Prima impresie: Alta Cosmetics

10.7.13

Nu stiam nimic despre Alta Cosmetics pana saptamana trecuta cand am fost contactata in vederea unei colaborari. Asa cum fac de fiecare data cand nu cunosc ceva am cautat informatii despre firma si produse, insa n-am aflat mare lucru - Monica Tatoiu este unul dintre actionari, produsele sunt din Germania si este o afacere in sistem MLM (lucru care nu ma incanta), dar nu asta a contat, ci faptul ca nu exista informatii despre produse si am zis ca ar putea fi util si pentru voi (si pentru alte persoane) sa gaseasca pareri despre produse.

M-am uitat pe site la ce produse au si am stabilit ce si cum, iar ieri am primit coletul - produsele au venit bine impachetate si arata destul de bine, urmeaza sa le incerc si sa va impartasesc parerea mea. Am primit doua parfumuri (Alessia - fresh si Leia - senzual, este greu sa alegi ceva pentru ca au foarte multe parfumuri - dar o sa revin cu detalii intr-o alta postare) si cateva produse pentru ingrijirea unghiilor (serumul pentru unghii a fost unul din primele produse care mi-a atras atentia pe site). De abia astept sa incerc produsele pentru unghii - uleiul de cuticule cu trandafiri miroase foarte bine si in sticla sunt cativa trandafiri micuti care ma fac sa zambesc de cate ori ma uit la el, iar baza cu biotina imi starneste curiozitatea rau de tot.


Parfumul Alessia l-am incercat astazi si chiar imi place cum miroase, daca sunteti curioase si vreti sa-l incercati in scurt timp voi da drumul unui giveaway pe pagina de Facebook ce are ca premiu acest parfum.

Ati auzit de Alta Cosmetics pana acum? Ce v-ar tenta sa incercati de la ei.

6 comentarii

  1. Nu stiu nimic despre ei, dar sunt mereu interesata de produse pentru hidratarea cuticulelor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am auzit pana acum, am dat un google si am gasit site-ul. Vad ca nu au nici un produs de make-up ceea ce mi se pare un pic ciudat dar poate e o firma la inceput de drum... Eu zic sa ii dam o sansa , totusi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am auzit...uleiul de cuticule pare dragut si interesant !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat aceste produse, nu stiam nici de existenta lor.
    Am vizitat site-ul si ceea ce m-a atras mai mult, a fost baza cu calciu pentru unghii .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu auzisem de aceasta firma pana acum. Monica Tatoiu nu era la oriflame? Cand a schimbat angajatorul?

    RăspundețiȘtergere
  6. E pentru prima oară când aud de aceste produse

    RăspundețiȘtergere