5 pentru tenul meu

4.3.15


De cate ori am fost intrebata ce rutina de ingrijire a tenului am raspunsul meu a fost ca folosesc produsele in functie de ce imi cere tenul, insa in ultimele saptamani cred ca m-am apropiat mult de ceea ce se poate numi rutina. Am dat de cateva produse care imi plac la nebunie si cu care tenul meu se intelege perfect. N-am mai avut un cos pe fata de nu mai stiu cand, tenul este hidratat si ferm, iar eu par destul de odihnita, desi realitatea e alta.

Seara, dupa dus, imi rezerv cinci-zece minute pentru ingrijirea tenului si produsele sunt cam aceleasi mereu (cu mici exceptii, dar sunt prea rare ca sa le iau in seama). In general in weekend introduc si cate un tratament (daca e cazul) sau aplic un exfoliant chimic (in sfarsit am gasit ceva care functioneaza si pentru mine, dar o sa va povestesc separat despre ce e vorba).

Apa micelara din gama Marine Algae de la Ziaja o folosesc de cateva saptamani si-mi place mult, n-o folosesc pentru demachiere (desi am incercat-o si asa si face fata fara probleme machiajului meu de zi cu zi), ci mai degraba pentru a-mi curata tenul de impuritati si a-l pregati pentru aplicarea celorlalte produse.

Hydralight Healhty Skin Refreshing Toner de la Paula's Choice e relativ nou intrat in viata mea, desi nu e un produs nou pentru ca l-am mai folosit in trecut si-mi place mult, doar ca nu-l mai folosisem in ultima vreme. Are o formula usor hidratanta, bogata in antioxidanti, un miros placut si ma bucur ca il folosesc din nou.

Crema de ochi Classy and Faboulous de la Plush Cosmetics imi place la nebunie, chiar daca nu ma dau in vant dupa ambalaj. O folosesc de vreo doua luni si cand si cand o mai inlocuiesc cu gelul de ochi de la InstaNatural sau cu Zen Eyes tot de la Plush, dar tot dupa ea intind mana. Crema are celule stem proaspete de Narcissus Poeticus si Chinese Peony si Liftessence (un polizaharid pentru super lifting) si sper sa fie in curand disponibila si pe site pentru ca este o crema foarte buna si merita incercata. 

Advanced Formula Vitamin C Serum de la InstaNatural este nou in viata mea (si a inlocuit OxyChai de la Plush Cosmetics) si prima impresie e una mai mult decat buna. Are o gramada de uleiuri si simt ca tenul meu il adora, o sa va povestesc mai multe despre el in curand.

Ultimul produs pe care il aplic este crema Baby Face de la Plush Cosmetics, probabil va amintiti ca Ioana a facut-o special pentru mine si stiu ca a creat-o cu inima pentru ca mi se potriveste perfect. Eu (si recunosc) ma plictisesc repede de creme, oricat de mult imi plac si mereu le schimb, insa crema asta mai am putin si-o termin si asta spune multe. Nu mai stiu ce ingrediente are, singurul lucru pe care mi-l amintesc este ca a zis ca are o baza de fosfolipide care creaza senzatia de second skin si asa e. Imi place textura la nebunie - este o formula onctuoasa, dar aerata, usor racoritoare - si n-am mai intalnit nici o crema asa pana acum. O sa ii duc dorul cand se termina.

Astea-s cele cinci produse (in ordinea in care le aplic) care imi fac tenul mai frumos in perioada asta. Simt ca mi se potrivesc perfect si ma bucur ca le-am descoperit. Voi ce produse minune folositi in perioada asta?

5 comentarii

  1. Toate arata minunat, si sunt sigura ca si pt tenul meu ar fi un miracol ♥♥♥dar nu detin niciun produs din cele prezentate de tine.Eu folosesc doar un demachiant farmec momentan mie imi place...cel cu argan, pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a facut putin mai cald afara si am inceput sa folosesc din nou crema cu protectie solara de la Kiss my face , cred ca in vara imi iau si varianta cu +50. In rest, folosesc aceleasi produse de care ti-am povestit si intr-o alta postare.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata genial toate si cred ca reusesti sa iti faci un mic SPA la tine acasa.:)
    Cine crezi ca si-a comandandat 2 sticle din alea cu apa de fructe? Yeah, baby, finally! Si de n-oi bea apa cand or veni, aia bataie ce-o merit :P

    RăspundețiȘtergere