Oferta Yves Rocher aprilie

30.3.15

http://ttap.co/1ogLt2e
http://ttap.co/1ogLt2e
 http://ttap.co/1ogLt2e
 http://ttap.co/1ogLt2e

Cei de la Yves Rocher au lansat noua oferta valabila pana pe 3 mai, asa ca daca aveti chef (si bani) de cumparaturi s-ar putea sa gasiti ceva pe placul vostru. Se pastreaza reducerea de 50% la un produs (cel mai scump din cos) - exceptiile sunt aceleasi, iar la o comanda de minim 39 ron puteti sa va alegeti unul dintre cele 4 cadouri: gel crema Zero Defecte din gama Sebo Vegetal / apa de toaleta Flori de Cires sau Liliac Violet / gel de dus gomant zmeura / o surpriza secreta in valoare de 129 ron. 

Sunt si cateva oferte speciale, le puteti vedea mai sus, pe mine nu ma tenteaza nici geanta si nici cele 2 produse care pot fi achizitonate la pret special, insa apa de toaleta cu liliac ma cam tenteaza, chiar daca stiu ca nu rezista foarte mult (cum nu rezista nici celelalte din gama asta), dar sunt usoare si perfecte pentru primavara.

Puteti sa vedeti produsele AICI. Va tenteaza ceva?

9 comentarii

  1. Pe mine ma tenteaza geanta in primul rand. Nu imi doresc gentile lor (exceptand cateva modele tot mari) dar chiar am nevoie de o geanta asa mare, plus ca e si roz...
    Mai am si vreo doua cataloage cu oferte bune si nu stiu de care sa profit mai intai.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am dat o comanda astazi dintr-un catalog, mica, dar buna. :)

      Ștergere
    2. Sper ca ti-ai luat din oferta cu parfumul Neroli oferit la comanda! Miroase super si cred ca se potriveste stilului tau!

      Ștergere
    3. Nu-mi place Neroli, este mult prea puternic pentru gustul meu.

      Ștergere
    4. Parfumul Neroli este surpriza secreta?

      Ștergere
  2. Chiar acum studiam oferta , desi nu ma dau in vant dupa gentile lor, cea roz chiar imi place mult . Sa stii ca am incercat si noul fond de ten de la ei dar nu m-a cucerit.In schimb noul balsam de buze e DELICIOS:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am dat azi o comanda dintr-un catalog mai vechi, asa ca stau cuminte. :)

      Ștergere
  3. apa de toatela cu liliac o am si eu,dar astept s se mai incalzeasca oleaca afara , sa o pot aplica

    RăspundețiȘtergere