InstaNatural Vitamin C Serum

21.3.15


Va aratam acum cateva saptamani ca am inceput sa folosesc un nou serum pentru fata - Vitamin C Serum de la InstaNatural (v-am povestit si de gelul pentru ochi de la ei luna trecuta) si imi place la nebunie. Are vitamina C, acid hialuronic, celule stem din plante, dar si niste uleiuri (catina, argan si macese). Puteti citi mai multe despre produs aici.

Ambalajul imi place la nebunie (sticla albastra cu pipeta, eticheta vesela, dozare perfecta). Are o textura lichida, dar nu curge, intra imediat in piele si nu lasa deloc senzatia de piele uleioasa. Culoarea mi-a atras atentia din prima - galben intens spre portocaliu (cred ca uleiul de catina este vinovat pentru asta), iar mirosul imi place la nebunie (miroase a portocale proaspat stoarse, nu stiu de ce, cum, dar imi place). Se poate folosi si dimineata si seara, eu il folosesc seara inainte de a aplica crema, de multe ori nici nu mai aplic crema intrucat serumul este foarte hidratant.

Cred ca m-a ajutat mult la estomparea semnelor de pe maxilar (v-am povestit despre asta in postarea de zilele trecute in care va spuneam de exfoliantul chimic de la Derma E), nu pot sa vorbesc de efecte asupra ridurilor pentru ca nu am, insa pot sa afirm ca pielea mea se simte si arata mult mai bine de cand am inceput sa-l folosesc - este mai ferma, mai hidratata si simt ca produsele se aplica mult mai bine. 

Intrucat nu am dormit foarte bine in ultima perioada (aveti si voi problema asta? eu nu mai stiu ce sa fac) nu pot sa vorbesc de un ten luminos si odihnit, insa stiu sigur ca asta o sa fie un produs pe care il voi folosi pana la ultima picatura pentru ca-mi place mult de tot. Si am o banuiala ca nu va fi ultimul produs pe care il voi incerca de la firma asta.

Voi folositi serumuri cu vitamina C? La mine nebunia a inceput cu un produs Lancome si continua ... cred ca va fi o relatie de lunga durata.

14 comentarii

  1. Nici eu nu prea pot sa mai dorm de la un timp devreme, dar nu stiu dc :(, ori daca dorm ma trezesc din jumatate in jumatate de ora .Nu am folosit niciodata un ser...imi cer scuze dar eu sunt mai inapoiata sa nu razi de mine :D:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa lumea are probleme cu somnul in perioada asta, sa speram ca trece repede si ne revenim.

      Ștergere
  2. Eu n-am folosit pana acum, dar imi doresc de ceva vreme si caut unul bun... Defapt, mai mult astept decat sa caut... Astept sa vad ce se mai scrie prin blogosfera.. :-) mulțumesc pt pont, l-am trecut pe lista!
    www.farmacistonline.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destul de multe produse pe piata, depinde si de buget si de preferinte. :)

      Ștergere
  3. Iti inteleg bine frustrarea cu somnul. Sunt in ultimul an de facultate, nu stiu cum e in RO dar aici e un cosmar. Licenta, eseuri peste eseuri, cursuri peste cursuri, samd...Oricat as dormi ma simt obosita, visez toate magariile de pe fata pamantului...Ce sa zic, I feel you :)) Cat despre serum mi se pare foarte misto, trecut pe lista! Pupici si odihna...odihnitoare! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multă vreme n-am folosit serumuri, fiindcă cele încercate nu m-au convins. Acum încep să le mai dau șanse, parcă acum îmi plac mai mult. :D
    Nu știu de ce, dar nici eu nu mai am deloc somn în ultima vreme, mă învârt prin pat cu orele până adorm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca n-ai gasit unul care sa te convinga si d-aia nu te-au atras asa mult. :)

      Ștergere
  5. Idealia e singurul ser pe care l-am folosit si mi-a placut foarte mult, doar ca am zis ca mai bine i-l cedez mamei. Dar cum nu se omoara ea sa-l foloseasca, pt ca da, este fericita posesoare a unui ten minunat, mai fur si eu cate un pic. Cum De la Vichy avem doar mostre, cred ca asta ar fi o alternativa buna, daca o conving sa-l foloseas constant mai ales in zonele vizate de mine :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma omor dupa produsele Vichy, insa mi-a placut Liftactiv Advanced Filler, vezi daca gasesti printre mostre. :)

      Ștergere
  6. momentan am in uz un serum de la Balea, Aqua serum daca nu ma insel.

    RăspundețiȘtergere