Prima impresie: VO5 Nourish Me Truly

12.9.13

Am primit gama Nourish Me Truly (sampon si balsam) de la VO5 anul trecut si de atunci tot ma gandesc la produse, asa ca dupa ce-am terminat Plump Me Up (tot de la VO5) n-am stat mult pe ganduri si am pus mana pe astea doua produse, desi recunosc ca mi-e dor si de gama Brilliant Brunette de la John Frieda care isi asteapta cuminte randul.


Ceea ce m-a atras foarte tare la gama asta au fost doua cuvinte de pe ambalaj "cashmere keratin" pentru ca nu am incercat nici un produs cu keratina pentru par. Desi gama este destinata celor cu parul deteriorat m-am gandit ca ma va ajuta in perioada asta deoarece parul meu este destul de rebel si sunt momente cand il simt destul de aspru (si nu-mi place deloc), asa ca un plus de hidratare nu strica niciodata.

Ca si celelalte produse pe care le-am incercat de la VO5 mirosul este de vis si mie imi place foarte mult, de cate ori imi spal parul am senzatia unui rasfat total. Parul ramane matasos si usor de pieptanat si parca nu se mai electrizeaza atat de rau. 

Le-am folosit doar de cateva ori asa ca nu pot sa am o parere clara despre ce pot cu adevarat produsele astea, dar in saptamanile urmatoare o sa le testez cum trebuie. Daca va intereseaza cum sunt o sa revin cu un review la ele.

5 comentarii

  1. si eu folosesc balsamul in paralel cu samponul ptr brunete, uneori uit si parul meu revine la forma initiala adica usor rebel putin carliontat si cand folosesc balsamul, parul se calmeaza si cade frumos pe umeri, delicat, de parca ar fi coafat in fiecare zi, mi se pare un balsam f bun si folosesc f putin din el la o spalare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ma intereseaza mult si abia astept review-ul! :) Daca ai posibilitatea, te rog sa le faci poze la ingrediente, mai ales la sampon (scalpul meu e cumplit de sensibil).

    RăspundețiȘtergere
  3. carmen elena, te referi la John Frieda?

    Georgia, sper sa-mi amintesc de ingrediente :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ambalajul lor, arata tare dragutz.Nici eu nu am folosit produse cu keratina, dar trebuie sa cumpar ceva de acest gen, sa vad cum sunt.

    RăspundețiȘtergere