Tuns si vopsit la Zante Salon

20.6.13

Va amintiti cand va spuneam prin martie ca urmeaza sa ma tund? Ei bine ... mi-a luat 3 luni sa o si fac ... dar nu-mi pare deloc rau ca am asteptat. Nu eram deloc decisa unde sa ma duc, daca sa ma si vopsesc, ce tunsoare vreau, la cat par sa renunt. Saptamana trecuta am zis ca nu se mai poate, ma innebunisera si caldurile, parul meu era foarte lung (puteti sa vedeti in pozele de la sfarsitul postarii) si deja era greu de intretinut. Am cautat un salon aproape de mine pentru ca vroiam sa incerc ceva nou si asa am dat de Zante Salon pe Liviu Rebreanu (ii gasiti si pe Facebook), vineri am fost sa vad cum arata salonul (este deschis acum o luna si mi-a placut tare mult ce am gasit acolo) si mi-am facut programare pentru marti dimineata.

Marti la 9 eram prezenta la salon cu un entuziasm pe care nu cred ca il au multe persoane care se duc sa renunte la mai mult de jumatate din podoaba capilara. De mine s-a ocupat Flori pe care o cunoscusem vineri, m-a intrebat ce vreau, daca sunt decisa sa raman la negru (asa ma tenteaza sa incerc altceva dar la cate de repede imi creste parul si la cat de negru e ar fi foarte greu de intretinut, asa ca ramane la stadiul de dorinta imposibila pentru moment), am vorbit un pic despre produsele folosite in salon si s-a apucat de tuns.

Ultimele mele experiente la salon au fost identice - vopsit parul pe toate lungimea, spalat si tuns - lucru pe care nu l-am inteles niciodata. Probabil ca se tunde mai usor pe parul ud, dar nu vad sensul sa vopsesti un par pe care ulterior il tai, asa ca am fost mai mult decat incantata cand a inceput cu tunsul si i-am spus radical "taie mult, mai mult" - asa ca am ramas cu parul putin sub umeri si nu regret deloc. (din pacate nu sunt cele mai reusite poze, dar lumina nu ma ajuta deloc in casa)

Vopsitul a fost o placere, s-a ocupat de radacini si de cele cateva fire albe, care sunt de fapt si motivul pentru care ma vopsesc si mi-a zis ca nu are sens sa-mi agreseze restul parului cu vopsea (fiind negru pe lungime) asa ca s-a aplicat vopseaua doar la final pentru luciu (mai exact cat am stat la scafa). Am intrebat-o ce culori se cer cel mai des in perioada asta, mi-a povestit un pic de tehnica ombre hair si de cum se fac suvitele ascunse, o discutie care mi-a facut placere si am aflat lucruri interesante.

Am descoperit samponul Volumetry de la L'Oreal (pe care nu l-am incercat pana acum) care mi-a placut la nebunie si mi-a deschis apetitul pentru gama asta, asa ca sa nu va mire daca o sa vedeti ceva achizitii in curand pe blog (incerc sa ma temperez ca mai am acasa produse pentru par, sa vedem cat ma tine). Nu stiu cand m-a uscat la par (ma pierdusem iar in discutii) si m-a intrebat daca nu vreau o impletitura (vazusem vineri ce poate sa faca asa ca am zis da direct fara sa ii spun ce anume vreau) si rezultatul il puteti vedea mai jos. Imi place la nebunie si mi-a dat idei de cum sa-mi port parul de acum inainte. Nu stiu de ce au iesit pozele atat de prost - parul proaspat vopsit cu lumina de la mine din dormitor nu s-au inteles deloc - sper macar sa va faceti o idee.

Pret final: 82 ron = 9 ron (tuns) + 73 ron (vopsit + spalat + tratament + coafat cu produse Matrix) - pret de lista, ceea ce mi s-a parut super accesibil, asta fiind si motivul pentru care m-am decis sa ma duc. Si restul preturilor in salon sunt la fel de bune: vopsit + spalat + tratament + coafat cu L'Oreal 107 ron (asta am vrut initial sa incerc intrucat ma tenta foarte tare Inoa, dar nu am gasit o nuanta care sa se apropie de ceea ce vroiam eu), spalat si coafat cu produse L'Oreal 29 ron, manichiura simpla Orly 14 ron, manichiura cu oja semipermanenta Orly 46 ron si cireasa de pe tort - ca nu pot sa spun altfel - epilat total 36 ron (nu stiu voi, dar eu ultima data am platit 80 ron unde ma duc de obicei). Intre noi fie vorba am vazut preturi mai mari la "oferte" cu vouchere.

Fetele din salon sunt toate tinere si zambesc, atmosfera este una mai mult decat placuta, nu ai cum sa pleci de acolo fara sa zambesti, eu ma bucur tare mult ca am dat de salon si va spun sincer ca de-abia astept urmatoarea vizita (mi-am facut deja programare pentru un alt serviciu in salon, dar nu va dezvalui inca despre ce e vorba, va spun doar ca-s foarte entuziasmata).

Daca n-ati gasit inca salonul de unde sa plecati multumite sau vreti sa incercati ceva nou fara sa cheltuiti o avere va recomand sa incercati Zante Salon - eu am intrat ca simplu client si am iesit de acolo mai mult decat multumita.

