Azi imi place ... parfumul Leia de la Alta Cosmetics

19.9.13

A venit toamna, am schimbat parfumurile ... inca nu m-am oprit la unul singur, dar am tot intins mana dupa parfumul Leia de la Alta Cosmetics de care v-am povestit scurt acum cateva saptamani si care initial nu m-a incantat in mod special (nu stiu ce cuvant sa folosesc ca sa intelegeti la ce ma refer - mi s-a parut "pudrat") dar pe care l-am descoperit folosindu-l si care acum imi place la nebunie, desi nu este genul de parfum catre care m-as indrepta chiar daca imi plac parfumurile orientale.

E ceva ce ma face sa ma simt bine cand il port - mi se pare un parfum al contrastelor, e in acelasi timp feminin (dar intr-un mod diferit fata de cum percepeam eu femininul pana acum) si senzual (si din nou diferit fata de ce am considerat eu senzual pana acum).

Notele de top ale parfumului sunt pere, mandarina, flori de portocal, trandafiri si anason stelar - eu nu disting nici una din note (si nu mi se intampla asta prea des), ci doar combinatia finala care e usor ambrata si te duce cu gandul la senzualitate.

Pana acum l-am purtat doar seara, insa in ultimele zile l-am purtat si la munca si mereu ma intreaba cineva ce parfum e, asa ca s-ar putea cat de curand sa fie parfumul "oficial" al acestei toamne. Nu e un parfum comun, are ceva ce atrage si rezista mai bine de 10 ore pe piele. Ce sa cer mai mult de la un parfum?

As schimba ceva? Da, ambalajul, dar am mai discutat problema asta pe blog.


Voi ce parfum folositi toamna asta?

10 comentarii

  1. Eu am primit cadou La vie est belle de la Lancome si imi place la nebunie . Mi s-a spus ca este foarte asemanator cu flowerbomb, asta ramane sa confirmi si tu :) .Definitv va fi parfumul meu pentru aceasta toamna-iarna. Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, nu stiu cum miroase La vie este belle, dar cred ca am niste mostre pe acasa - o sa ma uit dupa ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Only Imagine-AVON ...primit cadou , chiar e un parfum potrivit anotimpului, un miros putenic, putin dulce, perfect pt toamna

    RăspundețiȘtergere
  4. cum as putea sa testez si eu produse alta cosmetics???

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirjana, nu stiu cum miroase Only Imagine, dar suna bine din ce povestesti tu.

    veronica, ia legatura cu ei pe pagina de Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, este pudrat? eu caut de luni de zile "pudratul perfect", m-au dezamagit chanel no 19 poudre si iris de la l'erbolario, si nu mai stiam catre ce sa ma indrept. ador mirosul deodorantului Mitchum poudre, parfumul cel mai apropiat de el mi s-a parut flower de la kenzo, dar cumva parca este prea dulce, patrunzator, sufocant acesta. sunt tare curioasa de Leia dupa descriere, o sa caut cumva un tester, sa-l miros.. multumesc pt review!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa prezentare, te face sa iti doresti acest parfum, asa de ce nu?

    RăspundețiȘtergere