L.A.Colors Unforgettable

18.7.13

Am de ceva vreme paleta asta de la L.A.Colors (o gasiti aici - pretul este de 11,99 ron pentru 7,5 grame; cateva dintre palete sunt la oferta in perioada asta la 9,59 ron asa ca daca vreti sa le incercati puteti profita de oferta) dar n-am apucat s-o folosesc pana zilele trecute. Cred ca de cand cearcanele nu mai sunt o problema mi-a revenit pofta de culori ...


Ma asteptam sa fie un pic mai mare paleta - mai exact pastilele de farduri - m-am gandit ca avand 1,5 grame fiecare vor fi de dimensiunea fardurilor de la MAC, insa sunt mult mai mici. De asemenea ma asteptam sa fie mult mai metalice (dupa denumire) insa nu e asa si asta ma bucura pentru ca pot fi purtate la un machiaj de zi fara probleme.


In ceea ce priveste textura lor sunt un pic contrariata - sunt cremoase si in acelasi timp prafoase, nu stiu cum altfel sa explic. Sunt pigmentate, dar am descoperit ca cel mai bine se aplica cu o pensula sintetica sau cu degetele (ceea ce eu nu fac, deci ramane pensula sintetica ca varianta). Eu le-am folosit peste primer (Primer Potion de la Urban Decay) si dupa 10 ore de la aplicare aratau la fel, insa la mine se intampla la fel cu toate fardurile, deci nu pot sa ma pronunt pe niste pleoape uleioase cum se vor comporta. 

Am facut doua fotografii (cu blitz si fara) pentru a va da seama exact de nuante, se poate vedea ca-s pigmentate si se aplica uniform. Daca sunteti in cautare de niste farduri ieftine si pigmentate le puteti da o sansa, nu sunt nemaipomenite, dar isi fac treaba.



Ati incercat vreo paleta de la L.A.Colors? Cum vi s-a parut?

3 comentarii

  1. SUnt foarte placute culorile din paletuta. imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat, dar tare ma bate un gand sa cumpar de acolo, preturile nu sint mari.
    Cred ca prin august am sa le fac o mica vizita.

    RăspundețiȘtergere