P.S.: am uitat sa va spun de un lucru care mi-a placut mult. Salonul ofera un card de fidelizare - la 10 servicii in valoare de minim 30 ron fiecare se ofera cadou la alegere un serviciu intre manichiura + pedichiura cu Orly / spalat + tratament + coafat / epilat total.

13 comentarii

  1. Epilat total atat de ieftin? Nu imi vine sa cred, eu dau mai mult in provincie decat in Bucuresti. Un epilat lung m-a costat si 40 lei fara bacsis. Iar daca mai vrei si alte zone, atunci trebuie sa mai scoti din portofel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maya, da, tunsul este 9 ron, pensatul la fel, au preturi foarte bune, de aia am si scris postarea asta - eu ultima data am platit la epilat peste 80 ron (fara axila).

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, ce păr lung aveai înainte de tuns! Te invidiez puțin căci îmi place părul foarte lung, dar înțeleg și nevoia ta de a schimba lungimea. Eu când mă duc la tuns mă rog să nu mi se taie mai mult de 2-3 cm, aproape că-mi dau lacrimile, așa că mi s-a părut haios că ai cerut să ți se mai ia din lungime. Lucru rar întâlnit!
    Lista de prețuri e foarte ok, accesibilă tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aurora, intr-un an e la fel - anul trecut m-am tuns prin mai tot asa scurt (scurt pentru mine pentru ca am parul foarte lung de vreo 15 ani) si intr-un an a crescut mai lung decat inainte. Acum cativa ani si eu tineam la parul lung si tot asa renuntam cu greu la cativa centimetri, dar e greu de spalat, de intretinut, se rupe mult mai usor, acum ma spal si ma usuc in cateva minute si nici nu mai imi e asa cald de la claia de par. Vorba fetei care m-a tuns - imi creste repede ca nu imi pare rau dupa el. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. I feel you :))
    Si eu m-am tuns cam la fel acum cateva luni si nu regret deloc.
    Deja mi-a crescut cativa cm buni.
    Vara e super sa ai parul scurt/mai scurt, cred ca as fi murit cu claia mea pe caldurile astea :))
    Sa-ti fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia, eu am parul putin mai lung decat il aveai tu inainte sa te tunzi, este drept si il iubesc la nebunie :)(saten natural) .De obicei cand merg la coafor pentru tuns varfurle, in general vreau doar 2 cm taiati , cam atat . Si dupa 2 cm am impresia ca mi-e mult mai usor parul si parca as fi taiat cine stie cat din el . Revenind la subiect, pot doar sa te felicit, arata foarte bine si cred ca iti e atat de usor acum cu el . Preturile salonului sunt atat de bune incat merita sa mergi de fiecare data acolo cand ai nevoie, mai ales ca ai fost si foarte multumita de serviciile lor.

    ps: nu am zis eu despre parfumul cu lacramioare , am gelul de dus din gama respectiva care imi place foarte mult, dar parfumul din cate am inteles eu miroase foarte bine doar ca nu persista, la fel ca celelalte din aceeasi gama . Te pup (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, imi imaginez ca arata foarte bine, al meu fiind cret e greu de controlat si am niste zulufi de rad singura de mine.

    Am incercat parfumul ieri - as zice ca undeva la 6 ore persista, insa mi-a placut mult de tot, desi nu ma asteptam :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mereu e o bucurie sa gasesti langa casa un salon unde sa se lucreze bine. Daca au si preturile bune atunci e perfect. Stiu cum e...si eu am cautat ceva in zona mea pentru nu concep sa traversez 3 carari si 2 sectoare de fiecare data cand am nevoie de un serviciu la salon.

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabriela, asa e. Ce folos ca gasesti persoana potrivita (respectiv salonul) daca e in capatul alalalt al orasului? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru banii astia te-a tuns foarte frumos. In ceea ce privesc preturile difera mult de la oras la oras, de exemplu in Constanta am dat 70 lei epilat picioare si maini (lung) iar in Dr. Tr. Severin am dat 49 lei picioare lung + maini lung + axila + inghinal total + interfesieri..ambee saloane fiind cam la acelasi nivel.

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari pentru curaj! Sincer, mie imi place mult noua tunsoare si cred sincer ca-ti incadreaza frumos si fata si e si usor de ingrijit.
    Eu mi-am schimbat mentalitatea drastic in ultimii ani: de unde la inceput eram mare fana a parului lung, cat de lung...mi-am dat ulterior seama ca degeaba e lung daca e dificil spre imposibil de aranjat si nu are o forma care sa ma puna pe mine in valoare. Acum consider ca o tunsoare reusita ar trebui sa incadreze fata si sa completeze personalitatea purtatoarei. Imi place mult faptul ca tu ai par cu tendinta de ondulare naturala, foarte feminina. Iar cu noua tunsoare cred ca-s extra-bouncy :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Gata! Aici merg la epilat sapt asta! Sincer chiar cautam un salon unde sa nu dau 35 lei pt un epilat lung.... Si este si relativ aproape de mine :D
    Te anunt ce parere am si te astept si pe blogul meu ;)

    RăspundețiȘtergere