GlykoLift si Synergy de la Ivatherm

7.10.16

Sunt cateva produse de care vreau sa va povestesc de saptamani bune, insa nu am reusit deloc sa ma organizez cum trebuie. Folosesc serul cu efect de lifting GlykoLift si uleiul facial anti-aging Synergy de la Ivatherm de ceva vreme, v-am zis pe Facebook ca-mi plac, dar n-am ajuns sa si scriu despre ele pe blog, asa ca astazi am de gand sa fac astazi.pentru ca merita.


GlykoLift (sper ca nu v-a pacalit numele si v-ati gandit ca este ceva cu acid glicolic) este un ser cu efect de lifting recomandat tuturor tipurilor de ten matur. Numele vine de la glycokine, care sunt niste zaharuri naturale, obtinute cu acuratete exclusiv prin biotehnologie si care imita din punct de vedere structural si functional structurile de oligozaharide din piele. Formula contine de asemenea si phycojuvenine (extract de alge brune), acid hialuronic si vitamina E, ajutand astfel pielea sa combata imbatranirea si sa isi recapete fermitatea si elasticitatea.

Textura este foarte usoara, ca de apa, intra imediat in piele si o lasa hidratata si matasoasa. Mie imi plac serurile si v-am mai spus asta, le folosesc inaintea unui alt produs hidratant atunci cand tenul meu o cere, dar si singure daca nu simt nevoia de hidratare suplimentara. GlykoLift a fost alegerea mea in zilele toride de vara cand nu suportam mai nimic pe ten, il aplicam dimineata si intra imediat in pielea, oferindu-i acea hidratare de care aveam nevoie.


Synergy este un amestesc de 7 uleiuri (samburi de struguri, onagra, seminte de baobab, inca inchi, tamanu si inca alte cateva bogate in Omega 3, 6 si 9), formulat pentru un ten uscat si sensibil, avand rolul de a regenera epiderma. Imi place ca intra imediat in piele si nu lasa acea senzatie uleioasa care mie personal nu-mi place. Tenul meu este normal, insa mai are perioade cand face figuri si este deshidratat, iar uneori ma trezesc si cu portiuni uscate care au nevoie de hidratare suplimentara. Si atunci este extrem de util acest ser uleios.

Eu folosesc uleiurile doar seara si daca am timp imi place sa ma rasfat si cu un mic masaj (iar Synergy se descurca minunat din punctul asta de vedere), iar atunci cand tenul meu o cere le folosesc ca ultim pas inainte de culcare sau chiar si inainte de crema hidratanta daca situatia chiar e grava si tenul meu este extrem de deshidratat.


Le-ati incercat? Cum vi se par? Care dintre ele va tenteaza mai mult?

8 comentarii

  1. Le-aș încerca și încă cum, că tare mai par faine :) Să vedem când ajung și la ele, sper că-n viața asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut niste mostre de ser, iar tenul era mai luminos, mai radiant dupa ce l-am folosit. Si nu cred ca era autosugestie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era si autosugestie, nu poti sa observi efecte imediat, dar o imbunatatire clar apare si dupa 1-2 folosiri.

      Ștergere
  3. Buna, am avut de doua ori serul anti-aging Synergy si mi-a placut. L-as recumpara. GlykoLift nu am avut dar nu zic nu. :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buan ziua, cu synergy va ramane tenul unsuros ca dupa utilizarea unui ulei,am tenul usor gras si as evita sa adaug uleiuri extra sau se absoarbe complet?

      Ștergere