Hai la ... Solaris

15.3.16

Saptamana trecuta am primit de la Solaris o punga plina cu chestii delicioase si sanatoase si m-am bucurat sa vad si mixurile Hai la ... pe care le ochisem cu cateva saptamani in urma cand am intrat la Naturescu sa ma uit tot dupa niste produse Solaris. Mi s-au parut de cand le-am vazut o idee super misto si o alternativa de luat in seama, asa ca astazi vrea sa va povestesc si voua putin despre ele si, de ce nu, sa va dau idei.

Sunt 4 variante disponibile (si sunt sigura ca nu se vor limita doar la astea) - le gasiti aici si nu stiu sa va spun care este preferatul meu, tind sa cred ca Hai la Birou, care contine saratele crocante cu seminte de susan si seminte de in, tentatii dulci (stafide, caise, caju, migdale, cirese) si un amestec delicios (si chiar este) din fulgi de porumb fara zahar, fulgi cu tarate de greu si fulgi pentru silueta. 

Hai la scoala contine biscuiti cu fructe uscate fara zahar, amestesc crocant de caju, migdale si stafide si grisine din faina integrala cu tarate de grau. Hai la Drum are saratele crocante cu ceapa si chimen, saratele savuroase cu rosii si oregano si un amestec delicios de merisor, stafide, caju, migdale si fulgi de porumb fara zahar. Hai la Fitness este un mix energizant si contine amestec crocant din migdale, caju si alune, grisine din faina integrala cu tarate de ovaz si mix de stafide multicolore.


Eu am incercat Hai la Birou prima data si mi-a placut mult de tot, in mod sigur o sa-l cumpar pe viitor. Preturile sunt cuprinse intre 8 si 11 lei, in functie de varianta aleasa si mi se par extrem de practice si de sanatoase. Ca esti la munca si n-ai timp, ca esti pe drum si preferi ceva sanatos, sunt mult mai bune decat covrigul de la coltul strazii sau cine stie ce chipsuri pline de ulei si alte nebunii.

Amestecul de fulgi l-am mancat dimineata cu un iaurt de soia cu aroma de vanilie (si am rontait cativa fulgi si singuri cand am desfacut pachetul si sunt foarte gustosi), la pranz am mancat saratelele cu hummus (sunt gustoase si satioase, chiar vreau sa le iau si separat), iar mixul de fructe uscate si nuci l-am impartit in 2 gustari. Seara mi-am facut o salata cu somon si asta a fost tot ce-am mancat intr-o zi. Idei sunt multe, eu v-am povestit doar cum le-am consumat eu ca sa va faceti o idee.


Le-ati incercat? Cum vi se par? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Am citit salivand, eu mi-am terminat pachetele de mult :)) Au fost grozave si m-am indragostit de biscutii din Hai la scoala, vreau sa ii cumpar separat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte interesante, combinația de la „Hai la drum” îmi face cu ochiul și chiar o să mă uit după ele, deocamdată nu mi-au sărit în ochi în niciun magazin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am vazut la Naturescu, deci banuiesc ca sunt si prin alte parti. :)

      Ștergere