MAC Subculture Lip Liner

16.9.13

Trebuie sa incep prin a spune ca folosesc foarte rar contur de buze si am trei creioane mari si late, cel de care vreau sa va povestesc astazi este singurul cumparat de mine si a fost luat acum ceva vreme sub impulsul nebuniei de pe Youtube. Nu regret ca l-am luat, dar la cat de "des" il folosesc puteam sa traiesc linistita si fara el.


Imi place culoarea (daca ar fi sa o descriu as zice ca este un nude mai colorat - da, stiu ca nu sunt tocmai inteligent, dar asa e) si se potriveste cu o multime de rujuri, aplicarea este foarte usoara (creionul fiind unul cremos), iar despre rezistenta nu prea am ce sa zic - rezista cateva ore bune, mai ales daca este aplicat ca baza pe buze inainte de aplicarea unui ruj (insa eu nu fac asta prea des).


Voi folositi contur de buze? Ati incercat vreunul de la MAC? Credeti ca merita banii?

8 comentarii

  1. Da, pentru mine conturul de buze este necesar deoarece rujul se mentine mai mult timp pe buze . Dar nu-mi plac nuantele prea stridente, cel prezentat de tine este chiar perfect . Zilele trecute am facut o comanda pe iherb si mi-am luat conturul de buze de la elf, nou aparut pe site .Abia astept sa -l primesc, sunt foarte curioasa in privinta lui . Pe cel de la Mac nu l-am folosit.
    Mi-ar placea tare mult o postare cu produsele tale cosmetice preferate , este o mica idee si poate cand ai timp ne prezinti si noua topul produselor cosmetice. Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc contur de buze in special cand port ruj rosu, in rest, mai rar, daca am destul timp si chef sa il aplic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu folosesc, decat rar si nici nu stiu macar ce marca este acela, singurul, pe care il detin.Eu am oroare de buze rujate si date cu un creion, care nu se potriveste cu nuanta rujului sau care s-a intins peste tot, in jurul gurii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa fiu sincera nu folosesc contur de buze, dar de cateva saptamani mi-am promis sa-mi achizitionez cateva pentru ocazii mai speciale. Oricum, nuanta pe care ti-ai luat-o tu e super, si zici bine ca se potriveste la multe rujuri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiecare detaliu este un plus de frumusete, asa ca merita atentia pe care o acordati detaliilor !

    RăspundețiȘtergere
  6. Anamaria, o sa ma uit si eu pe iherb la cel de la elf de curiozitate.

    Jade, si eu am unul rosu, dar cum port ruj rosu o data la 2 ani nu l-am folosit niciodata.

    Adina, sunt si cazuri d-astea nefericite :)

    Christine, un contur nude e ideal atunci cand nu prea folosesti asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. E o nuanta superba ! Eu de obicei nu folosesc creioane de buze, dar pe acesta l-as folosi cu siguranta, s-ar potrivi la unele rujuri pe care le am :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincer, n-am incercat nimic de la MAC pana acum - mi se par scumpe si adesea am gasit produse bune la preturi mai acceptabile. Ca si creion de buze, eu il folosesc pe cel waterproof de la Seventeen. Costa 22 ron, se gaseste in nuante foarte placute - neutre, mate, sidefate, intense, pale... si rezista intreaga zi pe buze. Eu il aplic pe toata suprafata buzelor. Chiar daca pe parcursul zilei rujul dispare, buzele raman placut pigmentate de la creion.
    PS: zilele astea mi-am schimbat adresa blogului - acum e http://clarra.com. Daca vrei, te rog sa o actualizezi in blogroll.

    RăspundețiȘtergere