Vanilla mood #2

6.3.15


Am pus telefonul sa sune devreme (aveam treaba), l-am oprit, am zis ca mai stau cinci minute si daca nu ma suna un curier la ora 12 cred ca dormeam si acum. Si de data asta nici macar nu sunt eu de vina, ci vremea asta oribila. Ma uit pe geam si parca e un film urat ... si parca aud si patul cum ma striga ... cred ca ii e dor de mine ... si mie de el. Sper ca nu e cazu' sa va spun ca glumesc, dar eu intotdeauna spun adevarul razand.

Prin urmare (si tinand cont de cele de mai sus si de mintea mea obosita) am gasit solutia perfecta - vanilia - ca doar rezolva orice problema. Mi-am facut o cana de ceai (Caramel Vanilla de la The Republic of Tea) si am intins mana dupa o tarta de la Yankee - Vanilla Cupcake (nu da gres niciodata). Si ca sa fie tacamul complet m-am cremuit din cap pana in picioare cu Warm Vanilla Sugar de la Bath and Body Works si am folosit parfumul Island Vanilla de la Pacifica (de care uitasem). Concluzia: sunt toata numai vanilie, dar tot nu-mi place vremea de afara.

Si tot vremea de afara e vinovata ca tocmai mi-am comandat o geanta noua (cea de aici - va las sa ghiciti ce culoare am ales), dupa ce aseara facusem o alta comanda (bineinteles ca tot de genti vorbim). Asta e, cuvintele chiar nu-si au rostul, dar nu ma simt deloc vinovata si nici n-am de ce, nu? Am poftit, am luat. Simplu ... ca buna ziua ... sau nu tocmai.

Daca tot am inceput sa povestesc, desi nu asta mi-a fost intentia, trebuie sa va spun ca am impresia ca mi-am gresit cariera. Aseara am tuns-o pe Tasha ... la foarfeca (daca ati incercat vreodata cred ca stiti ca nu e deloc usor). Ea este tot in faza de salbaticie desi se face aproape un an de cand am gasit-o, nu sta la pieptanat, nu sta la tuns, deci n-a mers cu vizita la salon si nici n-am vrut s-o adorm s-o tunda. Asa ca am incercat (bine, recunosc, nu e prima data cand tund un catel - si pe Ricky tot eu il tundeam, nici el nu statea la salon) si spre marea mea surprindere arata a catel tuns si n-arata deloc rau, desi am avut emotii. Sa-mi deschid un spa pentru caini? Ca ma pricep si la masaj, la baie deja am o experienta vasta ... Rad singura ...

Va las si ma intors la sacosa de la Solaris ... tocmai ce am primit-o de la curier ...

21 de comentarii

  1. Hmm, ce fain suna "sacosa Solaris"!!! Pun pariu ca-i si uleiul de cocos adorat in ea. Mie mi se pare greu sa tund un barbat, nu spun nimic de caini, nu am incercat. Dar ...ai putea avea mai multe cariere, da. :)) PS. Geanta albastra cred ca ti-ai luat modelul asta si alt model (cel de care discutam pe fb) - rosie. ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era uleiul de cocos, dar am gasit alte chestii tentante in sacosa galbena. :))

      Ștergere
  2. La Cluj vremea este la fel de deprimanta, azi toata ziua a nins...unde este oare primavara?
    Ceaiul Caramel Vanilla suna tentant de bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmm, delicios. De unde ai luat ceaiul? Cred ca-i delicios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ebay, am si varianta cu ciocolata si menta si mai vreau.

      Ștergere
  4. Ce fain ca ai posibilitatea sa te trezesti la orice ora vrei! Mie imi vine sa bat pe cineva cand suna ceasul la ora 7 dimineata si chiar trebuie sa ma trezesc :| Iar vremea asta ma trage la somn teribil!

    Si eu sunt vanilata astazi - m-am dat cu Vanille Noir (am o sticluta de 5 ml) si savurez o ceasca de cafea cu aroma de vanilie :)
    Ceaiul ala al tau arata tare bine si suna tare bine (iubesc cutiile metalice - toate ceaiurile mele vrac sunt in cutii metalice).
    Si maine voi fi tot in "vanilla mood" - planuiesc o ciocolata calda cu vanilie si un strop de zahar caramelizat :)
    Rasfat placut sa ai cu produsele Solaris!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt o persoana matinala, n-am fost vreodata si nici n-o sa fiu. :))

      Ștergere
    2. Nici eu, dar oamenii nu ma inteleg :( pana la ora 10 sunt apatica, antisociala, functionez pe pilot automat.

      Ștergere
  5. Da chiar ca super, Solaris ♥♥♥, ce mult imi doresc si eu ceva de la ei, sa le folosesti sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu pisica tot acasa o tund, la salon e stresul mare si nici eu nu vreau sa o adorm. Iar la foarfeca mi-e teama! Am gasit si un aparat de tuns accesibil pentru animale, Zowael ii zice si l-am luat cu 45 de lei de pe okazii, vreau sa zic ca are cel putin 5 ani, il incarc la priza, are si distantier cu 4 dimensiuni (am ciupit o data pisica si de atunci nu mai tund fara distantier) si e fix ce imi trebuie, recomand! Nici nu face mult zgomot, bazaie putin dar daca sta pisica va sta si Tasha!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci de recomandare, eu am una care nu imi place deloc, face prea mult zgomot. Nu stiu daca ma ajuta cu Tasha ca era numai calti (musca peria ceva de speriat, nu e chip s-o pieptan) dar mai am si altii de tuns. :)

      Ștergere
  7. Ce poftă mi-ai făcut! Știu cu ce mă răsfăț în seara asta... gel de duș, exfoliant de corp, cremă de corp, toate cu vanilie!
    Cu partea de final m-ai făcut să râd. Încerc să-mi imaginez acum cum ar arăta un câine tuns de mine. Cam horror. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca va dau idei ... bune si delicioase. Mai bine sa nu ne imaginam cum ar arata saracul catel. :))

      Ștergere
  8. Cred ca oboseala ti se trage de la raceala care te-a tinut cateva zile, te-a lasat fara puteri, poate si vremea de afara e de vina, insa e bine ca nu te dai batuta si cred ca "ritualul" cu vanilie e un pas inainte!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca s-a resimtit organismul. A trecut, e tot ce conteaza. Sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
  9. Eu sunt de garda si cum am putin timp liber, ce fac? Intru la Camelia mea draga sa citesc postari noi.. de suflet.
    Asa ca ador ninsoarea. Ador ploaia. Si sunt nascuta vara pe 2iunie... hmmm... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ploaia imi place si mie, dar doar uneori ... si de preferat sa nu fie nevoie sa ies din casa. :)))

      Ștergere
  10. Vanilia, pasiunea mea. Dar am observat ca imi place nai mult in produse cosmetice, sau ca aroma decat gustul de vanilie in sine. Dar in princiu...to die for!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si ca gust, dar nu atat de mult ca in produsele de ingrijire a corpului sau in lumanari. :))

      Ștergere