Reteta zilei: omleta cu praz si masline

2.9.13

Nu sunt mare amatoare de oua (la modul ca pot sa treaca luni bune pana sa mananc un ou si nu am nici o problema), insa am primit saptamana trecuta niste oua de prepelita si am zis sa incerc sa introduc si ouale in noul meu stil de viata. Si cum omleta mananc o data la doi ani, am zis sa incerc ceva nou in privinta asta.


Am gasit in piata niste praz subtire (doar v-am spus ca incerc sa-mi inving repulsia fata de verde) si aveam in frigider niste ciuperci si am zis sa vad ce iese: am calit putin in ulei de masline prazul si ciupercile, am batut ouale cu niste iaurt grecesc (a schimbat cu totul textura) si am adaugat condimente, dupa ce-am intors omleta am adaugat seminte de chia si boabe de mustar (le-am cumparat recent dupa ce-am citit cat de bune sunt) si la final am ras niste parmezan.

Rezultatul: cea mai buna omleta mancata de mine (nu ca as fi mancat prea multe la viata mea) - pufoasa, gustoasa si arata super bine.

Voi mancati omleta?

5 comentarii

  1. arata tare bine.. ar trebui sa incerc si eu :D

    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, ce pofta mi-ai facut!
    Eu mananc omleta de obicei in weekend, in zilele lucratoare mi-e lene sa gatesc dimineata, insa weekendul ce vine incerc reteta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cherry Queen, a fost si foarte gustoasa :)

    Georgiana, te inteleg perfect :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte , foarte bine si asta o spun eu, care nu sunt fan omleta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu mananc oua de nici un fel insa omleta asta mi-a lasat gura apa.

    RăspundețiȘtergere