Carita Ideal Controle Powder Mask

9.9.13

Nu stiu de ce am uitat de masca asta, am mai avut un tub acum cativa ani si mi-a placut la nebunie si m-am bucurat cand am primit-o acum cateva luni, dar n-am apucat s-o folosesc. Vara oricum nu obisnuiesc sa folosesc multe produse, mi se pare ca totul aluneca de pe fata mea, probabil ca asta a fost motivul pentru care n-am scos-o din sertar pana acum.

Insa de vreo trei saptamani am inceput s-o folosesc o data pe saptamana - aplic un strat subtire, o las cinci minute, dupa care o indepartez cu o discheta demachianta umeda si raman cu un ten curat si luminos. Din cate am citit masca este foarte buna pentru porii dilatati, insa cum eu nu am problema asta, nu pot sa spun daca e sau nu asa.


Este o masca scumpa (pretul este in jur de 50-60 dolari) si nu stiu daca as da atatia bani pe ea, dar o folosesc cu placere si mi-as dori s-o mai primesc cadou. A ajuns sa faca parte din rasfatul meu de weekend (de multe ori am folosit-o in combinatie cu alta masca de care o sa va povestesc curand).

Care este cea mai scumpa masca pentru fata pe care ati folosit-o? A meritat banii?

2 comentarii

  1. Cat de bine suna, pare a fi masca perfecta. Pacat ca e atat de scumpa. :(
    Voiam sa te intreb: ti-ai format o parere despre produsele REN? Sau e prea devreme? :D Inca nu am comandat nici un kit, contactasem vanzatorul sa-l intreb cat costa transportul pana in Romania dar n-am primit nici un raspuns. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. sunshine, le-am folosit de prea putine ori sa pot spune ceva concret acum despre ele, o sa incerc sa fac o postare cu impresii dupa ce testez tot

    RăspundețiȘtergere