Colectia Dot Shock de la Pupa

17.3.16

Pupa a lansat o noua colectie limitata pentru primavara/ vara - Dot Shock - inspirata de eleganta bulinelor din anii '30 ce se imbina cu o paleta de culori proaspete si moderne. Femeia imaginata de Pupa este vivace si dinamica, lookurile pe care le realizeaza sunt unele grafice, in ton cu tendintele. Eu zic ca au reusit destul de bine sa exprime toate astea in noua colectie.

Ambalajele sunt foarte feminine si vesele, pline de culoare, te inspira si-ti dau idei multe (si intre noi fie vorba sunt extrem de greu de fotografiat). In intreaga colectie se regasesc atat nuante delicate, cat si nuante intense, care se pot combina usor pentru lookuri diferite. Cei de la Pupa mi-au trimis o buna parte din colectie, m-am tot jucat cu ele in ultimele zile, asa ca astazi vreau sa va povestesc primele impresii. Puteti sa vedeti si celelalte produse din colectie aici.


In colectie sunt sase farduri Vamp! Wet&Dry cu efect intens si bogat in lumina. Eu am primit trei din cele sase, in ordinea de mai jos: 601 (Sparkling Brown), 603 (Golden Apricot) si 706 (Bronze Chestnut). Celelalte trei sunt 206 (Iridescent Rose), 406 (Nude Beige) si 602 (Sandy White), pretul recomandat este 43 lei. Sunt foarte pigmentate (ce vedeti mai jos este la o simpla trecere a degetului peste culoare, aplicare uscata - nu le-am incercat inca umede, dar o s-o fac, sunt chiar curioasa cat de vibranta va fi culoarea) si se lucreaza extrem de usor cu ele. Imi plac toate cele trei nuante, in mod sigur o sa intind des mana dupa ele.


Au scos si doua palete de farduri cu efect de pudra lichida. Eu am varianta 001 (Sweet Romance), iar cealalta 002 este Spring Sunset. Paleta are cinci nuante diferite de farduri compacte, cu o concentratie mare de pigmenti pentru o culoare pura si luminoasa. Paleta are 5 grame si costa 64 lei.

Fardurile au o textura matasoasa, extrem de interesanta, se simte mai degraba ca un fard crema decat unul pudra. Cand le-am incercat prima data nu m-au incantat foarte tare, mi-a placut cea mai inchisa nuanta (ramane preferata mea, n-am reusit sa o surprind in poze asa cum este in realitate), dar si cea din mijloc si m-am gandit ca prefer fardurile mono din colectia asta. Insa pe masura ce am inceput sa le folosesc si sa incerc diferite combinatii mi-am dat seama ca se lucreaza foarte usor cu ele, se poate construi intensitatea culorii si capteaza lumina foarte frumos.


Produsele pentru buze m-au incantat in mod deosebit pentru ca sunt texturi si nuante pe care le port mereu si stiu ca o sa le folosesc des. Balmy Gloss costa 43 lei, are 6,5 ml si este un gloss stralucitor cu efect de balsam. Nuanta pe care o am este 002 Pink Beauty, insa mai sunt inca doua nuante disponibile 001 Petal Coral (care imi place la nebunie, vreau sa ajung in magazin sa o vad mai bine) si 003 (Glam Red). 

Are o textura lejera, moala, imbogatita cu pigmenti care reactioneaza in functie de pH-ul buzelor, intensifica culoarea naturala a buzelor si ofera un rezultat unic si personalizat. Mie imi place mult de tot, se simte ca un ulei hranitor, dar care are un efect stralucitor. Pe buzele mele rozul asta se transforma intr-o nuanta mai deschisa perfecta pentru un machiaj de zi. 

Rujurile Miss Pupa, in schimb, au o textura de jeleu si pun in valoare volumul buzelor. Finishul este semitransparent, buzele par umede si se simte foarte confortabil pe buze. Au 2,4 ml si costa 37 lei, iar formula este imbunatatita cu extract de bumbac, care hidrateaza buzele. Sunt patru nuante disponibile, eu am doua dintre ele 001 Sugar Peach si 003 Shock Fuchsia (le puteti vedea mai jos). Celelalte doua sunt 002 Fair Pink si 004 Fancy Coral.


Produsele pentru fata mi-au facut inima sa bata mai tare si le-am incercat imediat dupa ce-am primit coletul. Ambele produse au 22 grame, sunt sub forma de perle, costa 69 lei si au un ambalaj extrem de interesant si aratos (o bila transparenta cu capac auriu), dar nu foarte practic. Dar noua ne plac lucrurile frumoase, nu neaparat practice, nu? Au miros foarte placut, usor floral, dar si dulceag, care parca te invaluie.

