Ramble & oferta Yves Rocher de septembrie

3.9.13

Aveam altceva in plan pentru astazi, dar dimineata am primit o veste care m-a afectat (asta de bine ce ma bucuram acum cateva zile de un viitor nepot/ nepoata - n-a fost sa fie, n-am ce sa zic mai mult) si mi-a cam pierit tot cheful de scris. Am venit la munca si am incercat sa nu ma mai gandesc la nimic, dar tristetea e tot acolo ...

Nu stiu cat chef de scris o sa am zilele astea, am prea multe ganduri ... cand sunt eu ok si ma simt bine, cineva din jurul meu (si ma refer la oamenii apropiati) pateste ceva si parca se rupe tot ...

Mai devreme am vazut oferta celor de la Yves Rocher pentru luna septembrie - pe mine nu ma tenteaza foarte tare (gelul nou de dus cu nuca de Macadamia mi se pare interesant) pentru ca am primit prin posta o oferta mult mai tentanta (un parfum la alegere pentru o comanda de minim 49 ron - ma gandesc sa incerc Tendre Jasmine) dar poate pentru voi prezinta mai mult interes:

- 35% reducere pentru un produs la alegere (cu exceptia promotiilor, seturilor, produselor cu bulina verde si a celor in editie limitata)

- o surpriza la alegere pentru o comanda de minim 39 ron: set gel de dus zmeura bio 400 ml + o surpriza / set energizant: gel de dus portocala din Florida + vitamina C vegetala / set frumusetea mainilor: crema 2 in 1 pentru infrumusetarea mainilor si unghiilor + oja stralucitoare roz pastel / crema renegeratoare de zi si noapte Pure Calendula)

- o surpriza pentru o comanda de minim 99 ron - trusa multicolora pentru cosmetice

- cheltuielile de expediere cadou la o comanda de minim 99 ron

In plus oferta speciala a lunii: pentru comenzi de minim 120 ron apa de toaleta So Elixir (30 ml) poate fi achizitionata la 45 ron (in loc de 115 ron).

Va tenteaza ceva?

17 comentarii

  1. Sper din suflet să depăşiţi cu bine aceste momente de grea încercare... Camelia, eşti puternică! Să ne reauzim cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela, multumesc, trec ele toate, doar ca lasa urme ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce rau imi pare, uof! Lasa ca trebuie sa se intample si lucruri bune, asa sper!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alice, sper, avem nevoie de motive sa ne bucuram.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este ingrozitoare vestea , si sper din tot sufletul sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta tragedie .

    Cat despre noua oferta chiar nu ma tenteaza, in schimb sunt curioasa in privinta noului gel de dus .Daca primesc si eu oferta respectiva prin posta am sa profit pentru ca vreau neaparat sa incerc noul parfum Neroli . Te imbratisez cu drag .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu cum e, am primit si eu vestea asta in martie, dupa ce o saptamana eram in al noualea cer ca devin matusa. Trece, dar cu multa rabdare :(
    Fii tare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, trecem si peste asta, dar ...

    Claudia, toate trec pana la urma ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh, îmi pare rău că ai parte de neplăceri, tristețe...Ai grijă de tine și de familia ta !
    Cât de ofertă, chiar astăzi am plasta o comandă telefonică la YR, considerând ca și tine mult mai tentantă oferta din broșură decât cea de pe site. Am ales Iris Noire.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai, primesti cele mai misto oferte de la YR! Eu tocmai ce am plasat o comanda pt o oferta venita online - 50% reducere la orice produs - si ca de obicei, nu le-a mers site-ul ca lumea si am aplicat reducerea la un produs deja redus :))))

    Eu prin posta n-am primit decat oferta cu ceasul...

    RăspundețiȘtergere
  10. Curaj si fruntea sus, trebuie sa trecem si prin incercarile astea. Cand familia e unita e mai usor sa mergi mai departe. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fetelor, eu am plasat comenzi la YR mai mult online, si am plasat in fiecare luna. Oferta de care ziceti voi se da daca ati facut comanda telefonica sau prin posta? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi pare rau pentru vestea primita, nu prea stiu daca cuvintele te ajuta, insa suntem alaturi de tine.
    Am vazut oferta, dar nu m-a tentat nimic foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Larisa, da, si pe mine m-a tentat mai mult decat cea de pe site.

    bleuciel, numai ei stiu cum trimit ofertele alea - oricum nu au fost aceleasi parfumuri in toate ofertele.

    Gabriela, trec ele toate ...

    愛, oferta prin posta vine pentru comenzile date din catalog (fie posta/ telefonic), nu pentru ofertele de pe site.

    Adina, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna, te citesc de ceva vreme. Imi place cum abordezi un produs si esti atenta la detalii. Ceea ce pentru mine e un mare plus. ''sunt o freak'' cind e vorba de ele.
    Nu ma aflu in Romania, folosesc de ceva vreme produsele Yves Rocher, le foloseam si in Romania, aici sunt mai ieftine. Gelul de dus, cel cu masline sau vanilie sunt perfecte. De obicei nu pot sa stau fara sa ma dau cu crema pe corp, mi se usuca pielea. Cind am inceput sa le folosesc, uneori chiar uit de crema.
    Ceva bun de la ei, este sapunul bara cu masline. Este perfect, nu usuca, spala foarte bine.
    M-au incintat la un moment dat sampoanele lor, din lipsa de optiuni, le-am cumparat, dar nu sunt multumita, balsamul Nutri Silk, oat, este bun.

    Iti recomand ceva bun pentru par, este un pic peste buget, il foloseam, abia l-am gasit aici. Se cheama Uniq One, http://www.parfums.cz/kosmetika/?f=1-1-2-6209&gclid=CNuyzcCBv7kCFYRa3godCUIAyA
    link-ul e in ceha, este perfect, spray-ul pentru par este un balsam leave in. Pot sa spun, este de departe cel mai bun produs de par folosit vreodata.

    Stiu ca am fost pe linga subiect poate, simteam nevoia sa imi impartasesc si eu parerea. Poate vreodata o sa iti dau guest review, am folosit mii se produse, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe.

    Capul sus, nici o fapta buna nu ramine nepedepsita :). Ai grija de tine, ma bucur sa te citesc, Ana.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ana, multumesc pentru impresii si pentru recomandare si te astept mai des cu comentarii si chiar cu guest review-uri. O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  16. Cat de des se primeste oferta de la yves rocher?

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim, oferta pe site este lunara, insa pe mail trimit mereu oferte valabila 24-48 de ore.

    RăspundețiȘtergere