Parfumul Desire pentru Maria

6.8.15


Despre parfumurile celor de la Famous Luxury Perfumes v-am mai povestit pe blog si in trecut, iar despre Desire am chiar o postare dedicata - o gasiti aici, daca vreti sa cititi mai multe detalii (intre timp am realizat si de ce parfum imi aducea aminte - Flowerbomb de la Viktor&Rolf/ Le Vie Est Belle de la Lancome, daca va plac o sa va placa si parfumul asta, desi este un pic mai tare). 

Desire este cel mai apreciat si mai bine vandut parfum al lor si pentru ca anul trecut au gandit o campanie care a prins bine anul asta au repetat-o si astfel Desire este disponibil in stoc limitat in ambalaj de sarbatoare personalizat "La multi ani, Maria!", ideal pentru a fi oferit celor ce poarta numele de Maria, dar nu numai.

Pentru ca stim ca va plac parfumurile si pentru ca in mod sigur exista o Maria speciala in viata fiecareia dintre voi, impreuna cu cei de la Famous Luxury Perfumes am decis sa organizam un concurs pe pagina de Facebook unde vom oferi acest parfum cadou. Nu va dau inca mai multe detalii, le puteti gasi mai tarziu pe pagina, va spun doar ca nu e doar o castigatoare.

Ce ziceti? Va place ideea? Va tenteaza parfumul?

2 comentarii

  1. Multumesc pentru aceste detalii din articolul tau, sunt interesata de tot ceea ce se numeste parfumuri, este un must-have al fiecarei femei care se respecta si un accesoriu de nelipsit. O zi frumoasa iti doresc ca si tine. : )

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa sticluta dar si mesajul :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere