Just shopping ...

17.7.13

Am vazut o oferta pe iHerb la care se oferea gratis o cutie cu 60 capsule de Coenzima Q10 si am dat o comanda la sfarsitul lunii trecute. A ajuns coletul ieri (pana acum nici o comanda nu mi-a ajuns mai repede de o luna) si m-a luat prin surprindere. Nu am luat cine stie ce: pensula Expert Face de la Real Techniques (recunosc ca a fost cumparata din pura curiozitate, prea e laudata), aroma Frontier Natural (achizitie inspirata de Georgiana) - am ales varianta cu portocala (daca imi place o sa mai iau cateva) si un infuzor metalic pentru ceai (nu-l gasesc pe cel pe care il aveam).


De pe ebay mi-au luat 2 bratari (n-am rabdare sa stau sa "impletesc" tipul asta de bratara desi nu se fac greu deloc), nu ca as fi avut nevoie de si mai multe bratari, dar asa am simtit eu intr-o zi si asa am facut. Oricum momentan nu pot sa le port - nu suport nimic pe mana si ma irit groaznic, dar sper curand sa le pot purta.

Intr-o seara am intrat intr-un magazin de cartier (sau mai corect spun de piata) unde cand si cand gasesc si lucruri interesate si mi-am luat cateva tricouri colorate. Mi-a placut o rochie, m-am invartit pe langa ea si n-am luat-o, iar cand m-am dus a doua zi nu mai era, asa ca ma gandesc si acum ce toanta am fost. Probabil ca altcineva avea mai multa nevoie de ea ...


Si nu in ultimul rand doua produse de la MAC: rujul Pretty Please (l-am avut acum vreo trei ani si a disparut misterios intr-o zi) si glossul Bountiful (Plushglass - efect de marime al buzelor, l-am mai avut si mi-a placut). Astea doua nu le-am cumparat eu direct, sa zicem doar ca sunt un cadou pentru ziua mea, le-am vrut, le-am cerut si le-am primit.

 
Voi ce cumparaturi ati facut recent?

8 comentarii

  1. Sunt tare frumusele bratarile...ca de altfel toate bratarile pe care ni le arati. Eu am primit azi un cadou de la prietena mea: un rimel de la MAC :D E primul meu produs mac si abia astept sa-l folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta nuanta luciului de buze! Eu ieri am primit coletul de la Yves Rocher, asa ca o sa stau o vreme linistita cu cumparaturile(sper ) :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela, sa-l folosesti cu placere :)

    Claudia, ce ti-ai cumparat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele de aici

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/2013/07/shopping-haul-doua-comanda-la-yves.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Bratara cu mana lui David e superba. Chiar imi doresc si eu ceva asemanator. Am simbolul la un lantisor Accessorize. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa te bucuri de toate! :) Sper sa iti placa aroma Frontier, sa tii cont ca nu se dizolva in apa, insa merge de minune in biscuiti, clatite, etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac cumparaturile tale :) bratariile sunt superbe,rochita n-a fost sa fie a ta ;)
    Eu nu mi-am cumparat nimic pentru mine,am fost si mi-am inoit nepotelul cu cateva hainute :)
    Sa te bucuri de cumparaturi! :-*
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Claudia, sa le folosesti cu placere :)

    TheMay Day, ebay ar trebui sa devina prietenul tau.

    Georgiana, da, multumesc, am in plan niste biscuiti :)

    Lucica, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere