Oameni, bloguri si cadouri

16.3.15


Ieri a fost o zi interesanta din multe puncte de vedere si cred ca am invatat o gramada de lucruri, dar cel mai important dintre toate este ca nimic nu te limiteaza asa cum o face propria ta minte. Ma refer strict la mine si nu este ceva ce nu stiam, dar ziua de ieri a fost o confirmare. Mi-am refuzat singura o gramada de chestii (si de oameni) si la sfarsitul zilei mi-am pus o gramada de intrebari. Dar nu despre asta vreau sa va povestesc astazi (desi cred ca o sa revin asupra subiectului curand).

Beauty Barometer a implinit ieri 3 ani si i-am promis acum ceva vreme ca ma duc la aniversare si m-am tinut de cuvant (desi eram nedormita si cu ochii umflati) - pe blogul ei sunt (si mai urmeaza) o gramada de concursuri aniversare, asa ca faceti-i o vizita. Intalnirea a avut loc la sediul Arome de Lux si m-a cam luat de urechi Anduela (si pe buna dreptate ca m-a tot invitat sa ma duc si n-am ajuns, dar nu m-am suparat - a fost cearta de la leu la leu si se accepta). Mi-a placut mult ce-am gasit acolo si planuiesc sa le fac Anduelei si Alinei curand o vizita si sa va povestesc si voua ce puteti gasi la ele pe langa parfumuri de calitate. Le multumesc ca ne-au gazduit si ne-au facut sa ne simtim bine si sa radem mult.

Am intalnit alte bloggerite (si am ras de fiecare data cand cineva incepea fraza cu "in sfarsit ...") si am stat de vorba despre luna si stele, am aflat despre cateva exclusivitati care urmeaza sa se lanseze in perioada urmatoare: gama Ultimate de la Taft si gama Argan Bio de la Gerocossen, care au fost prezentate in exclusivitate la petrecere. Fotografiile de mai jos au fost realizate de Stefania Ciuca de la Stephanine si cred ca surprind foarte bine esenta zilei de ieri - voie buna, cosmetice si oameni cu zambetul pe buze.


Dupa petrecere ne-am indreptat catre Cosmobeauty, dar n-am nimic de raportat. Nu mi-a placut in mod deosebit, mi s-a parut putin trist si eram atat de obosita, nici nu m-am uitat cu atentie la nimic, recunosc ca imi spusesem de acasa ca n-am nevoie de nimic ca deja nu mai am unde sa le tin si am rezistat fara probleme. Dar daca n-as fi avut atatea pungi in mana poate situatie statea altfel ... 

Oboseala ma trimitea acasa, dar m-am facut ca n-o bag in seama si am ramas cu cateva fete la Trattoria Verdi. Am mancat niste legume la gratar (si am lasat toate vinetele in farfurie), am baut o limonada (care nu prea mi-a placut) si am vorbit mult, da' mult. Sa pui la aceeasi masa femei pasionate de cosmetice e un risc, dar a fost frumos si m-am simtit bine. Am ajuns acasa destul de tarziu cu multe pungi cu cadouri, asa ca pentru perioada urmatoare am de testat o gramada de chestii.

Va las mai jos cateva poze cu ce-am primit pentru ca stiu ca sunteti curioase si vreti sa vedeti. Voi cum ati petrecut ziua de ieri? Ati ajuns la Cosmobeauty? V-ati luat ceva?

23 de comentarii

  1. ...In sfarsit te-am cunoscut..nah, ca eu n-am apucat sa-ti spun asta ieri :))
    Lasand gluma la o parte, imi dau seama ca la inceput nu m-am prezentat frumos, dar sa stii ca doar timiditatea e de vina :) A fost o zi tare frumoasa si chiar ma bucur ca te-am cunoscut si ca ai acceptat sa mai ramai cu noi in ciuda oboselii.
    Si..felicitari, esti tare! Singura care n-a gustat dulcegarii/prostioare/suc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit eu ca d-aia nu m-ai bagat in seama. :)) N-am poftit, n-am mancat. :)

