La cumparaturi cu inzonata.ro

2.7.13

Va povesteam in iarna (pe Facebook) ca am castigat la un concurs 1000 puncte de fidelitate (echivalentul a 50 ron) pe siteul inzonata si am tot asteptat o oferta sa ii "cheltui", pana la urma acum vreo doua luni i-am luat ceva nepotului meu pentru ziua lui de o parte de puncte, asa ca am ramas in cont cu niste puncte cu care nu stiam ce sa fac (punctele nu pot fi plata partiala a unei oferte ceea ce nu prea ma incanta intrucat era mult mai interesant sa poti folosi punctele la orice oferta te intereseaza si sa platesti diferenta in bani) si m-am tot uitat pe site cautand ceva.

De cand am tableta (da, o sa va povestesc de ea in curand) am tot testat diverse aplicatii si cand am vazut ca si cei de la inzonata au lansat si ei o aplicatie am descarcat-o si am inceput s-o folosesc. Intrucat aplicatia este de-abia scoasa pe piata daca o descarcati la prima logare primiti in cont 400 puncte (se pare ca a fost valabila doar pana astazi oferta asta), daca faceti review aplicatiei (mai aveti o zi la dispozitie) vineri 5 iulie veti mai primi in cont inca 200 puncte si daca va completati profilul primiti inca 200 puncte - in total 800 puncte (echivalentul a 40 ron) de care va puteti lua una sau mai multe oferte de pe site. Si intrati si la tragerea la sorti pentru smartphone, mai multe detalii gasiti pe site - puteti descarca aplicatia de aici.


Acum sa revin la povestea mea si la aplicatie - mi se pare mult mai usor de folosit decat siteul (la care mi s-ar parea util un buton pentru ofertele noi intrucat multe oferte sunt pe site o perioada mai lunga de timp si daca intri periodic vezi acelasi lucru) - intrucat adunasem punctele alea in cont si eram decisa sa iau ceva de ele, am inceput sa caut ceva in zona mea si am gasit mult mai repede pe tableta doua oferta aproape de mine care m-au tentat: manichiura si pedichiura (care m-a dezamagit profund - salonul ok, insa tot ce-am primit a fost unghii taiate si date cu oja - nu comentez ca ma enervez) si o oferta pentru diagnosticare si vindecare prin bioenergie (este ceva ce vroiam de mult timp sa incerc pentru ca-mi place sa incerc diverse lucruri - daca va intereseaza subiectul pot dezvolta intr-o postare separata) - care mi-a placut foarte mult.

O prietena mi-a spus ca ei i s-a parut foarte greu sa-si completeze profilul direct in aplicatie (eu n-am incercat intrucat aveam profilul completat acum mult timp) dar, ca si mie, i s-a parut foarte usor sa cumpere oferta direct prin aplicatie. A durat foarte putin de cand am cautat ofertele pana am cumparat cele doua vouchere, asa ca mie imi place aplicatia si o recomand.

Daca o incercati sunt curioasa cum vi se pare si de ce oferta v-ati decis sa profitati.

4 comentarii

  1. pe acel site am si eu cont insa nu am achizitionat nici un voaucher pina in prezent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca sunt in urma dar eu nu stiam de site-ul inzonata....sau stiam si nu-mi mai amintesc?!?! Mi se pare destul de cunoscut si parca am mai dat peste ceva asemanator insa acum navigand pe site mi se pare foarte utila treaba. Aplicatia n-am incercat-o si probabil ca nici n-o voi face insa imi place site-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu iti recomand sa incerci si aplicatia. Are review-uri foarte bune pe googleplay, multi spuneau ca e mai utila si mai usor de folosit decat site-ul, asa ca am instalat-o si da! e mai utila decat site-ul ca vad ofertele din zona, oriunde m-as afla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim, prin aplicatie am cumparat si eu cum am amintit in postare - si mie mi se pare mai usor de folosit si mai practica.

    RăspundețiȘtergere