L'oreal Proffessionel Nature Masque Aux Huiles

8.7.13

Nu am folosit nici o masca de par in ultimele saptamani si mi-am amintit ca am in sertar masca din gama Nature de la L'Oreal luata de pe StrawberryNET acum ceva vreme - am profitat de o oferta buna la momentul ala si m-a atras ca e fara parabeni si silicon si contine ulei de masline (si inca alte cateva tipuri de uleiuri). Nu mai stiu cat am dat pe ea, insa nu mai mult de 20-30 ron (am avut o reducere de 10 dolari si era si la oferta speciala).


Masca are o consistenta densa (imi aminteste de mastile de la Wella), se aplica usor si este pentru parul rebel si dezordonat. Imi lasa parul matasos si usor de pieptanat, insa nu-mi place mirosul. Nu stiu sa spun a ce miroase, insa in momentul in care o aplic simt ceva piperat/ condimentat care nu ma incanta deloc - noroc ca nu ramane in par dupa spalare si astfel nu ma deranjeaza prea tare.


Nu o sa o cumpar din nou pentru ca nu mi se pare spectaculoasa si nici nu-mi domoleste parul rebel si nici nu mi-a trezit suficient curiozitatea cat sa incerc alta masca din gama asta, urmatoarea masca de par achizitionata va fi de la TRESemme (Keratin Smooth Deep Treatment Masque cel mai probabil) sau de la John Frieda (ma tenteaza Full Repair cu ulei de Inca Inchi).

Voi ce masca folositi pentru par?

5 comentarii

  1. Stii ce nu stiu eu ? Cat timp trebuie tinuta pe par o masca ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioanasays, in general este mentionat pe cutie - 10-15 minute, daca se poate si mai mult, cu atat mai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol util, mai ales ca si pe mine m-a preocupat in ultimul timp acest subiect, am fost in cautare pentru o masca de par si la alegerea ei m-am lasat pe mana specialistului.

    Am scris un articol despre cea pe care o folosesc acum, pur si simplu am ramas incantata.

    Te astept in vizita la mine pe blog ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mai am inca din cutia gigant de masca de la tresseme (nu mai stiu numele exact). E multumitoare insa cand te termina eu vreau sa incerc ceva de la Garnier, inca nu stie ce anume :D

    RăspundețiȘtergere
  5. aidamaria, n-am incercat pana acum nici o masca de la Keune (am incercat cateva produse de styling), pare interesanta :)

    Gabriela, si mie imi placeau mastile de la Garnier, dar nu luate de la noi :))

    RăspundețiȘtergere