Cumparaturi, noutati ... amestecate

26.3.15


Am un sentiment ca postarea asta o sa fie o mare amestecatura de ... chestii, care nu prea au legatura intre ele, ne lamurim noi (inclusiv eu) in curand ... am adunat cateva chestii care cred ca s-ar putea sa va intereseze si pe voi, asa ca m-am gandit ca n-ar fi rau sa va povestesc putin despre ele sau cel putin sa vi le arat.

Am primit de la Born Pretty Store cateva produse, dar n-am apucat sa vi le arat si sa va spun ce e cu ele. Intrucat nu-s foarte curajoasa cand vine vorba de rujuri extrem de colorate am zis ca e o sansa buna sa incerc o culoare mai turbata si am ales un ruj roz fucsia. Mai am un blush mineral de la ei si-mi place, asa ca am mai luat unul, insa nu-s foarte convinsa ca asta e culoarea pe care am ales-o, dar a trecut ceva timp si chiar nu-mi mai amintesc. Pensula nu e o noutate, stiti probabil ca mai am una neagra asa si o folosesc tot timpul pentru blush. Asta alba e putin mai rotunjita, dar nu pierde peri si e densa. Si mi-am mai luat si cateva stickere pentru unghii (catei, pisici si note muzicale).

Cei de la Organic Baby m-au surprins saptamana trecuta cu cateva produse Dizao Natural (le gasiti aici daca vreti sa cititi mai multe despre ele) si sunt curioasa sa vad cum sunt. Am incercat una dintre masti serile trecute si mi-a placut (e prima masca sheet-type pe care o folosesc care este si pentru gat si asta mi-a placut mult). O sa va povestesc mai multe despre ele dupa ce le incerc pe toate si am ceva de spus.

Cautam de ceva vreme paprika afumata (nu ma omor eu dupa afumaturi, dar imi place sa ma joc cu gusturile si paprika afumata mi-a tot fost laudata de o prietena) si cand am fost duminica in Afi sa vad Cinderella am vazut magazinul celor de la www.povesticucondimente.ro si am zis ca poate am noroc. Vanzatoarea din magazin mi-a zis si de sarea de mare afumata, asa ca am luat putina sa vad cum e, le-am incercat deja si imi plac, insa mai trebuie sa experimentez.

Saptamana trecuta mi-a aparut o reclama pe Facebook a celor de la kalapod si am dat click sa vad ce si cum, n-am cumparat niciodata de la ei. Pana la urma mi-am luat o pereche de tenisi negri si sunt chiar ok - am luat o marime mai mare decat port de obicei dupa ce am verificat tabelul cu marimi de pe site si imi vin bine. Recunosc ca nu m-am uitat pe alte siteuri ce preturi sunt si ce modele, i-am vazut, am zis ok si i-am cumparat. S-au miscat repede si totul a fost in regula.

Ieri am primit doua comenzi de pe Choies. Prima comanda a fost vesta de blana (sintetica, bineinteles - oricum n-am purtat nimic de blana de foarte multi ani, am vrut sa-mi satisfac curiozitatea), care trebuia sa ajunga acum vreo luna, o s-o port la toamna probabil. O puteti vedea mai bine aici, imi place, e lucrata bine, dar va trebui sa lucrez un pic cu gandul ca am o vesta de blana pe mine.

In al doilea colet am gasit geanta albastra, insa nu sunt foarte incantata de ea datorita sistemului de inchidere. Geanta este mai mica decat mi-am imaginat eu ca va fi, insa asta nu ma deranjeaza - e perfecta daca iei cu tine telefonul, portofelul si inca cateva maruntisuri.si cred ca o s-o port destul de des (cand plec cu cateii la plimbare in parc sau ma duc la cumparaturi imi plac gentile mici). Culoarea imi place, insa ma deranjeaza rau cum se inchide/ deschide - nu stiu daca este o problema cu geanta primita de mine, dar deloc nu-mi place. O puteti vedea mai bine aici.

Tocmai am primit un colet cu o alta geanta, una de piele de data asta, insa o sa vi-o arat saptamana viitoare, cred ca merita o postare dedicata. Si cred ca o sa va mire si culoarea aleasa ... sau poate nu.

19 comentarii

  1. Mi se scurg ochii dupa tenisi si gentuta....iar pensula aia, cu riscul de a ma repeta...e geniala. Ma duce cu gandul la mini-telul acela de bambus din ceremonia ceaiului :P cute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt chiar misto pensulele cu manerul ala, deci te inteleg. Pe mine ma bate gandul ca intr-o buna zi sa cumpar totusi pensula de la NARS - Yachiyo. :)

      Ștergere
  2. Ce interesant arata pensula :)
    Mie imi place foarte mult gentuta si culoarea ei, pacat ca are probleme la inchizatoare.Este interesanta vesta din blana .Stii ce ma bucur ? Ca nu sunt singura obsedata de genti :P si abia astept sa ne-o arati si pe cealalta.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu-mi dau seama daca e o problema sau asa e din fabrica, dar ma streseaza pentru ca geanta e chiar misto si poate fi purtata des. Vad eu cum rezolv. Am sa va arat mai multe, nu doar una, dar nu mai zic nimic. :))

      Ștergere
  3. Ce ambalaje vesele au măștile alea! Sunt curioasă ce părere îți vor lăsa după ce le încerci pe toate. Gentuța e frumușică foc, îmi place mult culoarea!
    Să le porți/folosești pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place pensula mult si blush-ul ( atat cat vad in poza) pare interesant. Gentuta e simpatica foc. Am vazut ca ai si una galbena, abia astept postarea. Eu nu am o geanta asa colorata dar tanjesc dupa una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultima vreme numai genti colorate am visat, cea galbena e chiar misto. :)

      Ștergere
  5. Stiu ca nu esti chiar fan al produselor Born Pretty Store, insa eu sunt la extrema cealalta: ador culorile turbate ale rujurilor si blush-urilor. Astept cu nerabdare sa-mi spui ce parere ai de rujul roz fucsia.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culorile mi se par cam nebune, produsele nu-s rele deloc. :)

      Ștergere
  6. Sa te bucuri de noutati, Camelia!
    Ma corupi si pe mine cu gentile, nu am mai luat de mult vreo noutate si azi cand am vazut-o pe Fb pe cea galbena m-am imaginat instant cu una in casa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea galbena chiar e perfecta pentru primavara, daca vezi una care iti place eu zic ca meriti. :)

      Ștergere
  7. Toate arata minunat,frumoase cumparaturi,ai ales ff bine,sa le porti si sa le folosesti sanatoasa toate,,te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Să le foloseşti cu drag pe toate! Imediat o să studiez mai bune măştile, au nişte ambalaje care îmi fac cu ochiul ;)

    RăspundețiȘtergere