Masca de fata Fudge Sauna - Hot Vanilla

24.8.15


Ca-mi place vanilia stiti deja, ca-mi place sa ma relaxez cu diverse masti de fata iar stiti, asa cum probabil stiti si ca-mi plac mastile de fata de la Montagne Jeunesse (recent si-au schimbat numele si mai nou sunt 7th Heaven), ceea ce nu stiti este ca aseara am descoperit o masca de fata care mi-a placut la nebunie si de care nu pot sa nu va povestesc.

O am de ceva vreme in sertar, o gasiti aici si merita toti banii. Este masca perfecta pentru serile reci de toamna sau de iarna, cand tot ce vrei este sa-ti fie cald si sa te relaxezi, exact cum am vrut eu aseara. Nu stiu de ce am asteptat atat s-o folosesc (probabil Sauna ala m-a tinut departe pe vremea calduroasa), dar ma bucur ca am descoperit-o, are un miros fenomenal (daca va plac mirosurile dulci de vanilie o sa va placa sigur) si delicios, iar efectul de incalzire cand o aplici e de nedescris. Te relaxeaza si te face sa inchizi ochii si sa te bucuri de moment.

Mi-a placut si cum mi-am simtit tenul dupa folosire - curat si hidratat, dar in acelasi timp relaxat, desi va spun sincer ca eu folosesc mastile astea mai mult pentru confortul meu psihic decat pentru efectele extraordinare pe care le observ, insa masca asta as cumpara-o oricand, mi-a placut la nebunie si mi-a dat o stare de bine pe care vreau s-o simt cat mai des.

Daca o vedeti pe undeva sa-mi spuneti si mie, iar daca dati vreo comanda la Rolplant puneti-o in cos daca aveti gusturi similare cu ale mele, n-o sa va para rau. Daca ati incercat-o astept sa-mi spuneti cum vi s-a parut sau daca aveti o recomandare de masca delicioasa astept propuneri.

2 comentarii

  1. Mie mi se face pofta de dulce cand citesc numele acestei masti. :)) Cu siguranta o voi cumpara si eu mai pe iarna asa, ca pe planeta mea e inca vara

    RăspundețiȘtergere