Vorbe ...

12.3.15


Ieri am scris o postare (fara titlu) pe care n-am publicat-o. Nu stiu daca s-a mai intamplat asta pana acum in toti ani de cand am blogul, cred ca nu sau cel putin nu-mi amintesc. Postarea se numea "I'm taking a break" si va spuneam ca simt nevoia unei pauze, dar ca stiu ca daca fac o pauza nu ma mai intorc si nu scriam asta ca sa-mi spuna cineva sa n-o fac sau din alte motive de genul asta, ci doar sa stiti de ce sunt absenta. Desi am postat zilnic pe blog am fost mai mult absenta ... nu stiu daca s-a simtit sau nu, dar eu am simtit asta.

In timp ce scriam imi veneau si mai multe ganduri in cap si ma gandeam ca n-am renuntat niciodata usor la ceva, sunt genul care se agata greu si se desprinde si mai greu si totusi ... nu este un gand de ieri sau de alaltaieri, este un gand care a incoltit de ceva vreme. Probabil ca un om construit altfel ar fi luat o pauza acum cateva saptamani si ar fi stat sa se gandeasca ... doar ca eu nu functionez asa ... nu stiu de ce am ajuns in punctul asta (sau poate stiu dar nu vreau sa aduc mizeria aici, nu e cazul sau poate altele sunt cauzele sau poate nu e nici o cauza si e doar un moment), dar stiu ca mi-a trecut de cateva ori prin cap sa pun punct.

Pe masura ce se adunau cuvintele simteam ca nu reusesc sa exprim ce as fi vrut de fapt sa spun, asa ca am decis sa iau pauza aia si sa fac un dus (de fapt si de drept trebuia sa-mi spal pletele, dar s-a nimerit bine), mi-am aplicat o masca pe fata (una luata recent) si mi-am dat seama ca daca pun punct n-o sa pot sa va mai povestesc ca masca miroase a patrunjel si nu suport mirosul. Si am inceput sa rad ... singura in baie ... si mi-am pus o alta intrebare ... daca nu mai scriu ce fac cu tot ce descopar? Si-am ras iar ... si a fost mai bine.

Prin urmare o sa iau pauze dese si scurte ca sa nu mai am ganduri idioate ... si acum putem sa zambim ... cateodata e bine si sa ne comportam prosteste ... sa aveti o zi frumoasa!

30 de comentarii

  1. Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese :)
    Te imbratisez cu drag si te astept sa revii cand vei simti tu ca ti-e dor de noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai linistita, daca tu simti aceasta nevoie de a lua mice pauze, inseamna ca asa trebuie sa faci, eu te apreciez pt.toate sfaturile, si postarile tale din care aflu lucruri noi, de cele mai multe ori pt mine sunt noi...Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine sa te lasi dusa de instincte,intotdeauna te vei simti mai bine....fa ceea ce simti ca vrei sa faci,multi pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ce mai citesc daca tu iei pauza? :)) Nu vreau sa fiu egoista, dar esti ca o gura de aer proaspat in blogosfera (mai noi peste tot campanii publicitare, lingusit pe langa firma x sau y...). Unele fete au uitat pasiunea care le-a determinat sa scrie pe blog si au pornit in goana dupa bani/produse... sau si mai rau se cred vedete si superioare cititoarelor prin simplu fapt ca au devenit cunoscute online de 1000-2000 de useri. Tu ai fost constanta si nu te-ai abatut niciodata de la ideea acestui coltisor virtual. Ai pastrat un echilibru si ai fost mereu sincera, ai respectat parerea cititoarelor fie ea pro sau contra. Ti-ai petrecut timpul liber raspunzand la comentarii si validand inscrieri la concursuri. Si as putea sa continui la nesfarsit cu motivele care pe mine ma fac sa revin cu drag pe blogul tau. Te pup si iti transmit un munte de energie pozitiva (la mine optimismul renaste odata cu primavara)! Iti doresc sa ai parte de o primavara insorita si plina de culori (chiar daca e la moda "fifty shades of grey" :)) )!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca, e doar oboseala acumulata, nu cred ca e altceva, nu vad ce sa fie altceva. Am inceput cu o repriza de somn. :)

      Ștergere
  5. O pauza asa mica e buna oricand. De acord. Dar....nu uita de masca cu patrunjel. Big hug!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu te inteleg, Camelia. Si zic sa faci fix cum simti. Cu pauze scurte si dese, cu pauze lungi ori de care ori fi, cu punct daca asa iti vine, cu reveniri daca consideri ca e cazul. Etc.
    Am facut o pauza :) cat sa-ti dau laic la pagina de FB. Nu urmaresc bloguri de beauty pe FB, dar cu tine fac o exceptie :))
    In rest, sa-ti fie bine, sa fii bine :) Si sa te bucuri de prezent, e nepretuit.
    P.S. Masca de fata care miroase a patrunjel? :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, aia cu like-ul a fost dementiala. Am tras un pui de somn si parca nu mai vad atatea pauza la orizont. :))

