Yves Rocher recomanda Retropical

26.6.13

Asa cum va spuneam saptamana trecuta, cei de la Yves Rocher mi-au trimis un colet cu noutatile lansate in ultima perioada pentru a le incerca si a va povesti si voua despre ele. M-am bucurat mult cand am vazut in colet cinci produse din gama Retropical (puteti vedea aici toate produsele din gama asta - creionul de ochi mai are inca o varianta cu verde si albastru, oja este disponibila in alte trei nuante si mai exista si un gloss disponibil in doua nuante)



Eram foarta curioasa cum miroase parfumul deoarece descrierea lui mi-a placut mult: fuziune de note florale si fructate care se contopesc intr-o mireasma de nisip incins - bergamota, mandarina, portocala si nisip fierbinte. M-am gandit ca este genul de parfum care fie te fascineaza, fie il detesti si nu m-am inselat deloc. 

Din fericire mie imi place la nebunie si l-am folosit aproape zilnic in ultima saptamana, mi se pare perfect pentru vremea asta - l-am folosit in combinatie cu gelul de dus si a rezistat pe pielea mea 12 ore, lucru care m-a surprins pentru ca nu ma asteptam mai ales ca citisem niste pareri care spuneau ca nu rezista deloc, lucru total neadevarat din punctul meu de vedere - daca pot sa spun asa "se pupa perfect cu pielea mea". Parfumul este la oferta pe site la 89 ron/ 75 ml, daca sunteti in cautarea unui parfum foarte fresh nu o sa va placa, insa daca va plac parfumurile cu nota usor lemnoasa s-ar putea sa fie o surpriza la fel de placuta cum a fost pentru mine.


Am primit si trei produse de machiaj din gama asta (am vazut ca in afara mai sunt cateva produse care la noi nu au fost lansate): perlele bronzante, creion kohl duo si oja. Perlele si creion de ochi le-am incercat deja, gasiti mai jos detalii, oja n-am apucat inca, dar sper sa vi-o arat curand intr-o postare NOTD.


Eu folosesc creioane de ochi foarte rar din cauza unei sensibilitatii la ochiul stang, insa asta doua nuante mi-au placut mult (menta tropicala/ floare de hartie) si le-am incercat in doua seri cand am iesit - machiaj la locul lui si o pata de culoare data de creionul de ochi. Nu este nici tare, nici moale, se aplica usor si culorile sunt intense. Am de gand sa folosesc capatul verde ca baza pentru un fard intr-o nuanta asemanatoare si sunt curioasa cum o sa se comporte. Si cealalta varianta (verde acvatic/ albastru profund) pare destul de interesanta. Probabil ca nu l-as fi cumparat din proprie initiativa pentru ca nu folosesc des creioane de ochi, insa in mod sigur o sa-l folosesc vara asta.



Perlele bronzante mi-au atras atentia imediat ce le-am vazut in colet chiar daca ambalajul nu mi-a placut deloc - plasticul este ieftin si nu te atrage cu nimic. Dar nici n-a mai contat dupa ce le-am incercat, se aplica atat de usor, nu incarca tenul deloc si mi-a placut la nebunie cum au aratat folosite ca blush/ bronzer - asta fiind modul in care eu am ales sa le folosesc. Nu le vad folosite ca perle bronzante decat pe un ten deschis la culoare, pe un ten bronzat cred ca ar fi mai degraba potrivite ca iluminator. Si pentru cine adora tenul foarte luminos cred ca ar putea fi folosite (cu o mana usoara) si ca pudra de fixare - as spune mai degraba ca sunt sidefate decat sclipicioase


Ati incercat ceva din gama asta? Cum vi s-au parut produsele? Nu stiu sa va spun care este preferatul meu, batalia se da intre parfum si perlele bronzante ... timpul va decide.

12 comentarii

  1. nu am incercat nimic din aceasta gama dar parfumul ma tenteaza pentru ca imi plac cele cu note lemnoase.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, chiar imi par foarte frumoase! Si pe mine m-a atras parfumul, din descrierea ta si sincer l-as incerca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am încercat nimic.
    Sunt de acord cu tine în privința ambalajului perlelor. Nu este deloc ok, însă mi-ar plăcea să le încerc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vreau gelul de dus si creionele de ochi colorate. Deocamdata ma multumesc cu dorinta insa mi-am dat seama ca eu am numai creioane negre de ochi...mare greseala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand am dat comanda la YR, am profitat de o oferta primita pe mail si am primit gegul de dus retropical in varianta travel size de 50 ml. Nu l-am folosit inca, dar l-am mirosit, si miroase divin. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am folosit inca nimic din aceasta gama, ma tenteaza insa parfumul si gelul de dus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat!
    Dar am savurat postarea atat de inmiresmata si colorata!:)
    Imi plac tare mult nuantele creioanelor.

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata atat de bine toate! :) Voi incerca si eu parfumul cu prima ocazie. L-am comandat recent pe cel cu lacramioare (n-am putut sa rezist), asa ca tehnic vorbind nu am voie la unul nou :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Atat de colorat e ambalajul parfumului, ca imi inchipui ca miroase genial parfumul. Nu imi inteleg nici eu logica, dar imi inchipui o infuzie de arome... clar trebuie sa il miros intr-un magazin :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit nimic din aceasta gama...
    Draguta postarea ta,imi place cum descrii fiecare lucru in parte :)
    Sa le folosesti cu placere! :-* toate produsele imi plac :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana acum nu am folosit nimic din aceasta gama insa sunt convinsa ca sunt produse bune. Eu mi-as dori parfumul si îmi plac mult perlele. Ultimele perle folosite au fost cele de la avon si asta cu mult timp in urma

    RăspundețiȘtergere
  12. Cherry Queen, e o combinatie de note fructate cu ceva lemnos - nici nu stiu cum sa-l descriu cel mai bine. Poate ai sansa sa-l incerci intr-un magazin sa vezi cum e.

    chatediary, incearca-l intai intr-un magazin data ai ocazia, are 75 ml si daca nu-ti place e destul de greu de consumat.

    Larisa, da, se mai putea lucra la el, insa in final important e ca produsul merita :)

    Gabriela, creioanele colorate sunt perfecte vara. :)

    Claudia, sa-l folosesti cu placere, mi s-a parut ca persista si singur pe piele destul.

    Beauty and others, vad ca parfumul pare cel mai tentant :))

    ilda, si tu vrei putina culoare, nu? :)

    Georgiana, azi l-am folosit si eu pe cel cu lacramioare si spre mirarea mea chiar imi place, dar nu persista mult.

    Alice, iti inteleg logica - combinatia aia de turcoaz cu corai cere atentie :))

    Lucica, asta e si scopul, sa va ofer informatii ca sa faceti alegeri inteligente :)

    Rokolla, eu am folosit anul trecut perlele de la Pastel insa nuanta pe care o am e mult mai inchisa decat acestea de la Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere