la parfumul asta de cateva luni. Probabil va amintiti ca am primit prin vara o mostra cand am comandat ceva online, v-am spus atunci ca imi place mult Narciso Poudree de la Narciso Rodriguez si chiar m-a mirat asta pentru ca celelalte parfumuri Narciso Rodriguez pe care le-am incercat nu m-au atras in mod deosebit.

Insa cu Narciso Poudree (parfum lansat anul acesta) treaba sta total diferit - mi-e destul de greu sa-l descriu pentru ca mi se pare ca transmite multe, este o combinatie de arome florale, lemnoase si multe altele care sunt greu de etichetat cu cateva cuvinte. Rezultatul este un parfum puternic, dar delicat, un parfum cald, dar care transmite un mesaj puternic. Este genul de parfum care te duce intr-o anumite stare, genul de parfum dupa care intinzi mana cand vrei sa te simti intr-un anume fel.

E un parfum feminin, e senzual, e elegant, e pudrat, dar fara sa deranjeze - e genul de parfum care pune in valoare feminitatea fara sa fie sexy si agresiv. E o combinatie de trandafir bulgaresc, iasomie si note de mosc care se combina perfect cu notele lemnoase de vetiver si cedru. Si pe masura ce timpul trece parfumul devine si mai interesant, ceea ce nu poate decat sa ma bucure - daca in primele minute as putea sa-l descriu ca fiind un parfum floral, dupa ce se aseaza pe piele e sofisticat si senzual. 

Va recomand sa-l incercati in magazin daca va tenteaza pentru ca sunt absolut sigura ca miroase diferit pe fiecare, in cazul meu as fi vrut sa fie un pic mai cald decat este, dar imi place oricum la nebunie si ma face sa zambesc de cate ori il port.. Daca ar fi sa ma joc cu cuvintele as putea sa-l compar cu un pulovar de casmir care mangaie pielea, la asta ma duce pe mine cu gandul.

Intrucat nu este un parfum ieftin va recomand sa cauti cea mai buna oferta daca va decideti sa-l cumparati pentru ca diferentele de pret sunt destul de mari. Eu am ales Parfumeria, un site aparut recent, care comercializeaza o multime de produse high-end (si au multe noutati de-abia lansate) si care in fiecare miercuri are o promotie interesanta. Pe langa parfumuri au si produse de machiaj, dar si de ingrijire a tenului si corpului.

Comanda a ajuns in 3 zile, a venit ambalata intr-o cutie extrem de frumoasa (in cazul in care vreti sa faceti cuiva un cadou cred ca este un detaliu care conteaza), sunt pe deplin multumita de cum s-au desfasurat lucrurile, in mod sigur o sa ma mai uit la ei pe site pentru ca am mai pus ochii pe cateva produse, iar cand au promotii chiar se pot face niste cumparaturi inteligente si stiti ca mie imi place sa nu arunc banii aiurea cand am si alte variante.

Ati incercat Narciso Poudree? Cum vi se pare?

18 comentarii

  1. Eu am avut anul trecut Narciso Rodriguez For Her, varianta in sticluta neagra. Este intr-adevar un brand care surprinde prin aroma distincta si puternica de mosc. Eu l-am purtat toamna, si tin minte ca m-a uimit la capitolul persistenta si intensitate. Mai mult de doua pufuri, si ma invaluiam ca intr-un nor invizibil de parfum, senzatie nu prea placuta nici pentru mine, nici pentru cei din jur. In rest, mi-a placut mai mult ca varianta in sticluta roz care e cu mult prea dulce pentru gustul meu. Abia astept sa incerc si varianta pudrata ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E diferita si nu deranjeaza pe nimeni, eu cred ca o sa-ti placa, e genul ala de parfum care invaluie. :)

      Ștergere
  2. Nu si nici nu cred ca mi-l pot cumpara. Nu mi-l pot permite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se stie niciodata unde te duce viata, poate o sa fi surpinsa intr-o buna zi.

      Ștergere
  3. Vaii, eu il ador!Sa il porti cu placere.:)
    Mi-a placut din prima incercare exact ca si apa de toaleta Narciso Rodriguez cea in sticla neagra.
    E special si feminin. Supeeeer!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca nu sunt singura care e incantata de el. :)

      Ștergere
  4. Aeata si suna extrem de bine, insa cu siguranta nu l-as putea cumpara fara mostra pt ca din descrierea ta nu-mi dau seama daca nu merge pe linia aia de parfumuri clasice, puternice, gen Chanel No.5, dupa care eu nu ma omor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are nici o treaba cu Chanel No.5, nu stiu de unde ai facut comparatia asta. Nici nu e un parfum de blind buy, trebuie mirosit, incercat si dupa aia luata o decizie. :)

      Ștergere
  5. Îmi aduc aminte ca la începutul anului, am primit o mostra în Sephora, o fiola de 10 ml ...cred. Am folosit cam jumătate și l-am pierdut cumva. Din ce imi aduc aminte era Narciso for her. Din descriere se aseamănă cu cel pe care l-ai prezentat aici
    . Mi-a plăcut mult senzația pe care o aveam cu el . Era ceva ce nu mai încercasem pana atunci. Părea ușor masculin dar foarte senzual, cald și intens. Vreau sa merg sa-l testez în magazin. Am avut o revelatie cu postarea ta de azi.:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu simt nimic masculin in varianta asta, dar cred ca originalul mi-a dat si mie senzatia asta. Nu-mi amintesc exact pentru ca nu m-a impresionat deloc. Du-te sa-l incerci, merita si daca nu-ti place suficient cat sa-l cumperi, e altceva. :)

      Ștergere
  6. Inca nu l-am incercat, despre parfumuri pot spune acelasi lucru ca si despre vinuri: cu cat se ,,invecheste", cu atat mai bun este.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a placut prima fraza, m-am simtit mai putin vinovata. Si eu am cumparat de curand un parfum de care nu aveam nevoie dar...micile placeri de care spuneai. L-ai descris atat de frumos, se vede clar ca te face sa te simti intr-un anume fel. Ma bucur ca ne-am facut capriciul acesta, in concluzie. Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti si tu cu placere ce ti-ai luat, meritam mai mult decat mici bucurii si chiar mai des. :)

      Ștergere
  8. Toate recomandările tale legate de parfumuri mă fac curioasă și când ajung pe la Sephora îmi bag nasul prin cele pentru care găsesc testere. Să-l folosești ce plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, mi-a stat ceva vreme mintea la el, acum s-a rezolvat. :)

      Ștergere
  9. Chiar daca nu avem nevoie de unele produse, uneori trebuie sa ne rasfatam, mie imi da o stare de bine cand fac chestii de genul asta! Eu nu l-am incercat inca, dar pare sa fie genul meu, din descrierea ta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem nevoie si de astfel de momente, eu cand pot incerc sa imi fac mici bucurii de genul asta.

      Ștergere