Apivita Express Gold Papaya Mask

27.9.13

Am tot auzit de produsele Apivita, dar n-am incercat nici unul pana acum - masca de care vreau sa va povestesc astazi (peel off exfolianting & radiance mask with papaya) am luat-o impreuna cu o revista acum cateva saptamani si am tot zis ca o folosesc, dar a durat ceva pana am si apucat sa o fac.

Masca are 8 grame si trebuie adaugate 3 linguri de apa pentru a ajunge la o consistenta potrivita pentru a o putea aplica. Este prea mult produs pentru o singura folosire, asa ca eu am impartit-o in doua. Sa fiu sincera la partea cu amestecat praful cu apa nu am excelat desi m-am miscat destul de repede, au ramas niste cocoloase enervante dar n-am intampinat probleme cand am aplicat-o.


Intrucat citisem la Adina ca a aplicat-o in strat subtire si a stat cu ea mai mult de 10 minute si i s-a inrosit tenul am fost atenta la timp (desi nu fac asta cu alte masti) si dupa 10 minute am scos-o foarte usor de pe fata (am facut pozele de mai jos sa vedeti exact cum arata inainte si dupa - s-a uscat aproape complet si semana cu o gelatina tare si am putut s-o iau usor de pe ten, chiar daca s-a rupt in bucati) insa tenul meu parea usor iritat si rosiatic pe pometi si pe alte zone mici.

Dupa vreo 15 minute m-am uitat din nou in oglinda sa vad cum e cu roseata si disparuse complet, tenul parea luminos si curat, dar in afara de asta n-am vazut vreo minune (nu ca ar fi fost posibila). A fost ok, nimic spectaculos, am folosit-o si a doua oara, dar nu cred ca as cumpara-o. Poate o sa incerc o alta masca de la Apivita in viitor, pentru moment nu pot sa zic ca mi-a placut masca asta atat de mult incat sa ma grabesc sa cumpar alta.

 
Voua cum vi se par mastile Apivita? Este vreuna pe care mi-o recomandati?

3 comentarii

  1. am folosit si eu exact aceasta masca si mi s-a parut mult mai buna decat cele planet spa avon de ex.lasa tenul mai luminos
    nici nu au cum sa apara minuni la doar o folosire

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm, ciudat ca inroseste tenul.Eu stau mai mult de 10 minute cu o masca, mai ales cele pe care le prepar acasa din fructe, legume, miere, lapte, ou...Nu am incercat masti Apivita, am un demachiant de la ei si este ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. irina andreea, in mod sigur sunt mai bune decat mastile Avon, dar exista si alte variante pe piata mai bune (si mai ieftine).

    Adina, si eu am "uitat" alte masti pe fata si nu am patit asa - nu mi-a iritat tenul, doar l-a colorat putin.

    RăspundețiȘtergere