Comprese Multi-Gyn

3.7.13

Situatia sta cam asa: eu stau mult pe scaun (si stau de niste ani), asa ca, desi nu este un subiect prea placut de discutat am aflat ce-s hemoroizii. Am noroc ca nu-mi place sa mananc condimentat ca altfel ar fi stat situatia ... asa nu e nimic grav sau care sa-mi creeze probleme majore, insa din cand in cand exista un disconfort si zona se irita.


Cand cei de la Vavian Pharma m-au intrebat daca sunt interesata sa incerc vreunul dintre produsele Multi-Gyn m-am gandit direct la compresele anale - puteti gasi aici toata gama de produse Multi-Gyn, eu n-am incercat altceva de la ei, insa gasiti pe bloguri pareri despre produse. Cutia contine 12 comprese ambalate individual si pretul este de 48 ron si se pot folosi inclusiv pentru zona genitala, fiind indicate pentru ameliorarea mancarimilor si inflamatiilor.

Nu stiu sa va spun cat de bune sunt in cazul fisurilor anale pentru ca n-am asemenea probleme, insa le-am folosit de cateva ori pana acum cand m-am iritat si aveam mancarimi - nu prea placut, va imaginati (o data am patit-o de la lenjerie, a doua oara de la hartie igienica - am fost plecata si a trebuit sa folosesc altceva decat de obicei, iar a treia oara de la transpiratie intr-o zi cand n-am avut timp nici sa ma ridic de pe scaun).


Eu imi imaginam ca este un servetel impregnat cu gel, insa este un material mai gros si mai rigid, nu foarte lat (sa zic 5 cm) si lung cat o palma - nu arata foarte bine estetic (gelul fiind inchis la culoare) si nici nu miroase extraordinar de bine, insa se aplica usor. Este indicat sa se lase cel putin 10 minute pe zona afectata, eu am lasat mai mult (si intr-o noapte chiar am adormit asa) si a fost de ajuns o singura compresa de fiecare data pentru a ma scapa de senzatia de mancarime.

Mai jos am pus poze cu prospectul in limba romana si ingredientele trecute de pe cutie (bineinteles ca nu stiu ce e cu ele - dar banuiesc ca sunt persoane interesate de ce anume contin compresele astea), mie mi se par comode si mult mai usor de folosit decat un unguent special pentru zona aia si pentru probleme gen iritatie sau mancarime mi se par foarte eficiente. Le prefer oricarei creme sau baie cu cine stie ce minunatie, insa asta tine strict de fiecare persoana in parte.

 
Daca le-ati incercat astept sa-mi spuneti cum vi se par ...daca aveti alte remedii pentru probleme de genul asta de-abia astept sa citesc comentariile voastre.

8 comentarii

  1. Eu nici macar nu stiam ca exista un astfel de produs. Pare util pentru anumite situatii.
    Imi place ca nu te feresti de cuvinte. Eu apreciez informatia transmisa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant. Din pacate si eu am cateodata asemenea probleme. Insa acum am un nou stil de viata tocmai ca sa le previn: am program fix de mers la toaleta, dupa ma spal intotdeauna, daca am simptome folosesc unguent de galbenele (e extraordinar unguentul asta pentru orice!), evit cat de mult pot lenjeria tanga si/sau sintetica (bumbacul sa traiasca), dar si absorbantele zilnice. Si regimul alimentar este foarte important (cu multe fibre, multe ciorbe), dar nu prea m-a prins. Insa cu primele 2 sfaturi rezolv mare parte din probleme, si doar cand calc stramb se razvratesc hemoroizii. Sper sa fie cuiva folositoare sfaturile mele.
    Ahhh...si nu ar trebui sa se rusineze nimeni cand citeste sau cand scrie despre hemoroizi, absorbante, igiena intima s.a. Pana la urma tin de corpul uman si toata lumea are cel putin o data in viata asemenea probleme sau nevoi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt sigură că multe persoane vor găsi utilă această informație. Felicitări pentru modul de prezentare al acestei situații naturale, normale, dar delicate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu apreciez cum ai tratat problema, eu personal nu am probleme dar cu siguranta multe persoane vor gasi postarea utila :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela, in viata sunt si lucruri d-astea, nu vad de ce ne-am ascunde de ele. :)

    Alina, si utile in unele cazuri.

    mony, multumim pentru cuvinte, sunt sigura ca sunt multe persoane care se vor regasi in ce ai scris.

    aurora, face parte din viata, de ce sa ne ascundem dupa degete?

    Georgiana, esti fericita :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu aveam o mâncarime vaginală de vre-o 7 ani, și un miros așa ( cum tai ceapa si miroare de la mână). și am dat analize la vreo 12 infecții, și toate au eșit bune, nu aveam clamidie, nici candidă nimic, totul bine. Dar mâncarimile mă deranjau, pâna acum o luna am dat de un medic și mi-a zis sa introduc in vagin acest gel cu seringa, și să știți că din prima aplicare am scapat de disconfortul cela, dar aveam si disconfort când urinam. Deci am rezolvato cu acest gel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Am o intrebare pentru acest gel, in timpul tratamentului necesita spalare sau nu .

      Ștergere