A venit toamna

1.9.13

... dar nu si in sufletul meu. Ma simt vie, imi doresc multe lucruri si am multe planuri. Si chiar daca vremea a inceput sa se schimbe si noi trebuie sa ne adaptam ceva imi spune ca perioada urmatoare va fi una frumoasa si ca voi zambi mult. Imi doresc asta din tot sufletul si cand iti doresti ceva cu adevarat se intampla ... timpul mi-a demonstrat asta.


Nu mi-am schimbat inca hainele, dar am inceput sa intind mana dupa alte produse si asta e semn clar ca vara s-a dus. Mi-am cumparat prima esarfa - un mov inchis care imi place la nebunie - si desi am o gramada banuiesc ca vor mai fi si alte cumparaturi de acest gen.

Am scos din sertar crema de maini de la L'Occitane cu unt de shea, untul de corp cu migdale de la Watson, parfumul Vanille Noire de la Yves Rocher, ojele "de toamna" (Twilight Kiss de la Nubar este una din preferatele mele pentru perioada asta), mastile de fata (de-abia astept s-o incerc pe cea cu rodie de la Korres), rujurile mai puternice si nu in ultimul rand fardurile de ochi (Sable de la MAC este mereu prezent toamna).

Voi cum va pregatiti de toamna?

10 comentarii

  1. Nici eu nu am umblat inca la dulapul cu haine :) .O crema de maini trebuie sa imi cumpar si eu saptamana aceasta.Foarte draguta esarfa.Sa o porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu mi-am schimbat inca hainele, incerc sa mai aman cat pot....pentru ca nu-mi place deloc perioada aceasta in care trec de la haine subtiri la groase, ma obisnuiesc foarte greu . Doar cand ma gandesc ca incepe parul sa se electrizeze ...imi vine sa fug :) .Iar acum sa revin la subiect , in primul rand trebuie sa imi scot ojele , (vara aceasta am purtat mult neon ) iar acum trebuie sa trec la culori mai cumintele :) . Parfumul....vine perioada in care putem sa purtam un parfum mai puternic, cremele pentru corp care sunt un must have .Vreau sa imi cumpar si incaltaminte noua, am vazut pe miniprix un model foarte frumos pe care cred ca am sa-l achizitionez.... modelul este acesta, https://www.miniprix.ro/produs/1054114/Ghete-cu-talpa-ortopedica-pentru-femei , mie imi plac foarte mult ghetutele si par si foarte comode.Te pup si ma bucur ca te-ai simtit mai bine perioada aceasta .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau sa ma pregatesc de toamna, e prea devreme si nu-mi place deloc anotimpul acesta pentru ca toate lucrurile urate din viata mea s-au intamplat toamna. Totusi o sa ma straduiesc sa gasesc cel putin 3 motive care sa ma bucure ca s-a terminat vara :
    1 O sa pot purta din nou parfumurile mele "grele" pe care le ador
    2 O sa mi se duca bronzul de pe maini si ojele o sa arate din nou dragut in contrast cu pielea alba ( nu-mi place bronzul pe maini si, off!, ma bronzez atat de usor
    3 O sa fac bai fierbinti si prelungite cu spumante frumos mirositoare

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa nuanta esarfei si a ojei Nubar!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasă introducerea.
    Și eu trebuie să fac ceva schimbări în privința produselor de îngrijire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoase si potrivite sunt fardurile, cat visez si eu la un quad MAC. Eu iti doresc sa fie mereu soare in sufletul tau, indiferent de prognoza meteo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vestimentar, un cardigan in plus, in rest folosesc pe aceleasi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Catalina, eu vreau sa aman momentul cat mai mult. :)

    Anamaria, da, niste schimbari sunt obligatorii. Trebuie sa ma uit si eu dupa niste ghete.

    Ioana, aia cu baile imi place mult. Eu ma gandesc si la lumanari si tarte parfumate si parca nu mai e asa urat ca s-a terminat vara.

    Claudia, multumesc :)

    Larisa, sunt necesare, nu avem ce face.

    Alice, multumesc :) (da, paleta aia e una din preferatele mele)

    Mihaela, eu nici macar p-ala nu l-am scos, aman momentul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am schimbat garderoba inca, nu-mi doresc acest lucru.In schimb, am inceput sa folosesc alte produse: crema, balsam de buze, mai hidratante, mai grase, sa zic asa.Pentru machaij folosesc mai multe produse, asta in conditiile in care vara nu pun prea multe pe ten.Stiu ca va trebui sa scotocesc in fundul dulapului dupa haine mai groase, esarfe, jachete...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu n-am trecut inca la sezonul de toamna, inca incerc sa-mi obisnuiesc mintea cu schimbarea de anotimp. Iubesc prea mult vara asa ca acum trag cat se poate si intarzii cat mai mult momentul in care accept ca a venit toamna :D

    RăspundețiȘtergere