Azi imi place ... Boots Mediterranean Almond Pistachio & Olive Body Scrub

25.7.13

Exfoliantul de corp este unul din produsele care nu lipseste niciodata din baia mea, iar varianta cu migdale, fistic si masline din gama Mediterranean de la Boots este una dintre preferatele mele (am "trecut" prin multe cutii pana acum de-a lungul timpului) chiar daca sunt altele care miros mult mai bine.


Imi place textura sa cremoasa, granulele exfoliante fine care nu agreseaza, dar mai ales imi place ca-mi lasa pielea curata si hidratata. Nu simt nevoia sa folosesc alt produs cand ma spal, iar daca dupa baie aplic untul de corp cu migdale, fistic si lapte (eu le-am luat intr-un set, in trecut am avut si gelul de dus si mi-a placut la nebunie) pielea mea este foarte fina si miroase delicios.


Ce exfoliant ati incercat din gama Mediterranean de la Boots si v-a placut?

P.S.: ieri am lipsit cu desavarsire din mediul on-line, mi-a fost atat de rau (va amintiti ca v-am zis ca-s intr-un program de detoxifiere? ieri era sa ma "curat" de tot, azi incerc sa revin la viata) incat nici la munca n-am putut sa vin, am uitat cu desavarsire de niste lucruri pe care le aveam de facut, pur si simplu m-am chinuit ... sper sa fi eliminat tot ce era toxic in mine si sa nu mai am o zi ca ieri ...

6 comentarii

  1. Multa sanatate iti doresc Camelia! Sa stii ca scrubul asta il am si eu si chiar daca in prima faza am fost nemultumita pentru ca imi doream ceva cu particule mai mari, acum imi place si mi se pare foarte bun. Il folosesc o data la doua zile in special pe picioare si m-a tinut o gramada.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incognito Fashion, chiar e, o zi frumoasa :)

    Gabriela, multumesc :) stiu ca ai zis de el, eu si pe maini il folosesc si imi place la nebunie

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa sanatate si zile cat mai frumoase!

    Preferatul meu e Mint&Melon, tot din gama Mediterranean. L-as manca si pe paine, asa de mult il iubesc! Il prefer mai ales vara, cand mi-e tare lene sa ma hidratez dupa dus :P

    RăspundețiȘtergere
  4. am folosit , am place ca lasa pielea foarte hidratata , eu acum imi prepar exfoliantele singura !

    RăspundețiȘtergere
  5. clarra, l-am avut si eu pe acela, dar nu mi-a placut, mi se pare prea uleios (ca si cele de la Sabon).

    coco, si pe mine ma tenteaza cand si cand, dar lenea e mare :)

    RăspundețiȘtergere