Yves Rocher recomanda Monoi de Tahiti

17.9.13

A trecut vara si eu n-am apucat sa va povestesc despre gama Monoi de Tahiti de la Yves Rocher desi am facut pozele acum ceva vreme. Eu am primit apa hidratanta parfumata si gelul sampon pentru par si corp (preturile pentru ele sunt accesibile - 46 ron pentru 125 ml, respectiv 14 ron pentru 150 ml) si mi se par potrivite doar pentru perioada verii, cred ca ori iti plac, ori nu.

Eu le-am folosit doar in weekend si doar atunci cand singurul meu gand era relaxarea, dar nu pot sa zic ca m-au fascinat. Desi mirosul este unul interesant si stiu o gramada de persoane care il adora pe mine nu m-a atras in mod deosebit. 

Genul asta de produse eu le vad perfecte pentru o vacanta la malul marii (eu vara ma indrept oricum spre variante mai light ale parfumurilor - care sa nu contina alcool), dar cum anul asta n-am avut parte de una a trebuit sa ma adaptez la aerul de Bucuresti si pentru mine n-a fost combinatia dupa care am intins mana des, ci doar ocazional, desi mi-a placut efectul racoritor si hidratant al apei parfumate (gelul de aloe vera e "vonivat").

Nu stiu sa descriu sa definesc mirosul - floare de tiare (care sunt de fapt gardenii tahitiene - recunosc ca habar nu aveam) si nisip, ceva tropical care te duce cu gandul la vacanta, dar in acelasi timp pe mine m-a dus cu gandul la nucile de cocos si mie nu-mi place cocosul, poate d-asta nici nu le-am folosit atat de des.


Ati incercat gama asta? Cum vi s-a parut?

8 comentarii

  1. si pe mine m-a tentat sa imi cumpar....dar dint-un motiv sau altul nu am mai ajuns! :(
    http://luciais27.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am vazut ca au aparut, le si visam noaptea. Acum m-am domo;lit, le las pentru vara urmatoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. lucia, eu l-am primit, nu cred ca l-as fi cumparat din proprie initiativa.

    Claudia :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu nu am incercat, dar nici nu m-a atras...Se pare ca nu am pierdut nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mirosit pe fuga apa parfumata si mi s-a parut foarte deosebita. Eu sunt mare fana Monoi, chiar acum am pe par niste ulei, pe post de masca :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nustiu cum miroase desi este o oferta tentanta pe saitul lor as vrea sa fac o comanda mica ,sa vedem ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat pana acum, dar am o prietena care le tot lauda, asa ca s-ar putea sa cad si eu, curand, prada tentatiei!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina :)

    Georgiana, atunci ti se potriveste :)

    claudia, ai dat pana la urma comanda?

    Deea, incearca-l intai :)

    RăspundețiȘtergere