NOTD: Yves Rocher Orchidee Rose

11.7.13

Este prima oja de la Yves Rocher pe care o incerc (am citit pareri bune despre ojele astea in sticle mici, asa ca eram chiar curioasa cum sunt - in prima faza culoarea pe care am primit-o nu m-a incantat prea tare pentru ca eu nu prea port oja roz, dar m-am razgandit dupa ce-am vazut cum arata pe unghii). Nici nu stiu cum sa descriu nuanta insa mi-a placut pentru ca este foarte intensa si vesela.

Aplicarea n-a fost cea mai usoara pentru ca pensula este foarte ingusta (la cat de mica e sticla ma asteptam la asta), am preferat eu sa aplic doua straturi desi cu putina atentie as fi putut sa scap cu unul singur (mi-am facut unghiile in graba intr-o seara si cea de la inelar a iesit cam aiurea). Mi-as fi dorit sa reziste mai mult pe unghii - in a treia zi de purtare a inceput sa prezinte semne clare de uzura si a trebuit sa le refac, asa ca asta nu mi-a placut.


1 x OPI Natural Nail Base Coat
2 x Yves Rocher Orchidee Rose (colectia Retropical)
1 x Alessandro French Top Coat

Voi ati incercat ojele de la Yves Rocher? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Nu am avut nicio oja YR...
    E frumoasa nuanta pe care-o porti tu pe unghii; o asociez mai mult cu toamna (chestiune de perceptie, bineinteles!)...:)

    Te pup, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu o oja de la ei dar din pacate nu m-a impresionat deloc. Sticla e prea mica iar din cauza asta pensula mi se pare tare neindemanatica. Eu am luat un rosu care arata mai bine pe site decat pe unghii si nici nu rezista foarte bine. Nu cred ca mai incerc alta oja de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata f. fain pe unghiile tale. ;) Nu am incercat oja de la YR, ma tenteaza mai mult cele de la Bourjois - 1 Seconde. Imi place pensula, pare sa usureze aplicarea ojei... si au nuante frumoase,doar pretu-i cam piperat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu o oja Yr dar nu m-am impacat cu pensula asa ca am facut-o cadou unei prietene.
    Cu siguranta nu voi mai cumpara niciodata oje ale caror sticlute sunt asa mici.
    Nuanta ta e frumoasa pe unghii desi in sticluta pare cam ciudata :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am nicio oja de la ei, dar mi se pare cam mica sticluta. Cred ca as pierde-o prin casa :))

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte draguta nuanta :) pacat ca nu tine mult :(

    RăspundețiȘtergere