BioSilk Hydrating Therapy Maracuja Oil

3.3.16



V-am aratat saptamanile trecute intr-o postare o poza cu un set de la Matrix (sampon si balsam) si cu Maracuja Oil de la BioSilk si v-am spus ca-mi place la nebunie combinatia asta de produse. De atunci ma tot gandesc sa cumpar uleiul in varianta full size, eu folosesc acum o varianta mini (15 ml) primita la un eveniment organizat de Ana-Maria si imi place mai mult decat toate uleiurile pe care le am pentru par (si am destule si unele destul de laudate).

Tocmai pentru ca am destul de multe alte uleiuri nu l-am cumparat, am tot ezitat. La noi in magazine l-am vazut la 120-130 lei, insa stiam sigur ca pe Strawberry o sa gasesc o oferta mai buna si nu m-am inselat. Iar astazi am prins o oferta si mai buna si l-am si cumparat si m-am gandit sa va povestesc de el si sa va spun si de oferta, poate aveti si voi nevoie de un ulei bun de par.

Pretul pe Strawberry este 87 lei - il gasiti AICI, insa in perioada asta au o reducere suplimentara de 10% pentru produsele de par (pana pe 8 martie) si daca cumparati un produs de par nici nu exista suma limita de comanda pentru a beneficia de transport gratuit. Daca mai aveti si o reducere de fidelitate cum am eu (10%), practic il puteti cumpara cu mai putin de 70 lei si va spun ca merita din plin. Eu mi-am luat si fardul de la NARS de care v-am spus pe Facebook - gasiti aici si oferta asta.

Uleiul miroase divin (maracuja/ fructul pasiunii miroase bine in general, insa uleiul asta are deosebit), are o textura usoara si nu incarca deloc parul. Poate fi folosit atat de parul umed, cat si pe parul uscat, il hidrateaza si netezeste firele rebele.

Modul in care imi place mie cel mai mult sa-l folosesc este sa-l aplic pe parul umed (aplic in palma o cantitate mai mare decat ce se vede in poza, il incalzesc intre palme si il aplic pe lungimea parului, insist pe varfuri si cu ce-mi ramane pe palme si degete trec la final pe crestet), iar dupa ce este parul uscat revin cu o cantitate mai mica pe varfuri si netezesc usor cu ce ramane pe palme si degete zonele unde stiu ca am fire rebele. Parul ramane matasos, stralucitor si e o placere sa-mi trec mana prin el de cateva ori folosesc acest ulei.

L-at incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza?

11 comentarii

  1. Cumva printre ingredientele uleiului e dimethicone?sau alte derivate? :D...daca iti place,foloseste-l cu drag :)...din uleiurile naturale(migdale,macademia,jojoba etc) nu iti place nici unul sa aplici pe parul umed?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu este. Nu-mi place nici unul din cele mentionate de tine, nici uleiul de argan si nici alte, sunt mult prea grele si incarca parul.

      Ștergere
    2. Stiinta bate naturalul. Multe fete nu inteleg asta. Un ser din acesta pe langa formula complexa, arata frumos pe par, ii da stralucire, il hraneste, nu imbacseste firul de par si nu ii da aspect uleios si nespalat.

      Eu imi pun din cand in cand uleiuri in par inainte de samponare, dar dupa le prefer pe cele cosmetice.

      Mihaela I.

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat dar ma uit de ceva timp la el. La noi in magazin Biosilk are niste preturi nesimtite, pe Strawberry preturile sunt bune.
    Si eu as vrea sa dau o comanda de produse Biosilk (gama hidratanta) dar parca inclin balanta catre ser.Din ce am vazut uleiul este parte chiar din gama pt hidratare.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat uleiul, ma minunez de cate ori il folosesc, asa ca n-avea sens sa mai aman. :)

      Ștergere
  3. Am folosit multe tipuri de uleiuri pe parul meu, cam toate imi fac bine, am sa ma orientez si catre un asemenea ulei, cred ca mirosul este demential!

    RăspundețiȘtergere
  4. Il folosesti de mult timp sau esti la primele utilizari? Eu am avut un ulei de migdale, exceptional. Ma interesa si pe mine sa stiu ce ingredinete are. De ceva timp dau atentie acestor lucruri, igrediente si altele. Pretul de la Strawberry e tentant rau, la Bio pe site este 124.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il folosesc de cateva saptamani, gasesti pe net ingredientele, asa le-am gasit si eu (pe sticla asta mica nu scrie mare lucru).

      Ștergere
  5. Si eu am ramas surprinsa de cat de placut este, si ca miros, textura, tot.

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astazi am folosit uleiul asta si imi pare un produs - revelatie! Fara dubiu, vreau varianta full size!

    RăspundețiȘtergere