Gama Gerovital Plant cu ulei organic din flori de mac

18.3.16

In urma cu cateva saptamani va povesteam despre o crema din gama cu ulei organic din flori de mac de la Gerovital Plant pe care urma s-o lanseze Farmec si multe dintre voi ati fost extrem de curioase si mi-ati spus ca vreti sa aflati mai multe informatii atunci cand va fi lansata gama. Gama a fost lansata oficial si astazi va pot povesti mai multe despre noile produse.


Lansarea oficiala a avut loc marti dimineata la Galateca in cadrul unei expozitii ce-a adus un omagiu frumusetii romanesti. Am vrut neaparat sa va arat tavanul plin de maci care ne astepta acolo, mi s-a parut extrem de frumos si de efect. Ioana Borza, Marketing  Manager Farmec, ne-a povestit despre ingrediente si produse, de asemenea am aflat mai multe informatii despre oamenii din spatele brandului Farmec.


Gama este mult mai mare decat am crezut eu initial. Sunt atat produse pentru ingrijirea zilnica a tenului (lapte demachiant hidratant, lotiune tonica antioxidanta, apa micelara hidratanta, crema microdermabraziune, crema hidratanta, crema antirid revitalizanta SPF10, crema fermitate contur ochi si buze, crema nutritiva multivitamine), dar si produse pentru corp (crema restucturanta antivergeturi, crema termica anticelulitica) si pentru par (sampon si balsam hidratant).

Ingredientul de baza este uleiul organic din flori de mac (obtinut din petalele de Papaver rhoeas, planta provenita din culturi organice, fara pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali), dar au fost folosite si alte ingrediente precum uleiul natural Inca Omega, ceara de albine, uleiuri naturale de jojoba, squalan si avocado, dar si vitaminele A si E. Produsele nu au conservanti, insa pe lista de ingrediente pe ultimele pozitii se regaseste parfumul.

Preturile sunt mai mult decat accesibile, produsele se pot deja comanda de pe siteul lor (aici gasiti intreaga gama). Cum vi se pare gama? Voi folositi produse de la Gerovital Plant? Va tenteaza vreunul din produsele nou lansate?

8 comentarii

  1. Ma tenteaza apa micelara hidratanta , pretul e mai mult decat accesibil si cred ca o voi achizitiona curand. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am apucat s-o incerc inca, nu stiu sa-ti zic cum e. Daca o incerci sa-mi spui cum ti se pare.

      Ștergere
  2. Am folosit macar cate un produs Gerovital din fiecare categorie. O parte dintre ele le-am folosit si refolosit pana cand m-am plictisit de miros. Raportul calitate/pret e mai mult decat bun. Suna foarte tentant "apa micelara hidratanta", mai ales ca mie mi se pare ca majoritatea apelor micelare usuca putin (sau mai mult tenul).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc o crema de la Gerovital, ceva ptr luminozitate ce bluereaza ridurile sau cam asa ceva :)
    Arata fain gama asta cu macii aia rosii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si lumineaza? Blureaza? Cati ani ai intinerit? :)

      Ștergere
    2. Daa, blurează cand stau cu becul stins si afara e noapte :) :)

      Ștergere
    3. Mă interesează crema hidratanta sau antirid cu mac mi s-a obișnuit tenul cu ele, dacă folosesc altele fac alergie.

      Ștergere