Planuri de weekend?

5.7.13

Am avut o saptamana aiurea cu nopti nedormite (vecina de sub apartamentul meu are niste probleme de sanatate si in loc de cuvinte scoate numai tipete - la un nivel foarte ridicat - si asta se intampla de cateva ori pe noapte - am ajuns in stadiul in care ma intreb cine e mai nesimtit cei care stau cu ea in casa si nu realizeaza ca trezesc o scara intreaga sau noi, ceilalti, care ne gandim ca totusi avem dreptul la odihna, ma gandesc ca si intelegerea si compasiunea au o limita) si cu gauri si batai de la 8 dimineata (alti vecini draguti care ridica din umeri "ca trebuie sa faca si ei"), asa ca tot ce visez este odihna (sper sa nu se repete istoria de weekendul trecut ca simt ca pic de oboseala).

Dupa ce o sa ma odihnesc (cred cu tarie cu o sa si reusesc), am program "de voie" cu Bella (baie, taiat ghearele, o tunsoare scurta pe langa urechi - si-a facut niste incurcaturi de toata frumusetea, desi o pieptan aproape zilnic) si vreau sa incerc niste retete noi ca tot n-am avut nici o treaba cu bucataria in ultima vreme (salatele sunt hrana de baza din ultimele saptamani) si visez la niste inghetata.

Planuiesc o baie lunga intr-o dupa amiaza (masca de fata si de par, muzica de relaxare, ochi inchisi si imaginatie bogata - imposibil sa nu reusesc sa ma relaxez si sa scap de tensiunea pe care o simt in umeri) si vreau sa ma joc putin cu snururile si pandantivele sa vad ce reusesc sa creez.

Mi-as dori si un masaj, dar am programare de-abia luni seara asa ca-mi pun pofta in cui pana atunci (sau poate nu - ma mai gandesc la asta), in rest nimic deosebit - poate ies la o terasa maine seara, deci nimic spectaculos weekendul asta. Nici nu-mi doresc altceva, sa fiu sincera ... simt nevoia sa ma relaxez si sa ma incarc cu lucruri frumoase.


Voi ce planuri aveti pentru zilele ce urmeaza?

19 comentarii

  1. Unde iti faci tu masaj?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ma duc pe plaja...chiar daca ploua...ca se termina vara si tot asa o tine...o singura plaja ??? e posibil ??? nu-mi amintesc asa ceva :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as vrea sa imi spele cineva creierul, am prea multe ganduri si nu stiu cum sa scap de ele. Pentru galagia pe care trebuie sa o suporti in fiecare noapte poate te-ar ajuta niste dopuri de urechi, se gasesc la farmacie si mie mi se par foarte eficiente desi exista unele personae care spun ca nu le suporta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma duc la mama acasa sa ma rasfete cu bunatati si somn pana tarziu :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, am inceput recent reflexoterapia la o clinica - am povestit intr-o postare trecuta.

    coco, sa ai soare :)

    Ioanasays, nici eu nu le suport, ca ma gandisem si la varianta asta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dopuri de urechi. Iti dai seama ca vecina zbiara de durere nu de placere... pune-te in locul ei... si aia care lucreaza la apartament trebuie sa lucreze daca nu-s multumiti de casa lor. E mult mai simplu sa intelegi daca te pui in locul fiecaruia. Cu dopurile te obisnuiesti mai repede decat cu zgomotul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici ploua acum, pesemne si in w-end. Eu o sa lenevesc...iar de ieri au inceput si zilele orasului [pana duminica], pacat ca vremea nu tine cu noi... dar si ploaie si canicula, nici asa nu-i bine...

    Daca stii sau daca pui in practica vreo reteta faina de inghetata, te rog mult sa postezi.:) Sunt in cautare de una, ideal cat mai simpla, dar gustoasa :P si care sa nu necesite neaparat aparat special pentru inghetata :) desi acesta ii confera textura aceea tipica, yummy! :)
    (Btw-stii vreun aparat pt inghetata bunicel?:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, si eu ce-am spus? Ca tipa de bine? de asta am si spus de compasiune, insa totul are o limita - nu poti sa stai treaz nopti la rand si dimineata sa te duci la munca, asa ca nu inteleg agresivitatea din tonul tau si nici nu mi se pare normal sa apeleze cineva la dopuri de urechi cand exista niste reguli nescrise de bun simt ... si daca mi se pare anormal sa incepi sa gauresti peretii la 7 jumate dimineata zile la rand nu cred ca am eu vreo problema, ci cei care uita ce inseamna sa traiesti intr-o comunitate. Dar fiecare judeca prin prisma lui.

    Ada, si in Bucuresti ploua, nu stiu de nici un aparat de inghetata, daca gasesc o reteta anunt :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Spune-le celor care o supravegheaza pe vecina ta bolnava ca nu trebuie sa o lase sa urle de durere - e un chin atat pentru ea, cat si pentru cei din jur. In functie de afectiunea de care sufera, medicul curant ii poate prescrie un tratament adecvat pentru atenuarea durerilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu planuiesc sa dorm, dar parca vad ca nu-mi iese ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Liliana, am incercat tocmai pentru ca ea tipa s-o auda cineva si sa vina la ea, dar din pacate refuza sa accepte ca are o problema, poate se vor schimba lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am stat si eu langa un centru paliativ pentru bolnavii de cancer si de multe ori se auzeau tipete noaptea. Ori are o boala grea si nu isi fac efectul analgezicele sau pur si simplu e vorba de nepasare, desi sper sa fie prima varianta...dar sa faci gauri cu bormasina la 8 dimineata chiar nu are o explicatie rationala.
    Iti doresc un weekend placut si plin de liniste !

    RăspundețiȘtergere
  13. Silvia, e greu probabil si pentru ei, dar nici asa nu e normal. De vecinii cu gaurile nu mai zic nimic ... multumesc, la fel si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Iti cunosc si eu problema, am stat de multe ori intr-un apartament cu sora mea si nu am rezistat mult. Sunt foarte pretioasa la somn, orice zgomot ma enerveaza si nu pot sa adorm cat despre noptiile nedormite mi se intampla doar vara acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu tocmai am descoperit o inghetata delicioasa la Lidl, la cornet, cu lamaie! E geniala si rar ma dau in vant dupa ceva care nu contine cioco ... Odihna placuta sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  16. Daniela Mardarasescu7 iulie 2013 la 14:36

    Ar trebui sa iesi mai des,sa socializezi,poate intalnesti pe cineva...ar cam fi timpul:-)

    RăspundețiȘtergere
  17. Roscova Alexandra, spre norocul meu se pare ca lucrurile stau mai bine si am reusit sa dorm weekendul asta :)

    Alina, mie nu-mi place inghetata de ciocolata, iar asta cu lamaie suna interesant, o sa ma uit si eu dupa ea.

    Daniela, multumesc pentru sfat (banuiesc ca intentia a fost buna), insa nu duc lipsa nici de iesiri si nici de socializare si nici sa intalnesc pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Planuri pentru weekend nu am, am planuri pentru toata vacanta.

    RăspundețiȘtergere