Bits of shopping

9.7.13

N-am mai intrat de ceva vreme la 1banut, dar saptamana trecuta intr-o seara cand ma grabeam sa ajung la posta am vazut in vitrina o cutie de depozitare sub forma de taburet cu un capac interesant. N-am mai apucat sa intru in seara aia si a doua zi cand m-am dus nu mai era modelul pe care il vazusem, dar am gasit altul cu un capac care mi-a placut. Cutia este pliabila, dintr-un material gros si destul de incapatoare, iar pretul mai mult decat acceptabil - 13 ron. Eram in graba si n-am apucat sa ma uit cu atentie in magazin, insa am vazut niste genti de rafie/ crosetate interesante si niste ceramica colorata. Cu alta ocazie o sa ma uit mai atent.



Am trecut recent pe langa DM si mi s-a facut pofta de un gel peeling pentru dus - am intrat curioasa sa vad ce editie limitata au scos anul asta (obisnuita din anii trecuti), insa am gasit tot varianta de anul trecut cu lapte si lamaie. Am fost chiar incantata pentru ca mi-a placut la nebunie, asa ca mi-am luat unul. Si cred ca o sa-mi mai iau unul curand ... imi place prea mult ca sa rezist (sa nu mai zic ca-mi lasa pielea atat de hidratata de zici ca cine stie ce unt de corp am folosit).


Am descoperit recent ca-s alergica la niste lucruri (lapte, praf, metale pretioase, alcool si inca cateva) si ca am niste carente de vitamine in organism, asa ca am facut o vizita la farmacie de unde mi-am luat zinc si ginkgo biloba, iar coenzima Q10 astept sa ajunga intr-un colet de pe iHerb - am profitat de oferta de care v-am spus pe Facebook si am luat-o gratis.


Aveam nevoie si de B-complex, insa m-am speriat de preturile din farmacii, iar ce-am gasit rezonabil nu era ceea ce-mi trebuia mie. Asa ca am apelat la ebay si am cautat o varianta on-line, am comandat miercuri la pranz si vineri dimineata le-am avut acasa  Si am dat 3 lire (cu tot cu transport) pentru 2 luni, asa ca nu pot decat sa ma bucur.


Si mi-am luat din nou o pensula de pe ebay, n-am avut varianta ascutita de la Sigma (ma refer la F86) si m-am tot gandit eu ca ar fi utila pentru zona de sub ochi chiar daca e mare - asa ca atunci cand am gasit-o cu mai putin de 10 ron n-am stat pe ganduri.

13 comentarii

  1. ma tenteaza si pe mine sa imi cumpar de pe ebay!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu taburet asa si mi s-a parut tare interesant, numai ca era undeva pe la 50 lei si mi s-a parut cam mult :P cred ca e super util
    Si ce pensule gasesti pe ebay :X...eu inca n-am reusit sa-i dau de cap site-ului, se pare ca sunt grea de cap:))).
    CarmenG

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguta cutia, chiar as avea nevoie de asa ceva. E destul de rezistenta sa fie folosita si pe post de taburet? Sau e doar numele asa?:D
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi aveam drum pe la DM si m-ai facut sa mai adaug ceva pe lista, si asa nu mai aveam exfoliant si foloseam zahar :))

    The Unseen Life Blog

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu folosesc doi tabureti pe post de noptiere iar in unul imi tin sosetele si alte articole de lenjerie intima.

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, cum e pensula de pe ebay? in genul celor de la Sigma?
    Se potriveste bine pentru zona de sub ochi? sau e prea mare? pentru contouring ar fi buna?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-ar fi frica sa inghit cine stie ce produse de pe ebay. Stii ca daca depasesc doza de impuritati admisa poti sa dezvolti tot soiul de reactii adverse si chiar alergii? In plus pretul mic arat de multe ori faptul ca nu are excipienti de calitate sau chiar doza de substanta activa inscrisa pe prospect nu corespunde realitatii.

    RăspundețiȘtergere
  8. lucia bk, spor la cumparaturi :)

    CarmenG, da, chiar e incapator, pe ebay gasesti aproape orice daca cauti cum trebuie - cuvintele cheie sunt baza.

    child_in_time, n-am incercat, dar catelul s-a uscat pe el (are cam 10 kg) si nu s-a intamplat nimic, mai mult de atat nu stiu

    Nicoleta, sigur o sa-ti placa :)

    Gina Cristiana, interesanta idee :)

    Ada, n-am folosit-o inca, insa seamana foarte bine cu cele de la Sigma.

    Camelia, m-am documentat inainte de a cumpara, deci n-am de ce sa ma tem de ceva. Probleme sunt si la suplimentele care sunt la noi pe piata, asa ca nu-mi fac probleme. N-as lua nici eu orice.

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde se afla magazinul asta "1 banut" in Bucuresti? Am mai auzit, dar cred ca nu am intrat niciodata intr-unul si as fi curioasa... :-?

    RăspundețiȘtergere
  10. M-ai tentat foarte tare cu taburetul si peeling-ul Balea :)
    Sa te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Peelingul de la Balea l-am avut si eu si l-am terminat cu durere in suflet. Dupa utilizare, baia mea mirosea a prajituri :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Gelul asta de dus nu mi-a sarit in ochi pana acum dar clar o sa-l caut si eu, mai ales ca sunt fana gelurilor de dus de la ei. Dar de ce se numeste peel? Face ceva special?

    RăspundețiȘtergere
  13. Madalina, pe site (este link la inceputul postarii) gasesti locatiile exacte - eu ma duc la cel de la Piata Minis.

    Georgiana, multumesc, mai erau cutii interesante in magazin :)

    Claudia, te inteleg, si eu am tot tras de cel pe care l-am avut.

    Gabriela, este un exfoliant usor, dar foarte cremos - produs 2 in 1 :)

    RăspundețiȘtergere