Viata, iluzii, ispite si realitate

3.6.13

Azi a trebuit sa vin la munca! Asa as fi vrut sa stau acasa, in pat, la caldura si sa nu fie nevoie sa vorbesc ... dar nu s-a putut din motive lesne de inteles. Am bolit tot weekendul si n-am facut nimic din tot ce mi-am propus si nici nu ma vad facand ceva in viitorul apropiat, m-a terminat raceala asta - racesc foarte rar, dar si cand racesc ....

Si daca tot am zacut am avut destul timp sa caut pe ebay (o sa raman la ebay ca daca ma gandesc la toate siteurile pe care le-am luat la bani marunti si la toate lucrurile la care am poftit o sa ma doara capul si mai rau ...) toate trasnaile si sa-mi fac o lista lunga cu ce vreau.

Dupa experienta placuta cu pensulele luate ultimele dati imi tot "flutura" in cap sa-mi comand si o copie dupa celebra pensula Yachiyo de la NARS (nu stiu cat de celebra e pentru voi, dar pe mine ma roade de multi timp curiozitatea in privinta ei). Si cum n-am de gand sa dau 40 de lire pe ea, ma gandesc ca macar copia imi satisface curiozitatea.


Intrucat mi-am dat singura interdictie la bratari, m-am reorientat spre inele ... doar nu era sa nu-mi mai doresc vreun accesoriu, nu? Si cred ca pana la urma imi iau unul cu semnul intrebarii - chiar ma reprezinta, eu mereu imi pun intrebari desi stiu ca unele raspunsuri n-o sa le gasesc vreodata.


Si un portofel cu buline ... daca il mai gasesc la un alt vanzator. Am mai vazut si alte varianta, dar parca asta de mai jos ma atrage cel mai tare, mai ales ca incape si telefonul in el.


Si dupa buline m-am blocat ... am intrat pe ebay si am uitat ca am inceput sa scriu o postare ... si nici nu pot sa dau vina pe raceala, mi se intampla frecvent in ultima vreme sa ma las distrata de alte lucruri ... probabil prea multe ganduri care nu-mi dau pace. Dar trec ele ... si ma intorc la buline.

Aveam un plan bine stabilit pentru saptamana asta in ceea ce priveste postarile, dar nu cred ca o sa reusesc sa ma tin de el ... asa ca ne revedem maine ... cu o surpriza (si pentru mine si pentru voi ca n-am nici o idee despre ce voi scrie).

Tocmai am auzit la radio ca s-a anuntat nu stiu ce cod de furtuna in Bucuresti, ma uit pe geam si vad cum usor usor dispare soarele si apar tot mai multi nori ... si ma gandesc la nebunia care a inceput ieri din senin si parca vad ca si azi se intampla la fel. Nesuferita vreme ...

12 comentarii

  1. Pe mine ma deprima vremea asta, nici pe blog n-am inspiratie sa scriu :)) Insanatosire grabnica :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa iei neaparat si ceva medicamente ca sa te simti mai bine . Bea un fervex cald si ai sa vezi ca dupa putin timp isi face efectul .

    Cat despre inel, este foaaarte dragut, imi place tare mult , la fel ca si portofelul. Si eu am vazut zilele trecute un tricou cu buline exact modelul portofelului, era tare dragut si vesel :) . Imediat cum am vazut portofelul mi-a zburat gandul la tricou . Sper sa te simti mai bine perioada urmatoare, te pup. (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Inelul îmi place foarte mult! :) Este superb <3
    Pensula este tare interesanta, abia aștept sa ne povestești cum este. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut si eu acel model de inel si mi-a placut. Eu refuz sa imi mai cumpar accesorii pentru ca am o groaza si pe unele nici nu le-am purtat.


    Pupici si o stare mai buna,
    Maria :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Insanatosire grabnica iti doresc! Vremea asta nu ajuta, ai dreptate! Ba mai mult, are darul sa nauceasca (eu una-s tare meteosensibila).
    Daca nu te simti bine, incearca sa stai acasa! O zi de repaos o sa-ti faca bine, o sa vezi! Cateodata ne propunem prea multe si suntem aspri cu noi insine sau dezolati cand nu reusim sa atingem stacheta autoimpusa. Relaxeaza-te, ai grija de tine, fa-te bine si revino cu forte proaspete! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine zis: nesuferita vreme. Toata ziua caldut si senin si spre seara cand sa plec de la munca ploua cu bolboroci. Pai sa nu-ti vina sa faci cale intoarsa si sa mai stai la serviciu 30 de minute doar ca sa nu ajungi ca curca plouata acasa? In fine...trecand la lucruri mai placute m-a fascinat inelul ala. Singura mea teama ar fi sa nu se stearga auriul de pe el. Iar pensula asta n-am vazut-o niciodata dar e tare ciudata. pentru ce ai folosi-o?

    RăspundețiȘtergere
  7. vai ce frumos e inelul , tare tare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina Stan, te inteleg asa bine, aceeasi senzatie o am si eu :)

    Anamaria, de la curent m-am molipsit si cu o durere de rinichi care ma termina, asa ca astept cu nerabdare sa ma simt mai bine. Pana si mersul e ceva dureros.

    COCO, e altfel, o sa va povestesc ca am luat-o pana la urma :)

    Maria, daca ma gandesc si eu cate am si cat de des le port, clar nu mai iau nimic :))

    Monica, din pacate nu pot sa stau din cauza unor probleme la munca ... dar trec ele toate :)

    Gabriela, pensula e pentru blush, contur, iluminat - cand imi ajunge si o pun la treaba va anunt daca face ceva sau nu :)

    MoGio, da, e interesant

    Kaiyo Aino :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Din cauza vremii iar tre sa port ciorapi super grosi prin casa.
    Sanatate, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce fain e inelul;)
    Sa te faci repede bine, imi imaginez cat de 'placut' e;(!

    RăspundețiȘtergere