Blushul Dot Macarones este o combinatie de perle roz si piersica si are o textura matasoasa si lejera. Efectul pe ten este unul proaspat, de ten care radiaza de sanatate. Iluminatorul Dot Sunshine imi place la nebunie, este o combinatie de perle cu nuante de aur si bronz si capteaza extrem de frumos lumina (eu pot sa-l folosesc fara probleme pe post de blush pentru ca am tenul deschis la culoare), iar la vara sunt sigura ca o sa ma bucur de el si mai mult decat acum.


Vamp! Definition Liner este un tus de ochi cu aplicator din fetru, are 2,5 ml, costa 45 lei si vine in doua nuante: 001 Creamy Chocolate si 002 Pink Marshmallow. Textura este fluida si se usuca rapid, iar varful din fetru este moale si precis, mi s-a parut extrem de usor de folosit cand l-am incercat pe mana. Nu stiu daca am curaj sa-l incerc la ochi, va anunt daca se intampla minunea.


Am lasat la final produsele pentru unghii, cu care de-abia astept sa ma joc. Am primit patru oje: ambele variante disponibile Lasting Color Velvet Matt (001 Sugar Peach si 002 Fair Pink) si doua culori Lasting Color Gel (151 Passion Red si 137 Fancy Coral). Celelalte doua nuante in varianta Color Gel sunt 136 Shock Fuchsia si 150 Sweet Apricot, ambele par extrem de frumoase, cand ajung in magazin chiar o sa ma uit sa vad cum sunt. Au 5 ml si costa 23 lei. 

V-am mai spus pe blog ca-mi plac mult ojele de la Pupa, de-abia astept sa ma joc si cu acestea patru si sigur o sa vi le arat si pe blog pe masura ce le folosesc. Era sa uit sa va spun de dotter - este roz, are varf dublu (mic si mare) si costa 27 lei, iar mie mi-a starnit pofta de buline. Cand o sa ma "loveasca" talentul va arat rezultatul.


Cum vi se pare colectia asta? Va place ceva in mod deosebit? Ce ati vrea sa incercati?

18 comentarii

  1. A, mă bucur ca ai făcut Swatch pentru ca voiam sa cad cum se prezintă cele doua Blush-uri iluminatoare. Le-am mai vazut pe alte bloguri și mă tentează ambele nuanțe. Ție îți place mai mult cea bronz? Cea roz e prea roz?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac amandoua, nu este prea roz, are si bile culoarea piersicii, depinde mult si de cum le iei pe pensula.

      Ștergere
  2. E superba colectia!!! Ce as vrea sa incerc?... Pupa la Iasi :))))
    fard Vamp! Wet&Dry - 601 (Sparkling Brown)
    Balmy Gloss - toate :))))
    Ruj - 003 Shock Fuchsia
    Iluminatorul Dot Sunshine
    Liner - amandoua :))) (cel maro sigur mi-ar placea ca folosesc des maro la ochi, cel roz e o noutate atat de intriganta)
    Oje + dotter = sa apeleze toate la mine
    Nu am multe dorinte, nu-i asa?....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu e lunga lista ta. Poate ajunge si la Iasi, vad ca usor usor ajunge Pupa si prin tara. :)

      Ștergere
  3. Toate produsele arată delicios! Abia aștept să se deschidă magazinul Pupa din Constanța! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Blush-ul arata ca o bomboniera plina cu delicii!:X Primul fard arata a ceva ce as purta cam zilnic. Foarte simpatic arata produsele astea, ambalajele sunt adorabile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu au ambalaje d-astea de te uiti la ele si te pierzi. :)

      Ștergere
  5. Blush-ul arată într-un mare fel, parcă sunt niște bomboane, iar dacă mai și miros dulceag... e periculos să fie prin preajma mea, cine știe ce idei îmi vin. :))
    Și rujul în nuanța Shock Fuchsia îmi place cum arată, e o nuanță perfectă pentru perioada asta.
    De oje nu mai zic, când m-am văzut în fața standului lor cu oje am considerat că e cazul să fug de acolo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu poftesti tu? Produsele pentru buze chiar imi plac mult de data asta (de nuante zic) si o sa le folosesc des.

      Ștergere
  6. Parca sunt de jucarie! :) Toate arata grozav, m-au cucerit rujurile, au un finish tare placut. Sa te bucuri de noutati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e o colectie reusita, mi-au placut si mie mult cand le-am desfacut. Multumesc :)

      Ștergere
  7. imi plac multe produse de la pupa,am farduri,pudra. frumoasa colectie, am vazut-o in magazin.te pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am ajuns de ceva vreme in magazin la ei, chiar vreau sa ma duc sa ma uit si la pensule si la inca cateva curiozitati.

      Ștergere
  8. Arata foarte bine colectia. Chiar as vrea cateva produse de la ei, Pupici!
    http://www.beautybysunshine.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate sunt asa de girly!!! Imi plac toate ... chiar nu ma pot hotara asupra unuia

    RăspundețiȘtergere