In weekend ....

8.9.13

Asa cum probabil ati observat in ultimele zile am fost mai mult absenta, in mare parte se datoreaza vestii pe care am primit-o la inceputul saptamanii si care m-a zdruncinat putin, dar si faptului ca am simtit nevoia sa ma indepartez de lume. N-o sa intru in detalii si polemici ca nu are sens (fiecare are dreptul la o parere proprie, ca unii nu stiu sa se exprime si ataca orice e cu totul alta problema), dar mi se pare penibil ca in anul 2013 oamenii sa se lase manipulati atat de usor si sa reactioneze atat de puternic la instigarile la violenta si distrugere (asta ca sa folosesc niste cuvinte blande) fara sa treaca informatia prin propria lor minte. 

Este prima data in viata mea cand am simtit scarba ca m-am nascut in tara asta - un sentiment care nu mi-a placut deloc si care m-a lasat cu un gust amar (nu gasesc cuvinte care sa exprime ceea ce am simtit in ultimele zile) si care m-a facut sa regandesc relatiile cu oamenii din jurul meu. Desi eu sunt om radical, nu cred in masuri extreme si nu cred ca problema se pune intre a alege intre doua lucruri - n-o sa continui discutia asta, insa sunt sigura ca multe dintre voi stiti despre ce vorbesc si ati inteles dincolo de cuvintele mele.

Ieri a fost o zi de relaxare, m-am trezit destul de tarziu si am facut noodles cu legume si pui si am petrecut ceva timp cu mama. Am stat de vorba si ne-am amintit diverse lucruri si ne-am hranit cu amintiri si m-am simtit fericita ca am capacitatea sa ma bucur de ceea ce am in viata mea. Dar mai ales m-am simtit fericita ca sunt ceea ce sunt azi si ca toate experientele traite m-au facut un om mai bun, nu m-au inrait si nu mi-au uratit sufletul.


Pe seara am iesit cu o prietena la o narghilea cafe si nu, nu am luat o narghilea, in schimb am baut un ceai cu zahar brun si menta demential. Am stat vreo cateva ore de vorba si am zambit mult - prietena mea a trecut printr-o perioada grea si a reusit in sfarsit sa faca pace cu trecutul si sa scape de tot ce era urat si asta a schimbat-o profund. M-am bucurat enorm pentru ea pentru ca lupta a fost lunga si au fost momente cand am crezut ca nu va reusi sa iasa din calvarul pe care si-l construise singura. Si mi-am amintit de ce iubesc albastrul - imi da o stare de bine.

Am venit destul de tarziu acasa, asa ca azi am dormit mult ... m-am dat greu jos din pat (am noroc ca Bella este un caine deosebit si nu te trezeste s-o scoti afara, daca te vede ca dormi, se culca si ea) si m-am miscat in reluare. Am facut ceva de mancare (niste somotei la cuptor cu cartofi - a fost super bun si chiar mi-a placut) si niste poze pentru postarile de saptamana viitoare si acum lenevesc. Vreau sa incerc Glycolactic Radiance Renewel Mask de la REN, sa-mi fac unghiile si sa ma uit la un film. 

Aveam in cap altceva pentru weekendul asta, dar in final a fost mai bine asa ... m-am relaxat si am facut doar ce-am simtit.

Voi ce-ati facut weekendul asta?

10 comentarii

  1. Cum poate sa fie un ceai "demential" ? :)))) M-ai facut sa zambesc cu toata fatza, pentru mine ceaiul e un inlocuitor de alte bauturi care au calorii...Si doar de aceea il beau... Eu m-am plictisit ingrozitor in acest weekend , nu stiu sa ma comport cand sunt singura si nu imi gasesc nici o ocupatie care sa imi placa. Am avut insa o mare bucurie, una din pisicile pe care le am (si am 3) s-a intors acasa dupa o disparitie de 1 zi si 2 nopti si am fost extrem de fericita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu weekendul acesta am lucrat, asa ca te invidiez ca ai lenevit :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot intelege printre rinduri tot ceea ce rostesti,gindesti...sunt multe de spus...sint total in asentimentul tau!zile bune it I doresc si o saptamina cu bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mancat niciodata noodles si mi-ai facut tare pofta inca de cand am vazut poza pe instagram. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am inteles dincolo de cuvinte si sunt de acord. Ma tulbura si doare sa vad cat de usor se lasa manipulati unii, sau sa vad rautatea din ei iesind la iveala la cote maxime. Mi-e mai usor ca niciodata sa cern pe care dintre ei i-as mai vrea in viata mea si pe care nu.

    Si a mea Jessy doarme cat dorm eu, dupa care ma asteapta frumos pana ma spal, imbrac, si apoi o scot. Rareori mai chitaie, iar daca dorm sta si ea cu mine pana suna alarma :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce pofta mi-ai facut cu noodles :-( mai am si eu o punga prin debara. Cred ca azi intru in actiune :-))

    RăspundețiȘtergere
  7. arata foarte bine noodles..si chiar mi-ai facut pofta..:D
    pupicei!

    http://cherryqueendee.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. In weekend a fost ziua mea (de nume ) am avut parte de multe surprize placute , a fost foarte frumos .
    Arata atat de delicios mancarea pregatita de tine, chiar mi-ai facut pofta :) .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ioana, eu beau de doua ori pe an si doar daca sunt bolnava, dar ceaiul cu gheata de la ei a fost foarte bun, nu-mi amintesc insa numele.

    Claudia, aveam si nevoie de relaxare dupa ultimele zile :)

    Anonim, multumesc la fel :)

    darlyst, chiar azi am mai fost la Lidl sa iau o punga, mie imi plac la nebunie.

    Georgia, asa e - asa m-am gandit si eu, asta e un moment bun sa-ti dai seama de multe lucruri despre cei ce te inconjoara.

    Dalia, spor la treaba :)

    Cherry Queen, e unul din putinele feluri de mancare la care eu poftesc.

    Anamaria, la multi ani cu intarziere, nu am avut stare de urari, ma bucur ca te-ai simtit bine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avut un weekend destul de plin cu vizite si musafiri, desi nu ma asteptam.Nu sunt fan ceaiuri, chiar mi-as dori sa gasesc un sortiment care sa imi placa, pentru ca vine iarna si simti nevoia sa bei ceva cald.In legatura cu subiectul, de la inceputul postarii, ma abtin, nu vreau sa imi stric ziua.

    RăspundețiȘtergere