Rasfat de duminica ... fortat

15.9.13

Aveam altceva in cap pentru ziua de astazi, dar ieri am facut o miscare gresita si ligamentele de la genunchiul drept n-au fost deloc de acord cu asta, asa ca azi ma misc destul de greu si crema antinflamatoare e prietena mea. Nu e atat de rau, dar m-a cam blocat in casa (asa e cand stai la bloc cu patru etaje si nu exista lift) si a trebuit sa-mi regandesc programul.

Am inceput cu ingrijirea tenului si am in plan trei masti: una am folosit-o deja (cea de la TheFaceShop) si o sa va povestesc de ea saptamana viitoare, urmeaza Glycolactic Radiance Renewal Mask de la REN (e a doua oara cand o folosesc) si am de gand sa inchei cu Rehydrating Thermal Mask de la Vichy (si despre ea trebuie sa va povestesc in curand pentru ca e pe terminate).


Am de gand sa-mi fac unghiile si am ales All Tied Up de la Essie pe care astept de ceva vreme s-o folosesc si cred ca e perfecta pentru perioada asta. Nu am scos inca ojele de toamna, dar se va intampla curand ...


Mai pe seara am de gand sa recitesc volumul doi din Conversatii cu Dumnezeu, sa ma decid la o tarta Yankee Candle (am de ales intre Santalwood si Spiced Orange) si sa-mi fac un ceai fierbinte (stiu exact ce vreau: Gran's Spicy Cake).


Voi ce planuri aveti pentru astazi?

6 comentarii

  1. Eu nu prea sunt consumatoare de ceaiuri,dar poate acum ca a venit frigul o sa schimb cana cu cafea,toping de caramel si frisca cu un ceai cu aroma de scortisoara.Kisses:*
    http://lifeontheheels.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu azi am plecat sa-mi cumpar o oja liquid sand, dar n-am gasit :(
    Insanatorire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi n-am avut deloc timp de rasfat, dar cred ca maine iti urmez exemplul cu cartea + o tarta Yankee + ceai :)
    Insanatosire grabnica si o saptamana mai frumoasa ca anterioara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti recomand sa iti cumperi o fasa elastica s-o folosesti cand mergi si o saptamana mai putin efort daca vor continua durerile si ai facut o intindere la ligamente.Sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce duminca frumoasa...exceptand problema de sanatate!Eu am lenevit, sambata noapte am fost la RMA in Brasoc si m-am cam resimtit, din pacate nu mai am 20 de ani sa pierd noptile.

    RăspundețiȘtergere