      Ștergere
  2. Super! Se pare că ai petrecut o zi de duminică într-un mod excelent!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de cadouri frumoase!
    Mie mi-a placut la Cosmobeauty, dar mai multe pentru ca mi-am luat cateva produse dragute, nu pentru ce era in sine, si pentru ca v-am cunoscut pe voi. E un pericol, ce-i drept, sa pui atatea pasionate de beauty intr-un singur loc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o gramada de surprize frumoasa, asa e. Si eu ma bucur ca am avut ocazia sa stam de vorba. :)

      Ștergere
  4. Buna Camelia, imi pare nespus de bine ca ieri ai avut o zi atat de frumoasa, mai ales ca in ultima perioada ai fost trista, sper ca saptamana care a inceput sa fie una plina de bucurii!
    Astept cu nerabdare sa ne povestesti despre tot ce ai primit, par super interesante!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa fie mai bine, promisesem ca ma duc si nu sunt genul care sa nu respecte ce spune ... ma bucur ca am reusit sa ma simt bine si ca am putut sa las tristetea acasa, mi-era teama sa nu ma duc cu ea dupa mine si sa stric cheful oamenilor.

      Ștergere
  5. Superbe toate produsele.nu am folosit nimic....sa le folosesti sanatoasa,meriti tot ce este mai bun...La multi ani fetei care isi serbeaza blogul.Eu nu am avut ocazia sa ajung la Cosmobeauty...te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  6. Meritai ziua asta, da, da. Se simte pana la mine (si-s departe rau) energia pozitiva. :) BeautyBarometer mi-e draga tare, i-am citit blogul de pe la inceputuri. Ce de bunatati, sa vedem, L'Occitane imi place foarte, Taft imi place la modul general (nu stiu gama asta), nu am nimic de la Arome de lux si nici restul produselor nu-mi par cunoscute. Sa mergi la cat mai multe evenimente si sa vii plina de energie pozitiva, pe care mai apoi, sa o imparti cu noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate gasesc si un magazin sa cumpar niste timp ca sa pot sa le fac pe toate, ar fi bine, nu? :))

      Ștergere
  7. Ma bucur asa mult ca in sfarsit te-am cunoscut si face to face. Ma bucur mult ca exact asa cum esti pe blog esti si atunci cand te intalnesti cu cititorii tai. Te plac si mai mult. Acum inteleg multe lucruri si de ce blogul tau imi aparea cu incapatanare in orice cautare beauty related pe care o faceam pe google.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ... mi-ai fortat putin mana, dar iti multumesc pentru asta. Am inteles multe si nu poate sa fie decat bine. :)

      Ștergere
  8. foarte frumos..iar produsele sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am ajuns pana la urma (fara sa vreau de fapt) la Cosmobeauty dar nimic interesant; in toamna au fost mult mai multe firme.
    Cat despre cadouri...cate ai mai primit! Si tocmai din aceasta cauza avem multe blogg-uri ale caror "proprietare" bat campii incercand sa scrie ceva, pun poze anapoda si deloc reusite si machiaje execrabile.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum probabil ai vazut eu nu prea ma duc la evenimente si se intampla extrem de rar sa vin acasa cu ceva pungi, de data asta insa am recuperat. :) Cine isi face blog ca sa primeasca ceva porneste cu stangul, nu zic mai mult.

      Ștergere
  10. A fost o zi MINUNATAAAAAAAAAA! Si eu pregatesc postarea si ma bucur ca IN SFARSIT te-am cunoscut. Cred ca o sa te mai urmareasca "in sfarsitu`" asta ceva vreme hihihihihih

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convinsa, o sa incep si eu de acum cu "in sfarsit" ca sa fiu in ton. :))

      Ștergere
  11. Am citit cateva articole in care spuneai cu parere de rau ca nu ai ajuns la intalnirile programate... Ma bucur ca ai reusit sa ajungi... cat despre produse sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, timpul este o mare problema, dar cand promit ceva ma tin de cuvant si de data asta am promis. Multumesc :)

      Ștergere
  12. Ma bucur enorm pentru tine , ca ai reusit sa te incarci cu energie pozitiva! Iti doresc sa fii sanatoasa si mereu optimista si cu zambetul pe buze!
    Abia astept noile articole in care sa ne spui parerea ta despre cadourile primite.Sa te folosesti cu drag de ele!

    RăspundețiȘtergere