Ghid de cumparaturi (8) - sammydress.com

30.3.15

Anul trecut am avut o colaborare cu cei de la Sammydress si m-am ales cu o geanta roz (probabil vi-o amintiti) care imi place mult si pe care o port si acum cu placere. Intrucat au uitat sa-mi mai raspunda la mailuri am uitat si eu de ei, insa recent cautam ceva si am analizat niste preturi si am intrat din nou pe site si mi-am amintit ca n-am mai scris de cateva luni la seria asta de postari si m-am gandit ca e o ocazie buna s-o fac acum.

Ce-mi place la site? Multitudinea de produse si preturile mici - sunt si produse de trei ori mai ieftine decat pe alte siteuri similare. Ce nu-mi place? Ca nu au transport gratuit. Bijuteriile si ceasurile beneficiaza de transport gratuit - si aveti de unde alege pentru ca au o gramada de modele, la unele produse preturile sunt mai mici decat pe ebay/ aliexpress, la altele sunt mai mari sau la fel - depinde mult de produs, tot ce e marcat cu semnul de avion se incadreaza la transport gratuit. Insa imi place ca plata se poate face prin Paypal, nu doar cu carte de credit.

Genti, multe genti, colorate, mici, mari ... pentru toate gusturile. Asta ma atrage cel mai mult de pe site si cred ca as putea sa pierd mult timp uitandu-ma la modele si la culori, imaginandu-mi chestii ...

geanta albastra - AICI
geanta  rosie - AICI
geanta  portocalie - AICI

In general preturile la haine sunt mult mai mici decat pe alte siteuri si chiar si cu taxa de transport (pentru un pulover este in jur de 6-7 dolari, pentru produsele mai grele creste si taxa) de cele mai multe ori totalul e mai mic decat in alte magazine. Unele le gasiti la preturi mai mici pe alte siteuri care ofera transport gratuit, de aceea e bine sa cautati inainte sa luati ceva, iar altele mi s-au parut suspect de ieftine ca sa fie ceva de capul lor. Pulovarul in dungi si tricoul de mai jos mi-au placut mult.


pulover - AICI
bratara - AICI
tricou - AICI

Ati comandat ceva de la ei recent? Sunt curioasa cum mai lucreaza, ma tenteaza o comanda ...

5 comentarii

  1. Nu am comandat niciodata de la ei, o sa intru sa ma uit si eu ceva gentute, imi doresc de mult timp o geanta colorata.

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa intru sa ma uit si eu dupa ceva ceasuri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, vroiam sa stiu de unde sunt ei, de unde vin coletele si cam cat este transportul pana in Romania. Se mai platesc TVA sau taxe vamale pentru produse?

    RăspundețiȘtergere