Bits of shopping

23.9.13

Asa cum v-am mai spus incerc sa fiu cumpatata cand vine vorba de cosmetice pentru ca realizez ca am prea multe, dar cateodata tentatia e prea mare ca sa rezist. Asa s-a intamplat cand am vazut paleta The Supernatural Coloring Book de la Philosophy pe Strawberry - am incercat doar cateva produse pentru piele de la ei si eram curioasa de produsele de machiaj si am zis ca paleta asta (2 farduri de ochi, 2 glossuri, 2 blushuri pudra si unul crema) merita din plin cei 27 de ron pe care i-am platit. Sunt putin dezamagita pentru ca plasticul din care e facuta are un miros ciudat, n-am apucat inca sa incerc produsele, asa ca nu ma pot pronunta.



Inainte cu cateva zile sa apara paleta de mai sus la oferta zilei, mi-am comandat tot de pe Strawberry o masca pentru par vopsit de la Wella - 750 ml pana in 50 ron. Am mai avut masca si mi-a placut, asa ca n-am putut sa ratez oferta.


Pe ebay am castigat o licitatie pentru niste masti de la Sisley, le-am mai avut in trecut si mi-au placut la nebunie asa ca n-am ratat oferta. De-abia astept sa le folosesc.


Cei de la Makeup Shop au adus din nou pensulele Real Techniques si am comandat: setting brush, expert face brush (mai am una) si blush brush. Mai e cazul sa spun ca ma roade curiozitatea rau de tot?


Voi ce v-ati cumparat in ultima vreme?

16 comentarii

  1. Ce de bunatati, sa le folosesti cu placere! Si eu vreau sa-mi iau pensulele de la Real Techniques <3
    CarmenG

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit am intrat si eu in posesia pensulei Expert Face Brush si de abia astept sa o incerc. Mi-am mai luat si pensula pentru pudra iar acum mi-o doresc si pe cea pentru blush.

    Sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, asa cum am scris si la mine intr-un articol, trusa de la Philosophy pe care am primit-o eu miroase a ranced. Cel mai probabil asta e si cazul celei primite de tine. Initial am spus ca miroase rau a altceva, insa dupa ce am chestionat si pe sot si pe o amica, am concluzionat ca e miros de ranced. Eu le-am scris sambata pe tema asta, iar aseara Paypal m-a anuntat ca mi-a intrat refund-ul in cont. Sa folosesti sanatoasa celelalte produse!

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen, multumesc :)

    Ioana, si eu ma gandisem la cea pentru pudra.

    miki, asa am facut si eu dupa ce-am scris postarea si m-au anuntat deja ca vor face refund

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am luat paleta de farduri de la Smashbox, cea care a fost la oferta pe Strawberry. Frumoase culori, nitel prafoase unele, dar per total e utila. Acum imi pare rau ca nu mi-am luat si minunea asta de la Philosophy, chiar e un chilipir. Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi-am luat niste pensule de pe ebay, o geanta (sa vedem daca e ceva de capul ei, oricum nu am dat multi bani pe ea) si ulei de cocos de pe iherb, deoarece am primit un voucher de 10 dolari si nu puteam rata ocazia de a comanda ceva. E frumoasa paleta, pare numai buna de luat in calatorii. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu cum sa îţi spun asta,decât direct:pensula Expert Face Brush e magninifica,eu o iubesc,la fel ca şi pe celelalte pensule RT pe care le am. Merită,pot spune că pt calitatea lor,sunt chiar ieftine. Eu le-am luat din Anglia,din Boots şi am dat mai mult pe ele,cei de la Makeup Shop au preţuri bune la ele,mai ieftine decât cele de pe petiteprovence.ro,care le vând şi ei, şi pe cele de la Eco Tools. În concluzie, go for it!! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. La pensule visez şi eu. Să le foloseşti pe toate cu drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele Wella stiu ca sunt de calitate.Foloseste-o cu spor!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Hihiii, gand la gand! In curand, scriu si eu o postare despre noi achizitii! Nu-i mare lucru dar...e!:)

    Imi pare rau sa aud despre "minusurile" paletei, arata tare bine nuantele!

    Camelia, iti doresc sa te bucuri de toate, cu sanatate!:)

    Pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie mi-a ajuns saptamana asta, de la strawberry, o paletuta de 8 rujuri de la Pixi de care sunt foarte multumita. E slim slim, rujurile sunt de o calitate foarte buna, pigmentate, hidratante, o port fara probleme in geanta, a fost 29 lei + reducerile mele. Chiar o recomand.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu tocmai mi-am comandat buretelul pentru fond de ten de la real techniques :D In afara de asta, m-am intors din Anglia cu un numar de rimmel apocalipse lip butter revlon. Sunt senzationale!
    PS: cei de la strawberry ma terorizeaza cu ofertele lor. Nu stiu in ce mod sa-mi mai spun NU :))

    RăspundețiȘtergere
  13. imi plac si vreau pensulici si eu ..sa le folosesti cu spor ..

    RăspundețiȘtergere
  14. Alice, nu cred ca ai pierdut ceva - mirosul ciudat e de la glossuri la paleta asta si se pare ca asa a fost tot lotul, nu doar ce-am primit eu. S-o folosesti cu placere pe cea de la Smashbox.

    Jade, am primit si eu voucherul ala :)

    daniela, asa e, si eu am folosit-o zilnic de cand o am (d-aia mi-am mai luat una) :)

    Mihaela, cand te decizi le gasesti la cei de la Makeup Shop.

    RăspundețiȘtergere
  15. Claudia, sunt, eu am mai avut produse din gama asta si mi-au placut.

    ilda, multumesc :)

    Mihaela Mih, produsele Pixi sunt bune, stiu de ce oferta zici ca m-a tentat si pe mine, dar am prea multe produse pentru buze care trebuie consumate.

    Gabriela, si eu l-am luat, astept sa ajunga sa vad cum e, sa folosesti cu placere produsele pentru buze :)

    claudia, trece-le si pe ele pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place cum se prezinta trusa, eu am fost tare cumintica in ultima vreme.A inceput copilul scoala, asa ca am investit in haine, culegeri, rechizite si taxe scolare.

    RăspundețiȘtergere