7+ intr-o saptamana #57

6.3.16


Nici n-am curaj sa numar pozele din postarea asta, insa sunt mult mai mult de 7, dar nici n-aveam cum sa fac altfel, a fost o saptamana plina si am o gramada de chestii sa va arat, asa ca explicatiile nu-si au rostul. A venit primavara, iar 1 martie a venit cu flori si martisoare, am ales sa va arat doar niste lalele care mi-au placut mult, o pereche de cercei si o bratara cu elefant, insa am mai primit si alte accesorii frumoase. 

Am ajuns si la Hello Free Z One Discount dupa mai bine de 2 luni si am cumparat niste cadouri, dar mi-am luat si eu cateva produse pentru par de la VO5 (samponul la 500 ml a fost doar 9,99, sunt extrem de curioasa si in privinta samponului uscat) si TRESemme (ma incanta toate, de-abia astept sa le folosesc). Mi-au mai alunecat in cos un roll-on pentru picioare obosite de la Newtons si o crema pentru epilare de la Veet, iar ce m-a incantat extrem de tare si v-am aratat si pe Facebook este Flawless Tinted Moisturiser de la Me Me Me pe care am dat doar 5,99 (am avut fondul de ten din gama asta si mi-a placut mult).

Mi-am luat o nebunie de pe ebay sau aliexpress (nu mai stiu exact, am dat pana in doi dolari pe ea) care face spuma, asa ca am inceput sa beau ceaiul cu putin lapte in el si cu spuma multa. Ceaiul pe care vi l-am aratat in postarea cu ce-am cumparat de la Vivantis este demential, trebuie sa-l iau din nou si sa mai incerc si altele de la English Tea Shop.

Marti a venit cu multe vizite de la curieri si cu o gramada de surprize frumoase. Cutia de la Bvlgari m-a incantat peste masura - aspect, continut si detalii, toate de nota 10, sa nu mai spun ca Goldea este un parfum deosebit si chiar ma bucur ca-l am si pot sa il folosesc cand imi pofteste inima. Am primit si flori in ghiveci si m-am bucurat mult de ele, zambila a umplut toata casa cu mirosul ei si m-a binedispus, iar bulbii de lalele si semintele de petunii (impreuna cu cele necesare pentru a fi sadite) au fost un indemn la gradinarit de la Leroy Merlin.

Seara s-a lasat cu ceva dulce si desi nu sunt eu mare amatoare de prajituri inima rosie am mancat-o toata - a fost un mousse de vanilie usor si delicios, nu foarte dulce. Si am comis-o din nou si miercuri seara cand am iesit cu o prietena sa bem ceva si mi-am comandat ice cream apple crumble, care mi-a placut mult si pe care am de gand sa-l "produc" acasa intr-o varianta mai sanatoasa. 

Printre noutatile primite saptamana asta sunt produse pentru igiena orala de la Optima Shop (acum folosesc o alta varianta a pastei de dinti Blanx si-mi place mult), doua oje dragute de la Farmec (insotite de un mac), cele 3 creme aniversare lansate de Cosmetic Plant, cateva produse On-line (n-am incercat nimic de la ei pana acum, sapunurile miros a primavara) si noua gama cu extract natural de catina de la Schauma.

Vineri dimineata a ajuns si noul Beauty Kit de la Marie Claire, de-abia astept sa folosesc cateva dintre produse (pana si pe cele de la Avon sunt curioasa sa le incerc, nu stiu daca am folosit vreodata vreun produs de machiaj de la ei). Am vazut Volume Plumping Whip de la Toni&Guy pe pagina celor de la Hello dupa ce-am fost la magazin si mi-am dorit-o, asa ca vineri mama mi-a facut o surpriza si mi-a facut-o cadou, de-abia astept sa vad cum e, de mirosit miroase superb. Un alt pachet surpriza am primit de la Nivea, au pregatit o serie de pachete pentru femeile dragi din viata noastra, o sa impart ce-am primit cu voi, o sa aflati mai multe in curand.

Sfarsitul de saptamana a fost putin agitat, sambata am avut de umblat, am colindat prin magazine, m-am bucurat de soare si de cer, am pus mana pe cateva produse noi de la Secom (vi le-am aratat pe Instagram si Facebook, o sa scriu despre ele pe blog dupa ce le incerc), am facut o gramada de lucruri, iar astazi am de gand sa ies la o plimbare si sa ma relaxez. Saptamana voastra cum a fost?

16 comentarii

  1. Ai avut o saptamana frumoasa. Urmatoarea iti doresc sa fie si mai si!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă, să tot fie așa și de acum în colo! Dacă erai totuși curioasă... 17 poze ai pus. :)) E cu 7, e bine.
    Să te bucuri de toate noutățile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva trebuia sa le numere. :)) E bine ca m-am oprit la 17 totusi. :)

      Ștergere
  3. Ma bucur ca ai avut o saptamana frumoasa! Cadoul celor de la Leroy Merlin chiar mi se pare foarte frumos si original. Ma bucur mult ca ai revenit in bucatarie :)
    Saptamana mea a fost... tulbure...agitata... De 1 martie am primit o multime de zambile (care sunt florile mele preferate) si n-am putut sa ma bucur pe deplin de parfumul lor pentru ca am facut alergie de la mirosul lor... toata saptamana m-am delectat cu Claritine si le-am admirat de la distanta...
    Am daruit multe flori, ciocolata, zambete, imbratisari...
    Am ras, am plans, am cantat, m-am suparat, m-am impacat, m-am resemnat, m-am rugat... sper ca saptamana ce vine sa fie una mai buna :)
    Iti doresc o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana care tocmai a inceput sa iti aduca liniste si multe zambete!

      Ștergere
  4. Buna, Camelia!
    Ai putea sa-mi spui, te rog, de unde ai achizitionat kitul Marie Claire din imagine, se gaseste la magazinele de presa? Cat a costat?
    Te pup, o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacte, saptamana mea a fost mai urata decat cele doua groaznice) dinaintea ei. Am testat pe propria piele "Zambeste, maine va fi mai rau!"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper de azi sa se schimbe lucrurile si sa ai zile mai frumoase.

      Ștergere
  6. Sapunurile de la OnLine imi plac enorm, cel cu lacramioare fiind preferatul meu .
    De cand folosesti crema depilatoare ? :)
    O gramada de noutati...sa ai spor la ele .
    O saptamana frumoasa iti doresc .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sapunurile sunt o noutate pentru mine, nu am incercat nimic de la firma asta pana acum.

      Am folosit mult timp, am facut o pauza lunga si cand am vazut-o in magazin am zis sa vad cum mi se pare dupa atata timp, sa vad si cand o folosesc. :)

      Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  7. Frumoasa si plina saptamana ta! Sa te bucuri de toate cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceee frumoaase sunt laleleleee <3

    www.delianastasia.com

    RăspundețiȘtergere