7 intr-o saptamana #60

27.3.16


Saptamana mea a fost incarcata de oboseala si nesomn, v-am povestit ieri mai multe, asa ca nu am functionat cum trebuie, iar asta s-a vazut (si simtit) in tot ce-am facut. Chiar daca uneori dimineata a inceput noaptea am incercat totusi sa incep ziua intr-un mod frumos. Combinatia Finn Crisp Thins (sper sa apara si la noi variantele Crispbreads si Snacks), crema de branza (am gasit una light gustoasa, in general nu prea mananc asa ceva), seminte de chia si capsuni chiar imi place.

Iluminatorul mi-a fost prieten bun zilele astea si am tot intins mana dupa Golden Lights de la Makeup Revolution (il gasiti aici sau aici) pe care l-am folosit cu pensula asta de la Melkior. Ca tot am amintit de machiaj trebuie sa va spun ca am primit si doua noutati de la Max Factor: fondul de ten Miracle Match pe care de-abia astept sa-l incerc si rujul Colour Elixir Marilyn Monroe, nuanta Sunset Red. Tot legat de cosmetice va spun ca am lucrat la ceva cu Pick'N'Dazzle si maine o sa aflati mai multe.

Am facut cateva cumparaturi on-line si mi-am luat cateva lucruri care au ajuns zilele astea, va arat doar o pereche de cercei (care sunt extrem de simpli, dar imi plac la nebunie) si o geanta de pe Choies (puteti s-o vedeti aici mai bine, poza mea nu e cea mai reusita, dar cand nu e lumina, nu e si pace). Despre celelalte produse din comanda Choies v-am spus aici, o sa ma mai gandesc daca mai comand haine de la ei.

Intr-una din seriile trecute am incercat aparatul de spiralat legume pe care il am de ceva vreme si am facut zoddles, pe care i-am preparat in wok. Eu am folosit morcovi, zucchini si cartof dulce si i-am pregatit cu un mix de seminte, putin sos de soia si caju. Combinatia asta a fost extrem de gustoasa, chiar vreau sa mai fac, insa vreau sa incerc si cu muguri de pin (trebuie sa si cumpar).

Saptamana voastra cum a fost?

12 comentarii

  1. Buna Camelia. O duminica relaxanta si placuta!
    Intreaga luna martie a fost o nebunie la mine, multa treaba, nici eu nu am avut momente de odihna si de relax ca in alte dati. Sper sa se rezolve problema cu vecinii tai.
    Painica din aceea subtire si crocanta pentru micul dejun si pranz gasesti la Lidl, e integrala si mai au un fel cu susan, un pachet de 500g costa 2,5 lei, si mie imi place mult.
    Posetuta e scumpa de tot, buna alegere, sa o porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat-o si pe cea de la Lidl, imi place si am cumparat de cateva ori pana acum, insa feliile sunt mult mai groase decat cele Finn Crisp, cred ca o sa raman la astea, sunt mai crocante, parca imi plac mai mult. :)

      Ștergere
  2. Si eu vroiam o cutie PickNDazzle dar ma razgandeam tot timpul. Daca produsele nu sunt pe placul meu ...si tot asa :)
    Acum sunt curioasa in legatura cu experienta ta .
    Imi place geanta, e tare draguta .
    Am avut cateva saptamani urate dar saptamana asta parca a fost putin mai buna .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ales eu toate produsele din cutie, o sa va dau mai multe detalii maine. :)

      Ștergere
  3. Cum e sosul de soia? Mi-ai facut pofta de fructe de primavara & vara gen capsune (se gasesc si congelate, dar nu-mi prea plac), piersici, pepeni de ambele feluri, cirese & visine (visine se gasesc si congelate), cred ca si fructe de padure (se gasesc si congelate). Chiar trebuie sa-mi cumpar niste asemenea fructe, chiar si congelate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are un gust specific, n-am cum sa ti-l descriu. Eu il folosesc des cand gatesc in wok.

      Ștergere
  4. Ce sa zic, o saptamana asa si asa. Plina de neprevazut, plina de surprize... Ce pofta mi-ai facut de ceva branzeturi. Nu am mancat in perioada asta decat legume. Ma astetapta si pe mine o vizita in Dragonul Rosu sa iau un bidon de sos de soia, al meu este inebunit dupa gust.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte draguta gentuta! am vazut-o si la Aurora si mi-a placut mult
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut-o si eu, cea maro are bareta ca pe site, asta neagra e altfel. :)

      Ștergere