Se poate si asa (5)

4.7.13

In ultimele saptamani am tot "tras" de anumite produse sa le termin sa incerc altceva si nu pentru ca nu mi-au placut, ci pentru ca vreau sa incerc altele noi. Gommageul cu miere si argila de la Apidava mi-a placut mult de tot (am scris de el aici) si daca nu aveam alt produs de acest gen, probabil ca l-as fi cumparat, samponul pentru pensule de la BareMinerals mi-a placut si a curatat bine, insa n-are nimic special ca sa vreau sa-l cumpar din nou, iar gelul dezincrustat din gama Pure System de la Yves Rocher (il gasiti aici) mi s-a parut ok, l-am folosit cand si cand (cred ca l-am primit cadou ca nu-mi amintesc sa-l fi cumparat).


Despre apa termala de la La Roche-Posay n-am multe de spus, vara am mereu apa termala pe noptiera, in frigider, la birou (as trebui sa va arat ce spray urias am la munca - 300 ml), in geanta - cumpar ce gasesc la oferta, in schimb sprayul de picioare de la Scholl este un produs care nu-mi lipseste niciodata vara (face minuni pentru picioarele mele obosite dupa o zi de munca).


Am reusit sa termin un alt demachiant de ochi bifazic de la Yves Rocher (este la oferta pe site cu 50% reducere daca va intereseaza - il gasiti aici), e bun, isi face treaba, dar eu tot am o problema cu demachiantele pe baza de ulei si inca un deo cu floare de bumbac (acum folosesc altul cu lamaie verde din Mexic).


N-o sa vedeti curand o alta postare de acest gen ... desi ma stradui.

10 comentarii

  1. bravoo esti harnicuta , mie produsele care imi plac prea mult nu vrea sa le termini niciodata ..)))

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru produsele terminate.. :D
    in luna iunie eu nu am reusit sa termin decat un spumant.. dar am speranta ca in iulie sa fac progrese.. :D
    te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut şi eu gelul dezincrustant şi mi-a plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  4. E greu sa te tii de un produs pana il termini... mai ales ca atunci cand vrei ceva nou, numa la aia iti sta capu si nicidecum la terminarea produsului vechi

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu zic ca te-ai descurcat bine mai ales ca noi intelegem situatia :D Citeam ce scria mai sus Claudia_mami si mi-am dat seama ca si eu sunt la fel. Produsele pe care le iubesc imi doresc sa nu le termin niciodata...mai ales daca sunt scumpe :)

    RăspundețiȘtergere
  6. M-a amuzat teribil fraza de final; cu alte cuvinte: profitati acum, e oferta! Mi-ai amintit de mama, care imi spunea: "Gata, alta data nu mai pupi!"...:)))

    Am si eu un spray imens (tot la 300 ml) cu apa termala Avene; e pe terminate! Demachiantul YR trebuie sa-l am mereu in dulapior!:)

    Te felicit pentru determinare, Camelia!
    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-e asa de greu sa nu incep produsele noi, sa ma concentrez pe a le termina pe cele vechi... :D Insa in perioada asta am ajuns spre final cu mai multe produse, cum se intampla de obicei, asa ca sunt mai motivata ca niciodata sa le consum si sa nu le mai vad prin baie :D

    RăspundețiȘtergere
  8. de la pure system aveam cateva produse tip travel dar citind ingrendientele nu m-au convins vazand parfumul si alcoolul la loc de onoare. nici nu le-am mai desfacut.. ceva pentru puncte negre &co

    RăspundețiȘtergere
  9. claudia, aveam si eu obiceiul asta acum multa vreme, acum m-am lecuit :)

    Cherry Queen, macar ai terminat ceva, eu ma chinui sa termine si produse de machiaj, insa slabe sanse

    Jolie, a fost ok, nu pot sa zic ca nu mi-a placut :)

    DaliaCighir, mai folosesc si altceva cand si cand, ca altfel mi s-ar apleca de la acelasi produs si sigur n-as mai termina nici unul :)

    Gabriela, cred ca toti avem faze d-astea cand tinem de un produs (mai ales daca a costat o gramada sau l-am obtinut greu)

    ilda, cred ca a fost mai mult un impuls pentru mine, mai am cateva produse care ar putea ajunge intr-o postare d-asta, incerc sa ma motivez singura :)))

    Georgia, asa a plecat si de la mine ... 6 produse de acelasi fel incepute, am zis ca nu se mai poate

    Mihaela, nu stiu ce e cu celelalte produse, nici asta nu stateam nemaipomenit, insa eu refuz sa-mi traiesc viata dupa etichete, mai ales cand e vorba de un produs pe care oricum il clatesc imediat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am o satisfactie nespusa cand arunc produse inca neterminate dar incepute de ceva timp :)) si asta la gandul ca am motiv sa merg din nou la cumparaturi. :)
    Insa, ce consum de fiecare data sunt: demachiatele [cel de la YR bifazic ramane preferatul meu:)], gelurile de dus, sampoanele si cremele faciale. :)

    RăspundețiȘtergere