Happy Moments

21.7.13

Au trecut aproape doi ani de cand am scris o postare de genul asta, desi imi propusesem sa redevina ceea ce a fost candva ... dar n-a fost sa fie si nu pentru ca n-am avut momente fericite, ci pentru ca pur si simplu n-am simtit nevoia sa le impart cu altcineva. In ultima vreme insa lucrurile s-au schimbat, eu ma schimb cu fiecare zi care trece si simt nevoia sa ma concentrez tot mai mult pe lucrurile frumoase din viata mea, nu pe probleme (pentru ca d-alea gasim peste tot). Saptamana asta:

- multi oameni mi-au zis ca arat bine desi nu este nimic schimbat la mine - banuiesc ca are de-a face cu ce se intampla in interiorul meu si asta este ceea ce se vede la exterior si asta observa si cei ce intra in contact cu mine (incerc sa observe lucruri care au fost acolo mereu)

- mi-a revenit pofta de a ma machia (ma refer strict la machiajul ochilor) si am sters praful de pe teancul de palete pe care le am si am inceput sa le folosesc

- am primit un mail ca am castigat un premiu pe un blog desi nu ma inscrisesem la nici un concurs, ci doar ii urasem cuiva La multi ani, iar ieri am primit si coletul. Multumesc Ilda!


- aseara am petrecut cateva ore frumoase in aer liber cu Bella si mi-am mai dat seama inca o data (daca mai era nevoie) ce caine curajos si deosebit am

- am zambit mult

Voi ce ati trait frumos saptamana asta?

13 comentarii

  1. Ce surpriza frumoasa, am auzir numai de bine de lotiunea pt corp de la Seventeen, sunt foarte curioasa cum este, poate faci si un review dupa ce o folosesti o perioada . Ojele sunt foarte frumoase, sa le porti cu multa placere . Te pup Camelia . (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca ai reluat aceste postari! :) Si eu am avut cateva momente frumoase cu catelusa, i-am facut baie si ne-am jucat mult dupa (e intotdeauna foarte vesela si haioasa dupa baie, face ture prin toata casa), am facut ciocolata la Heidi ChocoWorld, am primit un colet cu bunatati, am citit lucruri pozitive, per total a fost o saptamana frumoasa. La cat mai multe happy moments si pentru saptamana viitoare! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am fost la munte cu parintii si iubitul si a fost minunat, dar acum sunt tare trista si melancolica pentru ca tare bine mai era acolo. Mereu patesc asa cand ma intorc din vacanta
    The Unseen Life

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi plac momentele tale prezentate ! Îți doresc cât mai multe !

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru premiu!:) Si iti doresc sa poti sa continui cu genul asta de psotari!:)Fiindca iti face bine si tie!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. frumusetea vine din interior,la fel si fericirea

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-am bucurat week end-ul asta de liniste si multa odihna, dupa o perioada foarte agitata. Si mie mi-a revenit pofta de a ma machia! De altfel, asa stiu cand nu sunt in apele mele... nu imi vine sa ma machiez si sa imi fac unghiile. Sa te bucuri de bunatati, parca simt mirosul gelului de dus prin ecran, yum!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stii ca si mie imi plac aceste postari! Sunt un exercitiu grozav!

    Sa folosesti cu drag cele primite in dar! Probabil si atitudinea pozitiva a atras norocul!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. se pare ca acest gel de dus de la YR e foarte popular

    este favoritul meu,nota 10/10 de la mine

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. F.dragut cadoul! Sa le folosesti cu drag, Camelia, si sa te bucuri de orice clipa frumoasa, simpla, caci din orice moment putem face unul special pt.noi, pt.sufletul de copil din noi, care nu inceteaza sa se bucure nicicand de orice lucru ii incanta si-i trezeste simturile, pofta de viata! Eu incerc sa imi alung mereu tristetea sau starea de neliniste cu orice e frumos, interesant si ma bucura intr-un fel sau altul, lucruri feminine, iesiri in natura, fiinte dragi din viata mea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anamaria, multumesc :)

    Georgiana, si eu i-am facut baie Bellei si e asa pufoasa. :)

    Nicoleta, toti patim asta cand revenim din vacanta, gandeste-te la urmatoarea :)

    Larisa, multumesc la fel.

    Claudia, toti ar trebui sa ne canalizam pe ce e bun (oricat de mic ar fi "bun" ala) - asa ne hranim sufletul.

    Mihai, asa e.

    Alice, te inteleg perfect, asa mi se intampla si mie - culoarea e un indicator clar ca lucrurile se schimba.

    Ilda, stiu, merci :)

    Dyana, da, e preferatul multora.

    Cristina, multumesc. Asta incerc si eu sa-mi amintesc in fiecare zi, dar uneori grijile ne fac sa uitam ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca citesc ca esti linistita si ca te simti bine. Sa te bucuri de toate bunatatile din imagine. Ce rimel e acolo?

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabriela, Essence - 2 in 1 volum sau asa ceva

    RăspundețiȘtergere