      Ștergere
  7. Ne va fi dor... dar cand e necesar trebuie facut si asta:)o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place decizia ta de a lua pauze mici, in locul uneia lungi :) Toti avem nevoie de o pauza, indifierent despre ce este vorba si oricat de mult ne place acel lucru. Asta te face sa-ti fie dor, atunci cand intervine rutina si..grija.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca a intervenit mai degraba oboseala ... acumulata. Dupa un pui de somn ma gandesc ca nu am nevoie de atatea pauze. :)

      Ștergere
  9. Vai, te rog, nuuuuuuu! Tocmai ce te-am `descoperit` si tu ai vrea sa pui punct? Sincer cred ca ne-ai face un mare rau! Eu am nevoie de sfaturile tale, de noutatile tale, de experientele tale...intr-un cuvant: de tine, de coltul tau!
    Fetelor haideti sa-i demonstram Cameliei ca ce face ea , face foarte bine si ca avem nevoie de ea, ca o apreci pentru ceea ce este si ceea ce face!
    Eu te rog, nu renunta la ceea ce faci pt noi si asa vom zambi cu toate impreuna!
    Sper ca e doar un gand ratacit dat de astenia asta de primavara!
    I need you! ♡♡♡
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E oboseala, am dormit putin si parca mi se par cam multe pauze. Nu plec, poate (si e doar poate) s-o mai raresc putin, vom vedea. :)

      Ștergere
  10. Trebuie sa faci ce simti,sa scrii cand simti ....sper sa fie ok. Te citesc si imi plac articolele tale chiar daca uneori nu comentez :D Iti multumesc pentru sfaturile tale :-*
    Daca simti ca trebuie sa mai iei si pauze poti sa o faci,fiecare avem si o viata privata :) asa ca te inteleg :-*

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand am citit titlul postarii, m-am gandit la o melodie veche pe care nu am mai auzit-o de ani de zile , iar versurile ei sunt ceva de genul : Vorbe, vorbe care tot mai dor, vorbe spuse prea usor, diminetile tarzii :)
    Nu stiu de ce dar am intuit ceva in aceasta perioada , pentru ca te-am simtit mai absenta.Eu ma bucur ca nu ai publicat postarea respectiva . Nu stiu, poate motivele tale sunt intemeiate si nu poti sa ne spui tot, dar cu siguranta multa lume iti va simti lipsa.Asa ca mai bine pauze dese decat o pauza lunga si trista , asta e parerea mea .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am motive :)) E doar ceva ce-am simtit, insa dupa o tura de somn ma gandesc ca pauzele ma vor plictisi. :)

      Ștergere
  12. Ca ne esti draga, stii. Ca vrem sa ne scrii, stii si asta. Ca fiecare mai are nevoie de pauze, stim. Te asteptam deci, dupa pauzele mici si dese. O zi frumoasa si tie !

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu ne părăsi.. eu plâng. I😪 pentru ca aici intru mereu sa citesc, sa zambesc , sa.. ma emotionez, sa.. citesc gandurile Cameliei..
    Hugs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu plec nicaieri, sunt doar obosita. Si ziua mi se pare prea scurta. :)

      Ștergere
  14. Si eu am inceput sa tot iau pauze in ultimele doua luni. Imi doresc sa scriu mai mult, parca am atateaa de spus, dar nu ma mai simt atat de lejer ca inainte. Bine, am avut si niste saptmani de nu mai vreau sa imi amintesc..
    Te pup si tu sa nu renunti!

    RăspundețiȘtergere
  15. Perioadele proaste ma descumpanesc si pe mine si stiu ca nici tu n-ai avut zile chiar bune in ultima perioada, cu raceala si altele...
    E bine ca iti poti da cate un "restore to factory settings" de-asta, mizam pe el si contam pe tine ca vei fi aici sa ne povestesti despre mirosul nasol de patrunjel al mastii de fata. Sa nu zici ca e chiar celebra masca Aesop!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ei...pai si cum ramane cu "soacra-mea e beauty bloger"? Deci trebuie sa continui cu blogul inca multi ani ca cineva sa poata sa spuna asta despre tine :)) Stiu ca e de pe alt blog ideea, dar nu cred ca se supara posesoarea blogului respectiv. Cand nu vei mai scrie din suflet va fii necesara pauza, dar nu cred ca tu ai scrie altfel decat simti. Si toata lumea intelege cum e cu oboseala si cu ziua de doar 24 de ore, deci succes in continuare!

    O zi frumoasa! La_vie

    RăspundețiȘtergere
  17. Noroc cu masca aia cu miros de pătrunjel! :)) Îmi mai vin și mie gânduri din astea, de obicei tot când simt că nu-mi mai ajunge timpul, dar trec rapid, iau o pauză de o zi și deja mă apucă dorul.

    RăspundețiȘtergere