Essence 2 in 1 volume mascara

26.9.13

De la Essence am incercat produsele pentru unghii si un gloss, asa ca atunci cand am primit aceasta mascara de la Ilda am fost chiar curioasa. Recunosc ca 2 in 1 ala mi-a starnit curiozitatea si am incercat-o chiar a doua zi dupa ce-am primit-o. Si-mi place, o folosesc de 2-3 ori pe saptamana.


Faza 1 (sau cum sa-i spun?) ofera alungire si defineste foarte bine. Pensula are produs exact cat trebuie si este foarte usor de aplicat. Pentru un look natural te poti opri aici, insa daca vrei un pic mai mic ...


... vine faza 2 care ofera volum, insa si ceva bataie de cap pentru ca pensula ia prea mult produs si este nevoie sa fie inlaturat surplusul. Insa daca ai trecut de asta efectul final este unul mai mult decat reusit: gene lungi, definite si cu volum.


Nu stiu care e pretul (cred ca am vazut intr-un magazin on-line un pret de 16-17 ron), dar chiar imi place si o folosesc des. Nu incarca genele, nu curge, pensula e foarte usor de folosit (nu mi s-a intamplat pana acum sa "reusesc" sa ma murdaresc la aplicare).

Nu stiu cum a "sunat" postarea asta, dar cred ca un pic diferit de modul in care scriu de obicei pentru ca trec printr-un moment dificil al vietii si nu-mi pot aduna gandurile si cuvintele. Ma doare sufletul si ma simt neputincioasa ... si e vorba de mai multe lucruri adunate ...

6 comentarii

  1. Recunosc ca eu am riscat putin cand am cumparat aceatsa mascara caci nu o cunosteam; mersesem chitita pentru Multi Action (pe care o folosisem si-mi placuse mult) si cum nu se afla la stand, am ascultat recomandarea vanzatoarei; ma bucur mult ca-ti place!!!

    In alta ordine de idei, m-a surprins sa citesc ca esti necajita (te simteam linistita si impacata si optimista). Fii strong, please!

    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte util review-ul :)
    Referitor la viata personala, be strong! Uite putina muzica pentru suflet: http://www.youtube.com/watch?v=rpVUih5nY9g&list=PL7AAB3373FB27A22C&index=14

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am un rimel identic numai ca e de la Rimmel

    RăspundețiȘtergere
  4. ilda, imi place, asa ca multumesc. Nu stiu daca necajita e cuvantul care ma defineste cel mai bine acum, ma simt neputincioasa (sunt si niste probleme medicale la mijloc si nu numai ale mele), ma simt scarbita de multe din lucrurile si oamenii pe care ii vad in jurul meu si se pare ca nu-s capabila sa ma detasez de ceea ce nu pot schimba. O parte din mine e asa cum ai simtit-o, insa cealalta ...

    Anca, multumesc pentru melodie, imi place. :)

    my-fashion-world29, o gramada de firme au scos tipul asta de mascara - banuiesc ca functioneaza pe acelasi principiu, cred ca doar pensule si formula ar putea sa faca o diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragutz ambalajul.Eu ma plangeam la un moment dat ca nu mai am nici un mascara.Ei bine, acum am strans vreo 5...Interesanta ideeea de 2 in 1.
    Ai grija de tine si de sufletul tau, te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adina, si eu am multe incepute, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere