Seara in parc ...

7.3.16

Aseara am iesit la o plimbare prin parc, asa cum va spuneam in postarea cu cele ... multe ... poze de ieri, simteam nevoia de aer, de timp de buna calitate, de a ma reconecta cu natura, de ... multe. Si am avut parte de un spectacol superb, pe care am stat si l-am admirat. Am savurat fiecare clipa si tare bine mi-a prins. Sper doar ca am reusit sa surprind in cele trei poze de mai jos frumusetea a ceea ce mi-au vazut ochii.


Dupa o plimbare mai lunga prin parc, am gasit o banca libera si am stat si am privit lacul, intotdeauna apa imi da un sentiment de bine si de liniste, simt ca potoleste furtuna din mintea mea si ma face sa privesc lucrurile din alta perspectiva. Am facut o gramada de poze, unele mi-au iesit extrem de misto, la altele am esuat lamentabil, dar m-am bucurat de fiecare clipa. Am ramas in parc pana tarziu, uitandu-ma la apa si la cer si incarcandu-ma de energie. Mi-a placut mult si vremea, a fost soare, dar si putin vant.


Ochelarii de soare sunt noi (va las link pentru ei si pentru esarfa mai jos, sunt luate recent de pe acelasi site) si-mi plac la nebunie. Mi se pare ca mi se potrivesc mult mai bine decat cei de acum cateva saptamani (pe care ma bate gandul sa ii ofer la un giveaway pentru ca nu cred ca o sa-i port si n-are sens sa ii tin), n-am nimic asemanator si chiar eram curioasa daca o sa-mi placa sau nu.

Geanta e cea pe care va spuneam ca am luat-o la reduceri de la Parfois si-mi place mult de tot. E micuta, dar incapatoare, are niste detalii extrem de interesante si un material moale si placut la atingere, mi-as fi dorit doar ca bareta sa fie un pic mai lunga, dar asta e. Inelul e luat tot la reduceri de la C&A, am dat 8 lei pe el si-mi place mult de tot. E usor de purtat, nu m-am iritat de la el, o achizitie mai mult decat reusita.

Esarfa a fost o surpriza mai mult decat placuta. Am avut o esarfa neagra moale, luata acum ceva ani dintr-un magazin, pe care am tot purtat-o pana acum vreo 2 luni, cand am uitat-o pe hol si s-a decis una din mandrele mele ca e buna de pat (si ca sa fie sigura ca nu o vreau inapoi i-a facut si o gaura de toata frumusetea). Am vazut esarfa asta neagra pe site, am citit ca e 100% casmir si am zis ca poate poate. Cand a venit nu mi-a venit sa cred cat de frumoasa e, fabricata in Italia, material super misto (100% virgin wool scrie pe eticheta) si foarte moale, exact ceea ce-mi doream.


esarfa - AICI
ochelari - AICI

Voi obisnuiti sa va incarcati cu energie de la natura? Ati vazut cerul frumos de ieri?

6 comentarii

  1. Minunata iesire! Si pozele sunt superbe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut mult ce-am vazut si starea pe care mi-a dat-o. :)

      Ștergere
  2. Si eu am obiceiul sa ma linistesc pe malul apei. Sunt frumosi si ochelarii acestia, dar mie tot cei vechi mi se par mai simpatici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa transmite multe, chiar nu se potrivesc ceilalti cu fata mea rotunda. O sa le mai dau o sansa, dar nu cred ca o sa ne intelegem. :)

      Ștergere
  3. Foarte frumos ai suprpins natura! Eu nu prea mai am timp de poze, dar sper sa fiu mai matinala si sa le fac atunci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu imi fac timp, am nevoie de momente de genul asta ca sa merg inainte.

      Ștergere