7 intr-o saptamana #58

13.3.16


Saptamana asta a inceput extrem de bine, insa spre sfarsit parca am tras de mine sa fac ce aveam de facut si dau vina pe vreme, mi-a dat o stare de somnolenta si de "nechef" care m-au facut sa ma misc in reluare si sa n-am spor deloc, tot ce-am facut a fost cu incetinitorul si parca nu avansam deloc. Si vremea nu se anunta deloc buna nici zilele urmatoare, insa sper ca de maine sa am alta energie.

Douglas va avea in exclusivitate din 15 martie mult laudatul balsam pentru buze de la EOS in patru variante, iar pretul este de 29 lei. Am primit si eu unul si chiar sunt curioasa sa vad cum e, atatea pareri contradictorii am vazut/ auzit despre produsul asta ca nu stiu ce sa cred. Pupa a lansat cateva noutati si m-a surprins, ca de obicei, cu un colet plin cu minunatii. Colectia Dot Shock arata intr-un mare fel si produsele chiar mi se par extrem de interesante si practice, de-abia astept sa va povestesc mai multe despre ele. La fel (sau si mai mult) ma incanta si pensulele pentru machiaj, eram extrem de curioasa in privinta lor si acum pot sa ma joc in voie cu ele.

Cat mi-a permis vremea si nu ne-a zapacit ploaia, am tot mers seara in parc la plimbare. Inainte obisnuiam sa ma duc mult mai des si chiar ma bucur ca am reinceput s-o fac. Imi place sa ma cuibaresc pe o banca, langa lac, cu castile in urechi si sa ma linistesc dupa o zi agitata. Am fost si prin magazine la cumparaturi si mi-am luat o camasa bleumarin care imi place mult si doua jachete subtiri pentru primavara. Mi-am comandat si on-line cate ceva si cel mai tare m-a mirat o comanda data pe ebay, mi-am luat o fusta si a ajuns in 3 zile din UK. Si daca e sa fiu sincera pana la capat trebuie sa marturisesc ca am comis-o cu doua comenzi date pe iHerb (daca tot e transport gratuit la comenzile de peste 40 dolari de ce sa nu profit? - cam asa am gandit) si n-am cumparat nici pensule si nici ceai (stiu ca la asta v-ati gandit), va arat ce am luat cand vor ajunge.

La inceputul saptamanii Nivea ne-a reamintit sa avem grija si de barbatii din viata noastra (sa nu ii streseze prea tare luna asta, atatea cadouri si flori de oferit), au si ei nevoie de rasfat si ingrijire. Am primit si cateva chestii de care m-am bucurat mult: sampon si balsam Beautiful Brunette de la Creightons, o lumanare parfumata de la Me Me Me si niste uleiuri pentru aromoterapie cu aroma de vanilie. 

Am facut salata cu somon afumat trei seri la rand, atat de mult mi-a placut - e usor de facut, satioasa si extrem de gustoasa. Si ca sa termin in acelasi ton va arat ce-am primit de la Solaris la inceputul saptamanii - o punga plina de chestii sanatoase si gustoase, chiar vreau sa va povestesc mai multe in curand despre ele.

Saptamana voastra cum a fost? Ce-mi spuneti nou?

16 comentarii

  1. Am si eu balsamul de buze, este delicios , ambalajul girlie iar la capitolul hidratare este ok dar nu exceleaza.
    Eu le-am luat de pe 1001 cosmetice la 25 ron .
    Sincer, asa am fost si eu saptamana asta si trebuie sa-mi revin neaparat .
    Sa te bucuri de bunatatile primite .Sper sa avem o saptamana mai energica :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am incercat si eu, e ok si atat, nimic spectaculos, banuiam ca e doar super mega hype in jurul lui. Sper ca la tine a fost mai buna saptamana asta, la mine a fost o nebunie si numai belele. De-abia astept weekendul.

      Ștergere
  2. Toata saptamana m-am gandit ca a venit timpul sa achizitionez o trusa cu farduri pentru ochi si nu ma pot hotara cu privire la firma, dimensiuni etc. O sa citesc postarile din decembrie ca de atunci mi se facuse pofta. In rest, astept soarele !

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte rapid a ajuns comanda de pe ebay! Sa te bucuri de noutati si abia astept sa citesc impresii.
    Eu am luat chiar azi o pereche de blugi cu 50% discount din Koton si zilele trecute o pereche de pantofi din Miniprix. Mi-au placut la nebunie pachetele Solaris, le-am dat gata deja :)
    Te imbratisez, o saptamana frumoasa si cu spor la toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa porti cu placere ce ti-ai luat. Azi mi-a ajuns un colet din HK, in mai putin de 10 zile, deci se poate. :)

      Ștergere
  4. Obositoare,o saptamana frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate, saptamanile mele sunt din ce in ce mai groaznice...

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut o saptamana frumoasa,cu copii sanatosi si mult studiu pt examen.O zi frumoasa sa ai

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce pofta mi-ai facut cu salatele cu somon. Ce sa zic, o saptamana plina, in centrul atentiei ca de e martie si unii se uita la ce fac fetele toata ziua prin birou. Ma intreb daca gasesc vreun solaris pe drum spre casa sa rontai si eu ceva bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si saptamana asta am tinut-o tot cu salate cu somon. Ai gasit Solaris pana la urma?

      Ștergere
  8. Am tras și eu de mine o grămadă zilele astea, aveam stare doar de zăcut complet de multe ori, dar m-am împotrivit și atunci când nu era neapărat necesar.
    Asta să fie o săpămână frumoasă și mai producțivă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca asta a fost starea generala, cum a fost saptamana pana acum? Eu sunt terminata de oboseala si numai belele am avut.

      Ștergere