Oferta Yves Rocher de martie

4.3.15

http://ttap.co/1ENT7H2
http://ttap.co/1ENT7H2
http://ttap.co/1ENT7H2

Cei de la Yves Rocher au luna asta o oferta care imi place mult, asa ca m-am gandit ca e bine sa vi-o arat in voua in caz ca n-ati fost pe faza sau nu i-ati dat atentie. Daca va plac parfumurile lor sigur o sa va placa si oferta asta. Puteti sa vedeti mai sus ce si cum, n-o sa repet aceleasi informatii (impactul vizual e mult mai efectiv), ceea ce vreau sa va spun este ca sunt multe parfumuri care nu sunt reduse pe site (Vanille Noire, Moment de Bonheur, Neroli, Voile D'Ambre, Tendre Jasmin, So Elixir Purple, Flowerparty) si puteti sa beneficiati de reducerea de 50% pentru unul dintre ele.

Cadourile sunt si ele tentante, Sexy Pulp Mascara mie imi place la nebunie si il recomand, dar ma tenteaza si crema de corp parfumata Quelques Notes d'Amour. Iar daca vreti sa va faceti un cadou si parfumurile oferite la comanda de peste 99 ron merita din plin. AICI puteti sa vedeti toate detaliile ofertei.

Va tenteaza o comanda? Cum vi se pare oferta?

19 comentarii

  1. Am primit azi in posta plicul cu oferta personalizata de la ei. Geanta mea este mov in ce am primit de la ei. :)) Au cateva oferte interesante. Eu comandam mai mult geluri de dus si sampoane, imi iau de obicei cate 2-3 flacoane din fiecare sa nu tot comand ( avand in vedere ca nu mai am magazin in oras). Mai rar am comandat ruj, fond de ten, mascara etc. Am avut prea putine, insa ma tot uit peste catalog in seara asta, cine stie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Difera ofertele, azi si pe mail am primit o alta oferta. Depinde care te avantajeaza mai mult. :)

      Ștergere
  2. Inca n-am ajuns sa folosesc editiile limitate de Craciun si stai sa vezi ca imediat apar cele de primavara :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iarăși mă ispitești. Cred că o să pun o comandă la ei. ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut si eu oferta si imi tot repet: "n-ai nevoie de nimic! n-ai vazut aceasta oferta! nu nu nu, nu vrei Vanille Noir!" :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba ai nevoie de Vanille Noire, mai ales ca rareori sunt sanse sa-l prinzi cu vreo reducere. :)

      Ștergere
    2. Ba nu am nevoie! Am cheltuit luna asta o caruta de bani cu impozitul la casa, asigurarea locuintei, mai urmeaza sa cheltuim inca o caruta de bani cu inmatricularea noii masini, taxa auto, asigurare, casco... nu am nevoie! nu nu nu :|

      Ștergere
    3. Mai am timp sa te razgandesti. :)

      Ștergere
  5. Mie una mi se pare a fi cea mai buna oferta din ultimile luni si am de gand sa profit de ea... de cateva ori chiar...


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si e, de cand cum So Elixir Purple n-a mai fost o oferta wow. Asta chiar merita. :)

      Ștergere
    2. Yep, si chiar am dat o comanduta ieri dupa ce am comentat aici. Mi-am ales laptele de corp dar sunt interesata si de un rimel si de balsamul regenerator (pt mama) dar si unul din cele 2 parfumele... deci inca doua comenzi tot mai dau.

      Mihaela I.

      Ștergere
  6. Foarte buna oferta , eu zilele trecute am mai primit doua pachete de la ei, dar cred ca nu ratez nici aceasta oferta, este prea buna :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e buna oferta, merita sa profitam de ea, ce ti-ai luat? Sunt curioasa. :))

      Ștergere
  7. Primisem un mail cu o oferta mai mult decat tentanta , o crema bio pentru ten oferita cu acel mail + 100 ron reducere la o comanda de 200 .
    Mi-am luat parfumul Vanille noir , parfumul cu capsuni care e DIVIN (nu rezista prea mult pe piele dar miroase exact a capsuni si eu il ador) un ruj stralucitor . Iar la a doua comanda a fost tot o oferta generoasa, mi-am luat noua apa de toaleta Moment de Bonheur, o oja ,un balsam de buze cu capsuni (cel nou) si la ambele am ales cadoul surpriza care a constat intr-o crema de corp pere si caramel, deci am doua :)) daca vrei si tu una sa-mi zici :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, am si eu una aproape intreaga. :)

      Ștergere
  8. Bine :)
    Sa stii ca aseara mi-am luat si eu primul produs Ziaja, o crema de maini cu cocos, miroase atat de bine :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, chiar sunt bune produsele si extrem de rezonabile ca pret. :)

      Ștergere