Pensule ieftine si bune

10.9.13

Va aratam acum cateva zile pe Facebook ca am cumparat de pe ebay un set de pensule care mi-a adus aminte de Precision Kit de la Sigma. Am dat 5 dolari pe patru pensule (am vazut ca era si varianta cu cinci pensule dar nu m-a tentat pentru ca pensulele oblice nu sunt preferatele mele) si mi-au ajuns in circa trei saptamani, iar astazi vreau sa va povestesc despre ele pentru ca nu are sens sa aruncati peste 50 dolari pe cele de la Sigma cand si astea isi fac treaba la fel de bine.


Eu am avut si setul de la Sigma (intre timp am vandut pensulele pentru ca nu prea le foloseam si adunasem prea multe), iar astea le-am luat din curiozitate sa vad cum sunt si sa-mi dau seama cat de bine copiaza asiaticii tot ce apare pe piata. 

Nu sunt identice, insa fac acelasi lucru. Perii sunt mai lungi si nu sunt asa desi ca la cele de la Sigma, insa n-am vazut ca asta sa afecteze in vreun fel modul in care aplica produsul. Singura diferenta majora este la pensula oblica, cea de la Sigma este mult mai inclinata (stiu ca nu suna bine, dar nu gasesc acum alt mod de a exprima ceea ce vreau sa spun), insa eu am folosit-o pentru conturul nasului desi nu m-a deranjat deloc.


Nu le-au cazut perii, se spala foarte usor si nu s-au patat, se usuca repede si aplica foarte bine produsul, nu vad ce altceva sa astept mai mult de la o pensula. Din punctul meu de vedere merita toti banii si nu vad nici un rost sa arunc bani aiurea doar pentru ca scrie un nume pe maner.

Daca le-ati incercat (stiu ca au cumparat destule persoane setul dupa ce am pomenit de el) sunt curioasa daca aveti aceeasi parere cu mine sau nu.

9 comentarii

  1. Te rog da-mi un link cu seller-ul, mi-ai trezit curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant. Poti sa ne dai un link cu vanzatorul? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dati-mi mesaj pe Fb sau mail si va dau linkul.

    RăspundețiȘtergere
  4. arata chiar bine :)
    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata bine si cred ca nu se merita sa dai mai multi bani pe un produs care face acelasi lucru ca si unul mai ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Emma@, aspectul conteaza mai putin, important e ca sunt pensule bune si la un pret foarte bun :)

    Claudia, da-mi mail sau mesaj pe Facebook si-ti dau linkul.

    Adina, da, trebuie doar sa cauti alternative - de cele mai multe ori platim brandul.

    RăspundețiȘtergere
  7. 5 $ pe 4 pensule care arata asa bine si sunt moi si catifelate??? Le cade parul?
    Vaaai, dar vreau si eu!!! Imi place sa am cat mai multe pensule, in special pentru ten...nu neaparat ca le folosesc pe toate! :))
    Cred ca stii cum e! :D

    RăspundețiȘtergere